BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Monday, July 21, 2014

SUMMER SOUND; DAY 1

L: Elämäni melkein parhaimmasta viikonlopusta selvitty takasin kotiin! Oli kyllä aivan mahtava reissu ja tää päivä on vierähtänykki ihan vaan nukkuessa univelkoja pois. Me lähdettiin neljän hengen porukalla summer soundiin ja se oli erittäin hyvä valinta, sillä kukaan ei jääny missään vaiheessa yksin!
Perjantaina aamulla lähdin suunnistamaan serkulta kampin kautta hotellille ja vaikka ensimmäistä kertaa käytin metroa yksin ja ikinä en oo kampista kävelly scandic hotellille, niin siitä huolimatta osasin ajoittaa matkani oikein. Saavuin hotellille täysin samaan aikaan kuin Silja, Eerika ja Jemina, jotka tulivat Salosta autolla. Oltiin samoihin aikoihin scandicin liikennevaloissa, joten kenenkään ei tarvinut odottaa ketään.
Hotellimme oli kyllä erittäin hyvässä paikassa ja sen hinta laatusuhdekkin oli hyvä! Hotelli oli vissiin remontoitu juuri, sisustus mielytti silmäämme, vessassa oli mahtava peili ja hyvä laittautumis tila neljälle tytölle, sekä ilmastointi oli parasta koko hotellissa!
No mutta ei siitä hotellista sen enepää. Heti kun sänkypaikat oli valittu, kaksi meistä lähti etsimään autolle parkkipaikkaa ja hakemaan ruokaa. Sen jälkeen laittauduttiin yhdessä ja lähdettiin messukeskukseen reivaamaan.. Avicii sun muut oli kyllä mahtavia, mutta myös yleisö oli hyvin mukana ja fiilis oli katossa! Oli myös mukavasti tuttuja ja Walterikin oli paikalla, joten tarvittaessa sain omat haliakut ladattua! :DD Illalla tai no oikeastaan yöllä hotellille päästyämme käytiin vaan pikasuihkussa ja sen jälkeen mentiin nukkumaan. Oltiin kyllä niin väsyneitä, että mitkään baarijatkot ei kyllä siinä vaiheessa enään kiinnostanu. :)  Myöhemmin tulossa postausta lauantai ja sunnuntai päiviltä.
IMG_4600IMG_4619IMG_4593collagemIMG_4616IMG_4594IMG_4617IMG_4598IMG_4592IMG_4595IMG_4601IMG_4602IMG_4596IMG_4613

7 comments:

 1. mistä tuo jeminan(?) musta mekko on? ihana !!

  ReplyDelete
  Replies
  1. siinä on hame ja paita erikseen :) hame on ainakin h&m:stä ja paidasta en tiiä :)

   Delete
 2. Ihania kuvia! Mistä sun raitapaita on ostettu? :)

  ReplyDelete
 3. Minkä nimisessä hotellissa olitte yötä?

  ReplyDelete