BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Wednesday, April 23, 2014

Perfect hat

L: Meneepäs taas myöhäseks tää postaaminen. Tuntuu siltä, että päivät on nykyään ihan liian lyhkäsiä ja nukkumaan ei huvittais millään mennä, sillä tekemistä kyllä löytyy. Koulujuttuja on paljon, huonetta pitäisi siivota, mutta kaverit menee kyllä valitettavasti kaiken tämän edelle ja siksi ne koulujutut ja siivomiset lykkääntyy ihan liian myöhäseks. Tänään päivä on ollut taas täynnä tekemistä, mutta siitä huolimatta ehtisin illalla vielä viettää aikaa Iidan ja Eerikan kanssa. Siinä samalla räpsittiin myös muutamat asukuvat, joten iso kiitos kuuluu tytöille näistä kuvista. Huominen onki sitten viikon raskain päivä, sillä koulua on kahdeksasta puoli neljään ja siitä suoraan valmennuksia seitsemään asti. Joten häippäsen tästä nyt nukkumaan ja keräämään voimia huomiselle! :-)
IMG_9316ä1IMG_9307ä3IMG_9317ä2
hattu h&m, takki* sheinside (<<click), huivi seppälä, housut dr.denim, kengät h&m, laukku lindex, paita terranova, kello* DW

(*saatu yhteistyön kautta)

16 comments:

 1. Tuo hattu on kyllä ihan sairaan täydellinen! Mä yritin itselleni metsästää kyseistä hattua mutta tuloksetta... Vissiin tän vuoden joku uusi muoti villitys on nuo hatut koska kaikkialla tuon tapaset on loppu tai sitten väärän värisiä :(

  Janina Lisa k

  ReplyDelete
  Replies
  1. no voi harmi:( mä kattelin tota kyseistä hattua jo syksyllä, mutta en raaskinu ostaa tätä silloin. Vähän aikaa sitten mä kuitenkin päätin, että nyt mä kävelen kauppaan ja ostan ton hatun! Ja kaupassa oli juuri mun kokoinen hattu vielä jäljellä! ONNEKSI! :) Mun mielestä tää hattu kyl sopii ehkä jollain tavalla enemmän syksyn keleihin, niin silloin tää pääsee toivottavast vähän useemmin päähän :)

   Delete
 2. En sano tätä mitenkään pahalla vaan rakentavana kommenttina, mutta oletko itse kiinnittänyt huomiota siihen ettei sinun vartalo mallille sovi tuon malliset kengät? Paljon paremmilta näyttäisi jos ei olisi tommoinen "kiilakorko", sillä se saa jalkasi näyttämään 2 kertaa paksummilta mitä ne oikesti edes on :) Olen katsonut tätä jo muutamista kuvista ja aivan pakko huomauttaa asiasta ! Mutta tietenkin jos se sinua itseäsi ei haittaa niin mikäs siinä! Hyvä postaus tahti peukut siitä sulle! :) Mukavan oloinen tyttö muutenkin, älä ota itseesi kommentista sillä en tarkoita sitä pahalla :) Hyvää kevättä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. mua ei kauheesti haittaa:) nyt ois kyllä muutamat kesäisemmät kengät hankinnassa, joten otan tämän kuitenkin huomioon ;) kiitoksia ja hyvää kevättä sinullekkin! :)

   Delete
 3. Sulla on kyllä aivan ihana tyyli! :-)

  ReplyDelete
 4. Siis täh, mulla on toi sama hattu, mut reunat on ihan lerpat! Edestä muoto on n -kirjaimen mallinen ja sivut laskeutuu ihan alas. En ymmärrä miten sulla ne pysyy tolleen ylhäällä

  ReplyDelete
  Replies
  1. aika outoo! :o en kyl osaa sanoo asiaan mitään :/

   Delete
 5. Ihana toi hattu, sopii sulle tosi hyvin :)

  ReplyDelete
 6. ihanan usein postaatte nykyään, aina tosi piristävää katsoa teijän kauniita kuvia ja lukea mitä milloinkin ootte tehny:)

  ReplyDelete
 7. Millä ohjelmalla muokkaat sun kuvia? :)

  ReplyDelete