BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Wednesday, June 25, 2014

Simple outfit

L: Viikko lähti hyvin käyntiin vapaapäivällä jolloin ehtisin käydä Siljan kanssa syömässä, Jeminan tekemää pizzaa ja vaihtamassa kuulumisia, sekä kiertämässä pikaisesti alennusmyynnit. Loppu illan vietettiin Waltterin kanssa heillä rauhallisissa merkeissä ♥ Tiistainaki, oisin voinu nukkuu ilta kuuteen asti, mut pakotin itseni ylös aikaisemmin ja heti herättyäni lähdin Jeminan ja Eerikan kanssa istuskelemaan heseen. Siinä istuessa meidän suraan liittyi hetkeksi Ape, joka lähti töihin. Linda, joka ehti olemaan seurassamme hetken ja lähti myös töihin... Ja Silja, joka tuli töiden jälkeen vaihtamaan pari sanaa, mutta lähti melkein heti kotiin, sillä oli kuulema töiden jälkeen niin väsyny ja nälkäinen, että oli pakko lähteä kotiin syömään ja lepäilemään. Loppuen lopuks Jeminaki lähti töihin ja ei me kauaa ehditty Eerikan kanssa kahdestaan olla, kun minäkin lähdin töihin.. Tästä voi siis hyvin päätellä, että mitä ihmiset tekee kesälomalla... No töitä tietenkin!
Yritän käyttää kaiken vapaa-ajan hyödyksi ja niin tein myös eilen. :-D Mulla loppu työt kymmeneltä ja lähdin käymään iidalla. Tarkoituksena oli olla vaan hetki, mutta muutama tunti vierähti todella nopeesti! Oltais voitu istua ja jutella siinä vaikka aamuun asti, mutta vaikka mä kaiken vapaa-ajan haluunki käyttää hyödyksi, niin yöunet on kuitenkin nukuttava, jotta jaksaa! :)

collage1IMG_3060collage2IMG_3058IMG_3047IMG_3059

17 comments:

 1. Nää on aivan ihania sun asupostaukset! :-)

  ReplyDelete
 2. ihana toi vesilätäkkö-kuva!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. tulihan siitä ihan kiva, mutta ton jälkeen olin reisiin asti ihan märkä :D

   Delete
 3. Ihania kuvia :)

  ReplyDelete
 4. Ihana toi paita! :) Mistä se on ?

  ReplyDelete
 5. Voiks laittaa linkkii tohon valkoseen toppiin joka näkyy täs postaukses?http://onesteptoourlives.blogspot.fi/2014/06/blogikirppis.html?m=1

  ReplyDelete
 6. Onko se abc siinä teidän koulun lähellä?

  ReplyDelete
 7. Voi vitsi noi punaset huulet sopii sulle niin hyvin !:)

  ReplyDelete