BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Friday, June 6, 2014

Friends ♥

L: Viime postauksissa asukuvia ei oo pahemmin näkyny, vaan kuvia on ollut kavereista ja hauskanpidosta. Ite en pidä sitä mitenkään huonona asiana. Vai mitä mieltä te olette? Sillä minun mielestäni nämä kaverikuvat on niitä parhaita kuvia ja muistoja, mitä voi ikinä olla. Ei olla pitkään aikaan otettu kavereiden kanssa tälläisiä kunnon yhteiskuvia, koska nykyään kaikki yhteiskuvat otetaan huonolaatusella etukameralla, jotta kaikki varmasti mahtuisivat kuvaan. Eilen illalla kun mentiin herkuttelemaan Lindalle hänen synttäreiden kunniaksi, meillä oli pitkästä aikaa mahdollisuus näihin kameralla otettuihin yhteiskuviin. Oli suht koht valosaa, vaikka kello olikin jo aika paljon ja meillä oli erikseen kuvaaja, joten kaikki mukana olleet pääsivät kuvaan. Ja kun oli kuitenkin Lindan synttärit.... niin kukaan EI VOINUT kieltäytyä tulemasta kameran eteen. :-D Nää ei oo mitään parhaimpia otoksia meistä, mutta ite tykkään näistä silti ihan hirmuisesti!! Näissä kuvissa on sitä tunnelmaa, eloa, liikettä ja tietenkin rakkaita kavereita! ♥
IMG_1919IMG_1922IMG_1921IMG_1918IMG_1920IMG_1923

11 comments:

 1. Mistäköhän tämän yhden tytön hattu on peräisin? (Tähän sydänsilmäinen emoji) :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. seppälästä :) niitä saa myös mustina ja vaalenruskeena :)

   Delete
 2. Mä ainakin ite tykkään lukea vaihtelevasti sekä muodista, että ihan tällasista lifestyle jutuista, tosi ihania kuvia nää muutenkin! :)

  ReplyDelete
 3. So cute pictures. Seems like you are having loads of fun there :)
  www.maggiecallife.com

  ReplyDelete
 4. Mistäpä oot ostanut tuon paidan joka on näissä kuvissa? :-) se on ihana!


  - Annika

  ReplyDelete
 5. millä muokkaatte nää kuvat? joskus sanoitte että pixrl, jos edelleenki sama niin mikä filtter? olis kiva jos joskus tekisitte postauksen siitä, miten nää kuvat muokkaatte!

  ReplyDelete
  Replies
  1. nykyään muokkaan kaikki kuvat afterlight sovelluksella eli kännykällä :-) ja pixlr ohjelmalla teen nuo kuva kollaasit =)

   Delete
 6. onko tuolle tytölle joka on kuvissa vasempaisimpana sanottu koskaan että näyttää ihan emma watsonille? :D

  ReplyDelete