BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Saturday, May 17, 2014

Floral shirt

L: Pitkästä aikaa erittäin rankka viikko takana! Sanakokeita ja esseiden palautusta on ollut lähes päivittäin, joten aikaa kaikkeen muuhun ei oo tällä viikolla pahemmin jäänny. Kun valmennuksiakin on ollut heti koulun jälkeen seitsemään asti. Nyt viedään kuitenkin viimeisiä ennen kesälomaa, joten pakko jaksaa!
Tänään selvisi kevään yo-kirjoitusten tulokset, joten myös Waltterin ylioppilas juhlat varmistuivat. Sempä takia samalla kun Siljan kanssa pyörähdettiin kaupungilla, niin poikettiin myös yhdessä liikkeessä tilaamassa Waltterille lahja ylppäreihin. Ai, että mä odotan sitä hetkee kun munki osalta ois toi lukio jo ohi, mut toisaalta tulee lukionki jälkeen ne omat haasteensa ja uudet koulut, jossa on myös tehtävä töitä kaiken eteen. Tuntuu vaan välillä siltä, että nykyään ihmiset ei tee mitään muuta kuin opiskele. Kun on hankittu yks ammatti, niin sit vaan taas koulun penkille uutta ammattia hankkimaan. Joten ehkä on vaan pikkuhiljaa totuttava tähän opiskeluun ja löydettävä taas jostain se motivaatio!
Kuvissa näkyy tän päivän rento ja erittäin mukava asu, sekä omituisen värinen kynsilakka. Äiti tilas ton kynsilakan jo aikoja sitten, mutta en kyllä ensi silmäyksellä tykästyny tohon väriin... Meni hetki aikaa, ennen kuin silmä tottu tohon omituiseen väriin ja tällä hetkellä toi kynsilakka onkin yks mun lemppareista! :) Toinen lemppari tällä hetkellä on ehdottomasti kuokkakuosi! Varsinkin kaikki kukkapaidat on NIIIIN söpöjä, että niitä keräntyy kokoajan vaan lisää mun vaatekaappiin! :-D Kohta mä en muuta käytäkkään kuin kukkapaitoja....
collage3IMG_0562IMG_0392collage2IMG_0390

24 comments:

 1. Ihana tuo harmaa neuletakki!! Mistä se on ostettu? :)

  ReplyDelete
 2. mihin valtteri lähtee lukion jälkeen? :)

  ReplyDelete
 3. Mikä koko sulla on tosta topista? :-)

  ReplyDelete
 4. oot vaan niin kaunis :-) ja toi kynsilakka on tosi kivannäköinen :)

  ReplyDelete
 5. ihana tuo kukkatoppi!! mistä mahtaa se olla :) ?

  ReplyDelete
 6. mikä huulipuna!!

  ReplyDelete
 7. kuin useesti huollatat ripisäs? ihaku ois taas uuet räpsyt :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olin kysymässä samaa:) ja paljonko maksat niistä?

   Delete
  2. noissa kuvissa ripsihuollosta on vissii 2.5viikkoo aikaa ja yleensä huollan niitä 3-4 viikon välein :) ja hinta riippuu ihan siit, et kui kauan siit viime huollosta on aikaa:) jo esim 3 viikkoo niin sit se on 35€ :)

   Delete
 8. Käytkö usein huollattamassa ripsiäsi ? Ne näyttää aina niin ihanan tuuheilta!

  ReplyDelete
 9. miks katot kuvissa aina alaspäin? :o harvoin näkee sun silmiä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. paljon helpompaa ja nopeempaa saada onnistuneet kuvat :)

   Delete
 10. Mistä toi ihana hopeen värinen laukku on? ♥ :--)

  Teillä on muuten hyvä blogi! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. seppälän alennuksesta ostin kahdella eurolla :)

   Delete
 11. Toimiiko sulla tuo oriflamen kynnenkovettaja/suoja-aine? Mulla nimittäin tuo tekee kynnet aivan älyttömän ohueksi ja hauraaksi ja ne katkeaa kokoajan.. Sen takia tuo onki jääny vaan kaapinperälle pyörimään ku tuun ilman sitä toimeen huomattavasti paljonpaljon paremmin! :/

  ReplyDelete