BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Tuesday, May 20, 2014

leopard

L: Mulla oli tänään uskonnon koe, vaikka virallinen koeviikkoo alkaa vasta huomenna. Ei kauheen mukavalta näytä loppuviikko, sillä matikan-, enkun- ja ruotsinkoe ovat peräkkäin.. Onneksi ensiviikolla onkin enään historiankoe, retkipäivä Helsinkiin ja päättärit! Oon innoissani kesälomasta, vaikka musta kuitenkin tuntuu, että koko kesä vierähtää vaan töitä tehdessä ja toivottavasti myös ylppäreihin lukiessa, joten ei nyt niin hirveen kivalta kuulosta. Toivottavasti näiden kahden asian lisäks mä kuitenkin saan mahdutettua kesään jotain mukavaakin. :-)
Mitäs muuten tykkäätte tosta leopardikuosista? Itse en vielä vähän aikaa sitten olisi kuvitellut päälläni tollaista, mutta nyt oon pikkuhiljaa alkanu lämpee kyseiselle kuosille ja sempä takia oli ihan pakko hankkia itselleenki jotain sellaista. Siinä se nyt on: leopardi paituli sheinsidelta! Täydellisen kokonen ja kaiken lisäks ihanan pehmeetä materiaalia. Tykkään tosi paljon!
Nyt kuitenkin lopetan pölinät ja häippäsen lukemana matikkaa.. Tsemppiä kaikille alkavaan koeviikkoon! ☺♥
collagezzIMG_0724collage2IMG_0723collage
paita* sheinside (←click), takki h&m, aurinkolasit cubus, laukku Noralta lainattu, housut dr.denim, kengät zara

(* saatu blogin kautta)

10 comments:

 1. Ihania kuvia ja ihana asu:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! ihanaa ku jaksat aina kommentoida ja piristää päivää! :-)♥

   Delete
 2. Nää sun kuvat on aina yhtä upeita! :)

  ReplyDelete
 3. Ihanaa ku sä jaksat panostaa tähän blogiin koulusta ja muusta ohjelmasta huolimatta. Suuri kiitos näistä KAMERAkuvista lähes joka postauksessa. Kännykkäkuvat yleistyy liikaa :D

  Hyvä Liisa! Noran pitäis ottaa susta mallia ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos ja olehyvä! :) ♥ ite kyl tykkään välillä niistä kännykkäkuvistakin, sillä niissä on semmonen omanlainen tunnelma !::)

   Delete
 4. koetko itses enemmän venäläiseks vai suomalaiseks ? :)

  ReplyDelete