BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Tuesday, June 3, 2014

retkipäivä Helsinkiin

L: Täältä vaan pukkaa näitä postauksia, joita en ehtinyt missään vaiheessa viime viikolla postaamaan, mutta parempi nyt ku ei koskaan. En jostain syystä kitenkaan halunut lykätä näitä kaikkia kuvia ja postauksia yhdeksi isoksi postaukseksi, sillä niitä sekalaisten kuvien postauksia tulee muutenkin ihan liikaa. Ja nyt kun mulla alko työt niin kuvia en oo ehtiny räpsimään ja mitään kertomisen arvosta ei oo tapahtunu, niin nää postaukset on samalla vähän pelastanu tätä hiljaisuutta täällä blogin puolella.
Viime viikolla oltiin siis koulun kanssa Helsingissä. Jokainen sai itse valita minne meni ja vaihtoehtoina oli mm. Linnanmäki, Kiasma, Heureka ja jotai muita paikkoja, joita en juuri nyt muista.:D Me valittiin tietenkin Kiasma, sillä se on lähellä keskustaa. Oli helppoa skipata kiasma ja lähteä heti kiertelemään kauppoja. Ensimmäisenä suunnattiin tietenkin Zaraan! Ajattelin, että Zarasta löytyy taas kaikkea kivaa niin kuin aina, mutta ei... valitettavasti se oli tällä kertaa iso pettymys. Itse en löytänyt sieltä mitään ja shoppailufiilis katosi siinä kohtaa kokonaan.
Lopuksi juuri ennen lähtöä takaisin mun shoppailu fiilis heräsi ja kyllä mun mukaan ehtisi tarttua pieniä piristäviä ja tarpeellisia ostoksia! :-) Kesämekko, laukku ja toppi, joita näätte sitten myöhemmin varmasti täällä blogissakin. Ei ollut sentään ihan turha reissu, vaikka Zarasta ei mitään löytynytkään! :) Mä taas raahasin kameraa mukanani siinä toivossa, että olisin ottanut kuvia, mutta ne sit taas vähän jäi ja napattiin pari kuvaa vasta juuri ennen takaisin bussiin nousua. :D
IMG_1750IMG_1782IMG_1495collageaIMG_1781IMG_1751

11 comments:

 1. miten ootte saanu tohon bannerrin noi linkit? pliis ohjetta ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. banneri taitaa olla Julia Ehrnroothin tekemä jonka blogiin löydät vasemmasta alakulmasta, uskoisin hänen osaavan neuvoa paremmin

   Delete
  2. kiitos ano! :) joo, tosiaanki kannattaa kysyy julialta :)

   Delete
 2. Tosi kiva et näit postauksii nyt sit tulee vähä tiuhempaan tahtiin koska näitä on aina niiiin hurjan mukava lukee ja kuvat on aina niin kivasti kuvattu, on ne sitte kameran taikka kännykän! :) Hyvää kesää molemmille!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! ja hyvää kesää sullekki! :-)

   Delete
 3. Ensimmäisen kuvan nuo nike roshe runit on kyllä niin ihanat! Tiedätköhän mistä nuo on ostettu, kun olen etsinyt jo niin monesta kaupasta ja mistään ei ole tullut juuri nuo kengät ja mustan värisenä vastaan?

  ReplyDelete
  Replies
  1. ne on stadiumista (ruotsista) ostettu:)

   Delete