BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Monday, March 31, 2014

maaliskuun viimeinen

N: Moikka! Sain eilen jonkun ihme kohtauksen ja aloin siivoomaan kaappeja ja laatikoita. Tuloksena mulla oli koko lattia täynnä roinaa, mutta kyllä nyt kelpaa olla siististi järjesteltyjen laatikoiden kanssa kun löytää heti hakemansa ilman että täytyy myllätä kaikki ylösalaisin. Toivottavasti noita siivouskohtauksia tulisi useammin tai sitten pitäisi vaan opetella laittamaan kaikki takaisin niin ei tarvitsisi kokoajan olla repimässä hiuksia päästä kun kaikki on aina kadoksissa. Tulevalle viikolle olisikin sitten taas luvassa paljon paljon kokeita ja lukemista sitäkin enemmän. Koeviikko lähteekin huomenna heti käyntiin psykologian kokeella joten jatkankin nyt siihen valmistautumista kertaamalla vielä muistiinpanoja ja yritän olla vaihtamatta psykan kirjaa tohon cosmopolitaniin mikä houkuttelee mua tossa pöydällä kukkien kanssa jotka löysin äsken oven takaa.Processed with VSCOcam with f2 preset
20140331_151444000_iOS20140331_151645000_iOS20140331_151533000_iOS
20140331_151715000_iOS
234 Ps. Mun on nyt aika luopua mun mopoautosta ja laittaa se eteenpäin. Myyn siis vuoden 2011 mustaa Aixam City S:ssää johon on kertynyt kilometrejä noin 25 000. Jos joku kiinnostui niin lisätietoja on täällä (<click).
mop


TÄSSÄ VIELÄ LINKKI MEIJÄN BLOGIKIRPPIKSEEN! (<click)

16 comments:

 1. Mistä toi ted baker on ja minkä hintanen? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. se on ostettu Amsterdamista ja oli noin 30e :)

   Delete
 2. mistä oot noin ihanan laatikoston ja ton eos huulirasvan löytäny? :-) tsemppiä koeviikkoon!

  ReplyDelete
  Replies
  1. laatikosto on IKEAsta ja se on kyllä tosi kätevä. Kaikki pysyy järjestyksessä ja huulirasva on Kicksistä! Kiitos tsempeistä ne tulee tarpeeseen kyllä ! :)

   Delete
 3. mistä oot noin ihanan laatikoston ja ton eos huulirasvan löytäny? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Laatikosto IKEAsta ja huulirasva Kicksistä :)

   Delete
 4. Ooo! Tuo meikkiensäilytysboksi näyttää täydelliseltä! Mäkin tarvitsisin tuollaisen. Siihen sais tosi nätisti kaikki esille. :)

  Milla / millamainen

  ReplyDelete
 5. voi eiii mäki luovuin just mun maunosta :(( iha itku melkee tulee, milläs helvetillä mä nyt kuljen…… sä sentää saat pia jo ajokortin vai ;D ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha eikä :D miksi luovuit siitä? jaaa jooo kyllä tässä pian pitäis kortti saada ja autokin heti kun se semmoinen tulee vastaan! Eii se mitään kyllä mäkin sitten kävelen/pyöräilen hetken jos joku ostaa ton pian, hihii :)

   Delete
  2. niiii noooo isi sano et jos siit haluu hyvät rahat se pitää myydä nyt ... :D koko kesän mä kai sit pyöräilen.... hups! ja toivottavsri löydät kiva aaauto mä en oo ees varma tuunko autoa saamaa XD pyöräilen vielä sillonki ku mul o ajokortti

   Delete
 6. Minkä auton aattelit hankkia? :)

  ReplyDelete
 7. Mistä oot ostanu ton eos huulivoiteen? :)

  ReplyDelete
 8. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 9. Moikka,millä objektiivillä oot ottanu tän postauksen kuvat? Canon EF 55mm/1.8 II? Kun ois tarkotus ostaa kans tollanen objektiivi millä saa taustan sumeeksi:)

  ReplyDelete
 10. Eks sun sisko haluu tota mautoo sitte? :)

  ReplyDelete