BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Sunday, June 15, 2014

rankka viikonloppu takana

L: Parin päivän hiljaisuus täällä blogin puolella tuntuu ikuisuudelta. Mulla on ollut todella kiireinen viikonloppu ja sen takia en oo ehtiny tulla tänne päivitttelemään ja tälläkin kertaa joudutte tyytymään vaan kolmeen kuvaan, jotka napsittiin tänään Waltterin kanssa nopeesti ennen töitä. En viittiny edes hiuksia suoristaa, sillä töihin ne piti pistää ponnarille kiinni.
Lauantaina aamulla menin jo ennen kymmentä Ceciliin laittamaan omia tavaroita valmiiksi blogikirppistä varten.  Ovet avautuivat yhdeltätoista ja kyllä niitä ihmisiä kävi yllättävän paljon paikalla. Jouduin valitettavasti lähtemään jo vähän ennen kolmea kotiin viemään tavaroita ja vaihtamaan vaatteita, sillä neljältä mun piti olla jo piihovilla töissä. Oli kyllä rankka päivä kun joutusin seisomaan aamusta iltaan, mutta siitä huolimatta yhdeksän jälkeen kun työt loppuivat en voinu jäädä kotiin istumaan, vaan oli pakko lähteä Waltterin ja kavereiden kanssa ulos nauttimaan ihanasta kesäillasta. Se ilta venyikin vähän pidempään ja siksi sunnuntainakin nukuttiin pitkään. Ei siinä sit ehtiny ku syödä aamupala, katsoa yksi jakso Orange is the new black -sarjaa, käydä suihkussa, napsia pikapiaka nämä pari kuvaa ja lähteä taas töihin. Töissä olin yhdeksään asti ja sen jälkeen oon vaa laiskotellu kotona, mikä tekee kyllä ihan hyvää välillä! Maanantaina ja tiistaina mulla on onneksi vapaata töistä! ♥ Jolloin pääsen keräämään voimia ja tarkotuksena olisi myös siivota tuo iso vaatekasa tosta huoneen lattialta pois. Nyt kyllä väsyttää niin paljon, että tekstikin alkaa jo tökkiä, joten häippäsen nyt kattomaan sarjoja! Palaillaan!:)
IMG_2355collage1

45 comments:

  1. Apua! Ihan tajuttoman nättejä kuvia susta :)

    ReplyDelete
  2. Mistä on tuo sun ihana neule? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ostin sen vähän aikaa sitten kappahlin lasten puolelta :)

      Delete
  3. Ihana neule, rakkautta! :)

    ReplyDelete
  4. oot tosi kaunis <3 mistä noi farkut ja tuo villapaita? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitoksia!♥ farkut on h&m:stä ja neule kappahlista, molemmat lasten puolelta :-D

      Delete
  5. ihanan väristä huulipunaa!

    lumimarii.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  6. Pakko kysästä mitä huulipunaa sulla on näissä kuvissa? Sulle sopii ihan älyttömän hyvin punanen, niin huulilla kuin vaatteissakin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. äää.. en osa sanoo yhtään et mitä huulipunaa tää on, ku siinä lukee pelkästään, että ''lip stick'' :-D ostin tän huulipunan viikonloppuna cecilistä, kun Reetta myi siellä hänen liikkeestä poistuvia meikkejä :)

      Delete
    2. se on kuulema Stargazerin mattahuulipuna :) niitä on edelleen cecil liikkeessä myytävänä eri väreissä hintaan 8€ :)

      Delete
    3. Kiitos kun hei kerroit että noin halpa ja mistä saa. Täytyy jossain kohtaa käydä vähän katsomassa jos itsekin ostaisi jonkun tuollaisen, näyttää kimittäin tosi kivalta ainakin sulla :)

      Delete
    4. Kiitos kun selvitit! :) Harmi ettei tuu sielläpäin pyörittyä, täytyy laittaa nimi muistiin jos jossai sattuis tulee vastaan :D

      Delete
  7. Ihana toi neule! :) mistä se on ja onkohan sitä vielä?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ostin sen vähän aikaa sitten kappahlin lasten puolelta alennettuna hintaan 10€ :) kannattaa käydä kurkkaamassa, jos niitä sattuis vielä olemaan :)

      Delete
  8. Näytät tosi "raikkaalta" :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. oliks toi sarkasmii, ku se on tollee lainausmerkeis ? :-D

      Delete
    2. Vähän myöhässä vastausta, mutta ei ollu! :-D Tuntu vaan nii hassulta käyttää tota sanaa, vaikka se musta kuvaa parhaiten sun lookia. Tosi kaunis.

