BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Thursday, April 10, 2014

Muutosta arkeen

L: Pientä muutosta arkeen, sillä olen tämän jakson ajan taas lukiolainen. Vaikka viime jakson alussa olikin hieman totuttelemista ja muutenkin outoa olla amiksessa, niin nyt oon nämä kaksi päivää joutunut totuttelemaan takaisin tähän lukion arkeen. Molemmissa on kyllä omat huonot ja hyvät puolensa. Ja vaikka vielä viime jakson alussa olin sitä mieltä, että kyllä mä lukiossa tykkään olla enemmän, niin nyt en olekkaan ihan niin varma asiasta. Viihdyn molemmissa paikoissa yhtä hyvin, mutta kyllä lukion jälkeen kuitenkin kestää hetki totutella amikseen ja päinvastoin amiksen jälkeen kestää hetki totutella lukioon, kun nämä kaksi paikkaa eroavat toisistaan kuitenkin aika paljon... Amiksessa on vähän rennompaa kaikin puolin. Huomaan sen myös mun pukeutumisessa. Lukiossa panostan enemmän ulkonäköön ja välillä jaksan pukea jopa korkkaritki jalkaan, kun taas amiksessa tuntuu luontevammalta olla rennosti hupparilla ja lenkkareilla. Lukioon palamisen lisäksi myös valmennuksiin tuli pientä muutosta, toisen jäähallin kiinni menemisen takia. Mulla on kevään ajan viikonloppuisin vapaata ja valmennustunnit muutenkin vähenivät huomattavasti. Aurinkokin paistaa mukavasti lähes joka päivä, joten toivottavasti näistä pienistä arjen muutoksista tulisi vähän enemmän inspiraatiota ja motivaatiota tähän postaamiseenki.
IMG_8564IMG_8565collage2
takki zara, paita h&m, housut dr.denim, kengät dinsko, laukku lindex, kello* daniel wellington, aurinkolasit cubus
IMG_8561collage1IMG_8566IMG_8567

(*saatu blogin kautta)

17 comments:

 1. Ihania kuvia, ja oot tosi kaunis! :-)

  ReplyDelete
 2. Kivoja kuvia, ja vaikka ei oo mitään lähikuviakaan, niin ripset näyttää tosi kivoilta :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mmmm:) itekki tykkään näistä! Nää on tosi kivat :)

   Delete
 3. mitä sä opiskelet amikses?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Opiskelen amiksessa sosiaali- ja teeveysalalla :)

   Delete
 4. Ihania kuvia taas!! :) Millä asetuksilla esim. näitä kuvia on otettu kun aina saatte niin mukavan valoisia ja tarkkoja vai muokkailetteko paljon jälkikäteen? Vai onkohan mahdollisesti kamerasta kiinni...? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nää kuvat on otettu M asetuksella eli asetukset on säädetty ite. Yleensä asetukset riippuu valosta. Aukko on yleensä mahdollisimman pieni ja sen jälkeen säädän valotusta sen verran, että kuva on tarpeeksi vaalee eli ei tumma eikä myöskään liian vaalee ja tärähtäny. :) en tiiä, et oliks tost mitään apuu, ku en osaa mitään hienoja termejä kameran käytössä ja mun selityksetki on aika huonoja, mut kannattaa tosiaanki tutkii omaa kameraa ja koeilla erilaisia asetuksi, niin kyl sit oppii ;) ja kyl mä jonkin verran muokkaan myös kuvia ja siinäkin vaiheessa vielä lisään sitä kirkkautta ja valotusta :)

   Delete
  2. ... Tulipas paljon kirjotusvirheitä :-D

   Delete
 5. kui pitkät sun ripset on

  ReplyDelete
 6. Tosi kiva asu! :)

  sapa-holdontoyourdreams.blogspot.fi

  ReplyDelete
 7. kaikin puolin täydellinen asu :) noi arskat näyttää tosi hyvältä sulla !

  ReplyDelete
 8. hei sillon kun olit kesätöissä puhelinmyyjänä myymässä lehtiä niin millä firmalla olit ja mimmonen se palkka oli? ja oliko mielekästä työtä ja luotettava firma jne :D

  ReplyDelete
 9. ihania kuvia jälleen kerran :))

  ReplyDelete
 10. miten sä saat noi pystysuorat isot kuva noin hyvälaatusina tänne? :) Vaikka kuvien koko ois mulla ap jotain 1500x1500 idealla ja muutan sen 730 leveeks eli suuremmasta pienempään, niin flickerin kautta laatu on ihan surkee ja samoten jos laitan suoraan bloggerin kautta :d

  ReplyDelete
 11. Hei mua kiinnostais tietää, että mitä mieltä olet tuosta ukrainan tilanteesta? Mun käsittääkseni (korjaa jos oon väärässä!) että olet syntynyt venäjällä ja sulla on muutenkin vahva venäläistausta. Tai kun mitä mieltä olet, onko susta tilanne oikeutettu jne? Ois kiva kuulla, niin saa myös vähän monipuolisemman kuvan :)

  ReplyDelete