BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Monday, June 23, 2014

Juhannus 2014

L: Hengissä ollaan! Viime viikonlopun jälkeen kirjotin postauksen, jonka otsikkona oli rankka viikonloppu takana, mutta tämä viikonloppu tuntui vielä rankemmalta. Lähdettiin viettämään juhannusta jo aika aikaisin perjantaina Niken ja Jansun mökille 25 hengen porukalla. Saunomista, grillailua, hyvää musiikkia, ihanat maisemat, hyvää seuraa, uimista ja pientä huonoa tuuria kaiken hyvän keskelle... :-D Paljun kamiina meni rikki heti ensimmäisen tunnin sisällä ja sinne jäi meidän juhannus paljuilut. Seuraavana aamuna kun lähdettiin yhdeksän hengen voimin Taalintehtaalle, niin kesken matkaa PAM! Veneen ohjaus (tai joku semmonen) meni rikki ja siihen me sit jäätiin... Mä muutenki jollai tavalla pelkään veneilyy ja siinä vaiheessa iski niin sanotusti pieni paniikki, jonka takia en oikeastaan edes muista millä tavalla me saatiin se vene rantaan. Ankkurin ja virtauksen avulla? Siinä me sit venailtiin yli tunnin verran apua. Mulla oli onneksi kunnon varustukset päällä: toppahousut, lämmin fleece, takki ja hanskat, mutta siitäkin huolimatta tuli aika kylmä. Mökillä olisi ollut myös mönkijöitä, joita oltais voitu koeajaa, mutta näiden kahden rikkoutumisen jälkeen päätettiin ihan suosiolla olla koskematta niihin.. :-D
Muut jäivät vielä toiseksi yöksi juhlimaan, mutta minä ja Elina lähdettiin jo lauantaina illalla kotiin niin, että ehtisin kymmeneksi yövuoroon töihin. Oli aika rankka ensimmäinen yövuoro, kun oli muutenkin univelkaa. Perjantaista lauantaihin ei paljoo nukuttu, lauantaina oli turha edes yrittää nukkua päiväunia, mutta selvisin kuitenkin! Viiteen asti piihovilla olin ja sen jälkeen kotiin nukkumaan. Sunnuntaina vasta rankkaa olikin.. Olin NIIIN väsyny ja sen takia myös kärttynen, että mun vieressä oleminen oli jokaiselle vaara tilanne. :-D Ja töihin  lähtö seitsemältä illalla oli myös erittäin rankkaa.. Siellä mä taas olin yhteen asti ja tänään en oo päässy vielä sängystä ylös, vaikka kellokin on jo vähän yli kolme! Vietän tänään rauhallista LEPOPÄIVÄÄ!

IMG_2957IMG_2894IMG_2949
collage12IMG_2962IMG_2958collage2IMG_2975
IMG_2954IMG_2970IMG_2969
IMG_2982IMG_2960
IMG_2978IMG_2984IMG_2976IMG_2953

Viime vuoden juhannus fiiliksiin pääset klikkaamalla >> TÄTÄ ! :)

12 comments:

 1. Missä Waltteri?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Waltteri oli omien kavereiden kans vaa Salos :) ei heil ollu oikein mitään suunnitelmia :/ Ja ei aina tarvii olla poikaystävän kans :-)

   Delete
 2. Kuvista päätellen teil oli mukava juhannus ja se välitty ruudun tälle puolelle myös! :)
  Mul tuli mieleen yksi idea kun sä välillä kyselet postaus ideoita. En tiiä onko tätä aikasemmin joku jo ehdottanut, mutta: sellanen "all my shoes" tai "my favourites shoes" joko kuvilla tai sitten videolla. Sulla kun niitä kenkiä riittää niin tällänen ois tosi kiva, miltäs kuullostaa? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kuulostaa kivalta :) ehkä jotai sen tyyppistä voisi kehitellä :)

   Delete
 3. Mitä Eerika Jokisen paidassa lukee?

  ReplyDelete
 4. mikä toi paitajuttu on?:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. kuultiin, et poat oli teettäny tommoset läppäpaidat, niin meki tehtiin sit pikapikaa tollaset :D

   Delete
 5. Missä oot töissä tänä kesänä? :o

  ReplyDelete
 6. Missäpäin tuo mökki oli ja oliko se siis ihan vuokrattu? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei ollu vuokrattu vaan jansun ja niken mökki :) ja se oli jossai kemiön suunnassa vähän vielä kauempaa :)

   Delete