BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Tuesday, June 10, 2014

Good morning

L: Tänään herätyskello soi jo seitsemän aikoihin. Heitin nopeesti urheiluvaatteet päälleni, pakkasin tarvittavat tavarat, kuten vaihtovaatteet mukaan ja lähdin vauhdilla pyöräilemään jäähallille. Kahdeksalta alkoi valmennukset ja kesti tällä kertaa tunnin verran. Sieltä suoraan pyöräilin sovitusti Jeminalle, käytiin ulkoiluttamassa hänen koiraansa Veetiä ja sieltä suunnaattiin kaupungille hoitamaan Jeminan asioita. Kun tärkeimmät asiat oli hoidettu, niin lähdettiin Cafe makuun nauttimaan lämpimät kaakaot. Oli mukavaa taas pitkästä aikaa vaihtaa Jeminan kanssa kuulumisia ja olla muutenkin noin aikaisin hereillä. Pitäisi varmaan ottaa tavaksi aikaisin herääminen, sillä silloin päivä on pidempi ja saa paljon enemmän asioita aikaiseksi. :) Päivä lähti siis erittäin hyvin käyntiin ja toivottavasti tää hyvä fiilis pysyy loppupäivän ajan. Päätin nyt nopsaan tulla lisäämään nää tänä aamuna räpsityt kuvat, mutta romaania en kuitenkaan ehdi kirjotella, sillä viiden minuutin päästä suuntaan taas takaisin jäähallille ja siellä vietänki sit melkein koko loppu päivän.. :-D  a1
mekko zara, farkkuliivi sheinside
20140610_103206000_iOS20140610_102901000_iOSa220140610_103853000_iOS

14 comments:

 1. Mistä toi vaalea pitsiselkäinen farkkuliivi on? Ihana!!

  ReplyDelete
 2. Tuo farkkuliivi on I H A N A ! Oletko tehnyt löydön mistä? :-)

  ReplyDelete
 3. Vau ootpa taas ollu nättinä:) mistä tuo söpö mekko on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitoksia! :) ja tuo mekko on zarasta :)

   Delete
 4. kun sähän nykyään muokkaat sun kuvat afterlightilla, niin miten käytännössä teet sen? eli siis miten saat kuvat kamerasta puhelimeen ja siitä vielä takaisin koneelle niin että ne pysyvät vielä hyvälaatuisina? :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. siirrän kuvat koneel, katon kuvat nopsaa läpi, valitsen parhaimmat ja siirrän ne skydrivee (onedrive nimeltä nykyään) ja ku mul on skydrive sovellus kännykäs niin ne kuvat saa kätevästi avattuu sen kaut kännykäl:) ja muokkaan yleensä kuvii esim koulus välitunnilla tai vaikka samalla sarjaa katsoen, niin se et teen sen muokkauksen kännykäl niin säästää tavallaa mun aikaa :) ja sit siirrän ne muokattuna kännykästä skydriveen niin sit saan ne sitä kautta helposti koneelle :)

   Delete
 5. Mielettömän kivoja kuvia! Toi sun asu on ihana:-)

  ReplyDelete
 6. Millon toi mekko on ostettu? Tosi ihana :')

  ReplyDelete
 7. viittisitkö laittaa linkin tohon farkkuliiviin sheinsiden sivuille! KIITOS :-) <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. tuskin sitä enään on :/ ku se on joku kaks vuot vanha :(

   Delete