BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Thursday, July 10, 2014

SUMMER DAY

L: Nämä kuvat ei selityksiä kaipaa. Oltiin eilen taas viettämässä aikaa Eerikan mökillä. Heitettiin tyttöjen kanssa viltti nurmikolle ja oltiin ikään kuin piknikillä, osa pojista grillaili ja osa oli soutelemassa tai uimassa. Päivällä aurinko pysytteli pilvien takana, joten rusketusta ei valitettavasti saatu pintaan.. Mutta onneksi meillä oli sauna päällä ja vesikin oli yllättävän lämmintä, joten vielä illalla lilluttiin pitkään vedessä ja nautittiin Suomen ihanasta luonnosta ja kesästä!
IMG_3922IMG_3942collage1IMG_3925 IMG_3920IMG_3939IMG_3929IMG_3933IMG_3935 IMG_3937IMG_3921 IMG_3938 IMG_3930 IMG_3926

10 comments:

 1. Ei voi muuta kuin ihailla taas tota sun taitoa ikuistaa se fiilis kuvien taakse! Mahtavaa :)

  ReplyDelete
 2. Sähän oot kova käyttämään kelloja? :) mulla olis hankittavana kello mut en yhtään osaa päättää et minkälainen :D eniten houkuttaa noi Daniel wellingtonin kellot mut niitäkin on niin paljo erilaisia, mitä sä suosittelisit? :) kiitos tosi tosi paljon jos vastaat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. no ensin kannattaa miettiä, että kumpaa käytät useemmin: kultaa vai hopeeta? ja sen jälkeen vasta remmin väri :) suosittelen itse joko mustaa nahkaremmiä tai ruskeeta nahkaremmiä, niin että se kello sitten sopisi vaikka jokapäiväiseen käyttöön :) itselläni on sekä kultainen että hopee musta nahkaremminen dw:n kello ja molemmat ovat kovassa käytössä! :)

   Delete
 3. otatteko nää kaikki kuvat teidän järjestelmäkameroilla? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. canonin järjestelmä kamera on jääny jo hetken aikaa sitten kaapin pohjalle homehtumaan ja käytössä on nykyään tuo olympuksen kamera :) olympus e-pm2 :)

   Delete
 4. Millä ohjelmalla muokkaatte kuvanne? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. itse muokkaan kännykän ater light sovelluksella :)

   Delete
 5. sun kaikki kamut on niin nättejä ja kuumia pojat ! xD <3 säkin mukaanlukien :)kaunotar!

  ReplyDelete