BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Thursday, July 17, 2014

HATTUPÄÄ

L: Tämä hattupäinen tyttö pakkaa nyt kamat kasaa ja lähtee viikonlopuksi Helsinkiin! En ookkaan täällä blogin puolella aikaisemmin maininnu, että sopisin lauantai ja sunnuntai vuorot töistä vapaaksi, joten ensimmäisen ja todennäköisesti kesän viimeisen vapaan viikonlopun vietän HELSINGISSÄ! Oon ihan intoa täynnä, sillä siellä mua odottaa summer sound! Tarkoituksena oli alunperin lähteä vasta perjantaina, mutta eilen juuri ennen yövuoron alkua päätin, että lähden sinne siteskin jo tänään. Hiukan kiire nyt tulee pakkaamisen suhteen, mutta mitäs pienistä. Tänään olisi tarkoitus viettää Helsingissä laatuaikaa serkun kanssa ja yöpyä hänen luona ja perjantaista-sunnuntaihin meillä onkin sitten kavereiden kanssa varattuna hotelli. En malta odottaa! hihii! :)
Pientä vaatekriisiä sun muuta on kyllä havaittavissa, mutta ei anneta sen häiritä tätä hyvää fiilistä! Koko vaatekaappi vaan mukaan ja menoks! :D
IMG_4303collage1IMG_4300

11 comments:

 1. Ootko menossa helsingin yöelämään viikonloppuna festareiden jälkeen mahollisesti? ehkäpä törmäillään siellä haha :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. voipi ollaa tai ku meijän hotelli on kai jossai keskustas päi niin voi olla et joku päivä eksytään jatkoille jonnekki :) tänään ainakin olisi suunnitelmissa ehkä terassilla istuskelua :)

   Delete
 2. ihanat vaatteet! mistä ne on? ihailen sun tyyliä <3

  ReplyDelete
 3. eikö sua liisa harmita että pääsääntäisesti oot nyt muutaman kuukauden käytännössä yksin päivittänyt tätä blogia?:) harmittaa sun puolesta että teet suurimmam työn vaikka yhteinen blogi teillä on:(

  ReplyDelete
 4. Saanko kysyä että mihin hotelliin ootte menossa :)? Mä oon lähdössä poikaystävän kanssa kahdenviikon päästä helsinkiin ja olis kiva kuulla teijän hotskusta ja hinta/laatu suhteesta!

  ReplyDelete
 5. Oi ihanat asukuvat, varsinkin eka ♥

  ReplyDelete
 6. hei! haluaisin sanoa yhden asian, nimittäin noista "murresanojen" käytöstä. Monissa postauksissasi sanot esim. sopisin tai ehtisin vaikka oikeinhan ne olisivat että sovin ja ehdin. Tuo voi olla siellä päin normaali puhetapa, mutta muualla päin suomea asuville nuo särähtävät aika pahasti. Ihan vinkkinä vain sanon ja rakentavaa palautetta annan tässä :) muuten teillä on kyllä huippu blogi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tähän kohtaan pakko sanoa, että itse myös salosta alunperin kotoisin ja nykyään pääkaupunkiseudulla vaikuttava. Vaikka salo/turku murretta puhun, niin enemmän jengi sille nauraa kun särähtää :)

   Delete
  2. Nuo kuulostaa ainakin mun savolaiseen korvaan ihan normaalille ja kirjoittaisin ne varmaan itsekkin sopisin ja ehtisin :D

   Delete