BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Tuesday, May 27, 2014

Kenkähyllyn päivitystä

L: Muutamat uudet kengät esittelyssä ja turhat, hyvässä kunnossa olevat lähtee nyt blogikirppikselle. Vihdoin sain siis aikaiseksi laittaa sinne blogikirppikselle tavaraa ja nyt siellä on jo huimat kaksi paria korkkareita myynnissä. Joten käykääpä ihmeessä huutelemassa jos mieluisat löytyy oikeassa koossa. Olisin erittäin kiitollinen jos joku niitä ostaisi pois, niin vapautuis kenkähyllyllä tilaa uusille kengille. Lähipäivinä yritän lisätä sinne jotain muutakin tavaraa, joten olkaa hereillä!

Tässä vielä linkki blogikirppikseen : http://ostolblogikirppis.blogspot.fi/
IMG_1284IMG_1283
Hopeiset ihanat kesäkengät lähti eilen mun mukaan myllyn dinskosta. Harvemmin mun jalassa näkee kenkiä ilman korkoa, mutta vaihtelu tekee kyllä ihan hyvää.
IMG_1288IMG_1282
Valkosen väriset arkisemmat korkkarit lähtivät myös mukanani eilen myllyn dinskosta. Olisin halunut nää koossa 35, mutta ne oli valitettavasti loppu ja joutusin tyytymään hieman isompiin 36 kokosiin.
IMG_1286IMG_1281
Nämä dinskon beiget korkkarit hankkisin jo alkukeväästä, mutta en ole vielä missään vaiheessa ehtinyt esitellä niitä täällä blogin puolella. Tän väriset kengät on kyl tosi kätsyt, sillä nää sopii oikeastaan ihan jokaikisen asun tai ihan minkä värisen mekon kanssa tahansa.
IMG_1285IMG_1280
Nämä mustat korkokengät raahasin mukanani tänään Turun zarasta. Mulla on jo ennestään zaran samantyyppiset korkkarit, mutta ne on ollu NIIIN kovassa käytössä, että päätin ostaa jo nyt uudet tälläiset valmiiksi, jotta en kuluttaisi edellistä paria puhki. Nyt voin vähän vuorotella, niin molemmat mustat korkokengät kestää pidempään.
IMG_1279

15 comments:

  1. Replies
    1. kiitos! itekki tykkään näistä kovasti! :)

      Delete
  2. Aivan järjettömän ihania joka ikinen pari!

    ReplyDelete
  3. Mietinkin tänään Zarassa sulle noita kenkiä myydessäni että olitkohan sä sinä, mutta näköjään olit ! :) en sitten kehdannut sanoa mitään kun en ollut ihan varma :D hirmu nätti olit ja ihania kenkiä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. voi kiitos :) ♥ mä olin ihan omis maailmois siin kassal, meinaa en ees muistanu miltä kassatäti näytti, vaikka yleensä kiinnitän kyllä edes hiukan huomiota myyjään!:-D Oli tiukka aikataulu koko päivän, mut onneks ehtisin kaikest huolimatta sit loppuen lopuks jokaseen paikkaan ajoissa ! :)

      Delete
  4. Replies
    1. kiitoksia! :) itekki tykkään näistä toooosi paljon!

      Delete
  5. ihania, varsinkin nuo dinskon kengät <3 oon kattou noita beigejä mustana tai ainakin samantapaisia ja tekisi niiin mieli ostaa ne haha :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. SUOSITTELEN! Mul on suurin osa kengistä ostettu dinskosta ja ne on ollu aina yhtä hyvät ! :) Ihan ehdottomasti kenkäkaupoista lemppari!:)

      Delete
  6. oon just kattellu noita samoja dinskon korkkareita, mutta ei oo ollut vielä rahaa ostaa. voin vannoa, että ainakin toiset lähtee mukaan kun rahat tulee tilille. :D

    ReplyDelete
  7. Oi varsinkin nuo kahdet ekat on tosi ihania! :-)

    ReplyDelete
  8. Noi beiget on aivan upeat! Taisin just rakastua :D

    ReplyDelete
  9. Mä koitin kans eilen Myllyssä noita ekoja "glitter"kenkiä, mut ne ei sopinu mun jalalle ollenkaan >:( Noi ois ollut niin täydelliset kesäkengät!

    essi-bltn.blogspot.fi

    ReplyDelete