BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Wednesday, June 18, 2014

Wednesday

L: Ihana aamupäivä taas jälleen kerran! Sovittiin jo eilen Jeminan kanssa, että nähdään heti hänen ripsihuollon jälkeen, mutta mun aamu alkoi kuitenkin pommiin nukkumisella ja sen takia oli pieni kiire suihkussa käymisen sun muitten aamutoimien kanssa. Ehtisin kuitenkin kaikesta huolimatta olla valmiina oikeeseen aikaan, Jemina tuli hakemaan mua ja lähdettiin syömään torille aamupalaa. Törmättiin sattumaltaan Eerikaan, joka loppuen lopuksi liittyi meidän seuraan. Kun aamupala oli syöty, lähdettiin headlineen ottamaan Jeminalle rustokoru. Itselläni on rustokoru molemmissa korvissa, mutta ekaa kertaa olin katsomassa lävistämistä sivustapäin. Lävistys meni hyvin, olihan Jeminalla sentään kaksi kaveria tukena siinä prosessissa.. no eei :-D Ei hän ois edes kavereita tueksi tarvinnu, sillä rustokorun ottaminen ei tunnu missään... ainoastaan se ääni mikä siitä tulee, on erittäin epämielyttävä rusahdus. Sen jälkeen kovin yritettiin keksiä jotain tekemistä, mutta Salo on aina niin kuollu paikka, että päädyttiin loppuen lopuksi vaan istuskelemaan Cafe makuun juomaan kaakaota ja vaihtamaan kuulumisia, mutta onhan sekin huomattavasti kivempaa kuin istua kotona tekemättä mitään ja odottaa, että työt alkaa kuudelta :-D Hetki sitten tulin kotiin ja pian meenkin jo tästä nukkumaan. Huomenna vielä töitä ja perjantaina olisi tiedossa juhannuksen viettoa! :)
IMG_2548IMG_2549IMG_2550IMG_2552IMG_2554
Ihastuin jeminan hopeisiin kenkuleihin ♥
IMG_2556IMG_2555IMG_2553

23 comments:

  1. Oottepa kaikki niin kauniita! Ihana postaus Liisa ♥ x)

    ReplyDelete
  2. Oiiii, noi lasit on niin hienot!! <3

    ReplyDelete
  3. Voi mä rakastan tätä blogia niin paljon!! Ja Liisa oot joka kuvassa niin älyttömän kaunis <3 saanko muuten kysyä että miten hoidat ihoas ja mikä sun ihotyyppi on kun sun iho on niin hyvässä kunnossa? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. en hoida tätä oikeastaan millään tavalla :D pesen meikit iltasin ja rasvaan aamu illoin :) ja kiitos paljon ! :) ♥

      Delete
  4. Just itseasiassa eilen mietin, että ootkohan enää jeminan kaveri kun ei oo blogissa tai instakuvissa näkyny ja nyt sit olit hänen kaa haha. Entä pyöritkö sen jasminin kaa vielä? :) ja ihania kuvia taas kerran go liisa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. En pyöri jasminin kans XD ja Jeminan kans ollaan kokoajan pidetty yhteyttä, mut kaikist pienist näkemisist ei aina tääl blogin puolella vaan viittii kertoo :D

      Delete
  5. Onko noi sun kaverin kengät Karen Walker?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne on nellylt tilattu :) muuta en niistä tiiä :)

      Delete
    2. ne on nellyltä tilattu, muuta en tiiä :)

      Delete
  6. Kuka on sun poikapuolinen paraskamu ja entä tytöistä? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pojista jos Waltterii ei lasketa on varmaan Joni, ku se aina jaksaa auttaa mua :D esim just sunnuntaina haki mut klo 5 aamulla töistä ja vei kotiin :) ♥ ja sit työistä vaikeet sanoo yks mut jos ihan pakko niin varmaan Silja ♥

      Delete
  7. Oikeesti tästä on tullu kyllä mun lemppari blogi! Sulla on aina niin mahtavia kuvia ja niin ihana kun postaat usein kameralla otettuja kuvia. Jatka samaan malliin:) Kysyisin vielä minkä kokoinen tuo sinun takkisi on?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos tästä tsemppauksesta! :) ♥ ja se on kokoa S

      Delete
  8. ompa ihanan väriset farkut sulla! ja olet kyllä tosi kaunis!<3

    ReplyDelete
  9. Täydellisen väriset farkut! Mistä? :-)

    ReplyDelete
  10. mistä noi aurinkolasit on? :)

    ReplyDelete