      Delete
  9. Mitä teet työkses? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. no käyn valmentamassa pieniä taitoluistelijoita, mut nyt kun kesällä on jäähalli kiinni, niin oon piihovilla töissä :)

      Delete
  10. Oot kyllä upea!! Ihana toi huulipuna :-) myydäänkö noita huulipunia muualla kui cecil liikkeessä?

    ReplyDelete
    Replies
    1. nyt en kyllä osaa sanoa :/ ja kiitoksia tosi paljon !:) ♥

      Delete
  11. voisitteko noran kanssa tehä sellasen postauksen mihin laittaisitte teiän tän hetkisiä lempparibiisejä? :) haluisin vähän uutta kuunneltavaa musalistoille kun samat biisit soitan kerta toisensa jälkeen kyllästymispisteeseen saakka! :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. apuaa.. nyt pistit pahan, sillä mul ei tuu täl hetkel yhtäkään biisii mielee :D nyt on vaa jotenki semmonen aikakausi meneillään, et en kuuntele musiikkii muutaku radiosta silloin kun ajan autoa :D

      Delete
  12. ompas sun tukka venähtäny, meinaatko lyhentää vielä?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. no ku en yhtään tiiä, et mitä tekisin tän kans nyt ? :-D

      Delete
  13. olet tosi kaunis Liisa :-) ♥

    ReplyDelete
  14. Vau oot niin upee! Toi neule sopii sulle tosi hyvin :-)

    ReplyDelete
  15. Tosi nättejä kuvia! :) mitä pituuksia sun ripsienpidennyksissä on?

    ReplyDelete
  16. Ihan sika nättejä kuvia susta! Musta oot niin hurjan kaunis :) Vaikutat niin aidolta ja ystävälliseltä

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiioksia Ninni ♥ tämmöisten positiivisten kommenttien jälkeen tulee aina tosi hyvälle tuulelle ! :-)

      Delete
  17. whaaat, miten sun hiukset voi kasvaa noin nopeasti :DD? tää on kyllä epäreilua... Sun pitää tehä postaus hiustenhoitoon liittyen ja antaa vinkkejä meille joilla kestää ikuisuus kasvattaa hiuksia ! Upeita kuvia, oot vaan niin kaunis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos paljon ♥ ja voi ku oiski jotai vinkkejä ... :D en oo ikinä kehdannu tehdä mitään hiusten hoito postausta, vaikka sitä on kovin aina pyydetty, sillä musta tuntuu, että oon maailman surkein hoitaa hiuksia..:D Tai ku emmä hoida näit millään tavalla? pesen jollain normilla kaupan shamppoolla ja hoitoaineella ja sit se on siinä :D harvoin käytän edes lämpösuihketta suoristaessa ::D

      Delete
  18. ootan sun postauksia aina ihan innolla<3! Musta tuntuu tekstin perustella, että oot aikuistunu jossain puolessa vuodessa ihan sikana!!! Tai että nykyään kerrot kauheen kypsästi mitä teit ja sun asukuvissakaan ei oo enään pääosassa jotkut hirveen kalliit merkkijutut yms! 5/5

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitoksia ♥mukava kuulla, että joku näitä mun postauksia innolla odottaa, sillä se kertoo siitä, että emmä näitä ihan turhaan tee :))

      Delete
  19. Minkä kokosena ostit ton neuleen? Se on niin ihana!! :) Kävin kattomassa sitä mutta niillä oli vaan pieniä kokoja jäljellä, varasin sitten vähän isomman kuitenkin.

    ReplyDelete