BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Thursday, June 12, 2014

White heels

L: Olen viihtynyt luisteluleirillä (outoa sanoa leirilllä, kun se pidetään Salossa ja yövyn kotona) ja uusien ihmisten kanssa valmentaminen on ollut tosi mukava kokemus. Olen jopa itsekin oppinut jotain pieniä juttuja muilta valmentajilta. Ja juuri kun pääsin alkuun, niin leiri onkin jo loppumassa. Huomenna on meinaa jo viimeinen päivä. Tältä päivältä valmennukset on ohi, mutta ajattelin vielä kävästä ehkä leiriläisten yhteisissä lettukesteissä herkuttelemassa. :)
Eilen pääsin jäähallilta kotiin vasta kahdeksan aikoihin, mutta onneksi mun ilta ei loppunut siihen, vaan lähdin vielä Jeminan ja Eerikan kanssa ulos. Oli ihanaa viettää aikaa yhdessä ja käyttää se vähäinenkin vapaa-aika hyödyksi. Syötiin jäätelöä ja nautittiin ihanasta kesäillasta, kunnes aurinko laski ja ulkona viileni nopeasti. Sen jälkeen siirryttiin auton sisälle ja loppu ilta vierähti ajellen kaupunkii ympäri ja jutellen niitä näitä.:)
Loppuun muutama kuva tiistai-illan asusta, josta itse ainakin tykkään yksinkertaisuuden takia, mutta taisin olla kuvien oton aikana jo niin väsyny pitkän leiripäivän jälkeen, että en jaksanu edes hymyillä. Mutta ei se niin tarkkaa ole. Ainakin saatiin asu kuvattua! :D
q2
toppi bikbok, housut h&m, takki sheinside, kengät dinsko, laukku h&m, kello daniel wellington
20140610_205754000_iOSq4q320140611_075209000_iOSq1

16 comments:

 1. Replies
  1. kiitoksia! :) itekki tykkään siitä kovasti ! ja nyt ainakin, ku se sopii noin hyvin noihin kenkiin

   Delete
 2. I love white shoes in general, even though I'm not a fan of heels. These are still not that high though so I like them. I love your watch, DW is my favorite brand. I have almost the same one from CK but still wouldn't mind having this one too! :)
  http://www.maggiecallife.com

  ReplyDelete
 3. missä päin se luisteluleiri on? :)

  ReplyDelete
 4. Replies
  1. kiitoksia! :) harmittaa vaa ku noi on ehkä ihan hiiiiukan liian isot :(

   Delete
 5. Ooh kerrassaan upea asu ja ihanat kuvat! :)

  http://precpics.blogspot.fi

  ReplyDelete
 6. Such a comfy and lovely look! :)

  www.dodolce.com

  ReplyDelete
 7. oon aatellu tilata ton takin, minkä kokoinen tuo sinun on?:)

  ReplyDelete