BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Thursday, January 30, 2014

tammikuun suosikit

1.jpg
N: Päätin tehdä teille meijän blogihistorian ensimmäisen postauksen mihin on koottu kuluneelta kuukaudelta mun suosikki tuotteita ja asioita. Tammikuun viimeisiä päiviä mennään ja helmikuu on jo nurkan takana. Nää suosikit, mitkä oon koonut tähän postaukseen niin on melkeen kaikki pakkasen "pelastajia".

Ensimmäisenä on ehdottomasti mun lemppari kirja, jota oon alottanu nyt lukemaan. 1. Sofi Fahrmanin romaani Elsas Mode. En oo lukenu kirjaa vielä paljoa, mutta se vaikuttaa nyt jo tosi hyvältä ja helppolukuiselta. Suosittelenkin tota kirjaa kaikille jotka rakastaa muotia, trendejä, bloggaamista ja tyttöjen juttuja. Saatan juuttua ton kirjan pariin jopa tunniksi ja se on tosi paljon multa, koska en oikeastaan lue ikinä vapaaehtoisesti kirjoja, haha. 2. kms californian HAIR PLAY dry touch-up retouche à sec. Kyseinen tuote on pienen kokonsa puolesta mun laukussa joka ikinen päivä. Toi on todellinen pelastaja kun hiuksiin iskee sähköisyyskohtaus ja kaikki hiukset sojottaa niin että näytää siililtä. Mun kampaaja suositteli tätä kun menin kysymään parasta tuotetta just sähköisiin hiuksiin ja toimii kyllä ihan loistavasti!

Ennen rakastin käyttää kultaisia koruja ja kelloa, mutta nyt jostain syystä mun kädessä roikkuu lähes poikkeuksetta tää hopeinen 3. Guessin kello, jonka sain Nikolta joululahjaksi. Jos tekisin joka kuukausi tälläisen niin tää 4. kohta ois varmaan niissä kaikissa :D eli kyseessä mun puhelin 4. iPhone 5s, jonka sain kans joululahjaksi. IHAN TÄYDELLINEN! ei voi muuta sanoa.

Mun iho ei tykkää pakkasesta ollenkaan ja kun kasvoja ei oikein saa suojattua millään, jos ei halua käyttää kommandopipoa ja näyttää epäilyttävältä, niin tää kyseinen Kiehl'sin tuote sopiin mun pakkasen kuivattamaan ihoon ainakin tosi hyvin. Käytän yleensä saman merkin Ultra facial creamia säännöllisesti, mutta tämä 5.Skin Rescuer on kosteuttavampi ja rauhoittavampi, joten laitan tätä aina kun iho tuntuu kuivalta ja pakkasen kärsimältä. Myös huulet kuivuu, rohtuu ja halkeilee näin pakkasilla ja kuivalal ilmalla niin tähän oon todennu parhaimmiksi tuotteiksi 6.Kiehl'sin lip balm #1 Mango ja sitten Elizabeth Ardenin huulirasvat. En pysty olla päivääkään ilman huulirasvaa, joten jos kadottaisin jommankumman noista niin olisin pulassa.
2
Mitäs piditte ? :)

16 comments:

 1. oliskoha annikao:n matkimista taas

  ReplyDelete
  Replies
  1. En tiedä onko annika tehnyt ennen kuukauden suosikit postauksia,mutta jos on niin ei hän varmasti ole ainoa ketä niitä saa tehdä :)

   Delete
  2. XDDD ihan niinku annika-o ois keksiny kaikki maailman blogeihin liittyvät massapostaukset:D Tätäki on tehny ties kuinka monet bloggaajat maailmalla, jotka tuskin ideaa on annikalta saanu:) Siis ite tykkään annikan blogista tosi paljo etten halua sitä dissataja tää postaus oli kans iha tosi kiva et lisää vaan, mut en vaan ymmärrä näitten anojen maailmankuvaa joka pyörii vaan annikan ympärillä..

   Delete
  3. joo toi on totta :D ja kiva että tykkäsit :)

   Delete
  4. Voi jestas sentään...XD nykyään ei saa tehdä mitään postauksia saatika sitten ostaa mitään tiettyjä vaatekappaleita, koska joku bloggaaja sattuu omistamaan jo sellaisen/hän on jo kirjoittanut asiasta postauksen...

   Delete
 2. Mikä ton kellon mallin nimi on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voisitko mitenkään ottaa selvää? :)

   Delete
 3. Tälläset postaukset on ehdottomasti yksiä mun lemppareista! :) Näitä ois kiva saada vaikka joka kuulta ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. okei kiva kuulla :) vois näitä aina silloin tällöin tehdä jatkossakin :))

   Delete
 4. paljonko hintaa tolla hiustsydeemillä oli ja mistä ostit sen? :) kelpais munkin sähköseen hiuspesäkkeeseen

  ReplyDelete
 5. Tiedätkö jo mitä aineita aiot kirjottaa? Mitkä on sun tulevaisuuden suunnitelmat? :-)

  ReplyDelete
 6. The watch looks nice! :) I have a post with suggestions for a more affordable highly-fashionable watches ^^ American quality well-known brand too, check it out if you want!


  http://iuliathea.blogspot.fi

  ReplyDelete
 7. onko toi kirja siis suomeks vai enkuks :)?

  ReplyDelete