BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Monday, January 20, 2014

ihana aurinko !

L: Heipparallaa taas pitkästä aikaaa! Viime viikolla on ollut niin pajon tekemistä, että en ole missään vaiheessa ehtiny tulla kertomaan teille mun kuulumisia tai edes postaamaan mitään turhaa. Mulla on joka päivä koulua kahdeksasta puoli neljään ja sen jälkeen valmennuksia iltaan asti. Jossain välissä olen käynyt ajotunneilla ja sen lisäksi päätin viimeviikolla väsätä wanhojen omantanssin musiikin, johon meni semmoset reilut viisi tuntia... keksittiin onneksi vähän isommalla porukalla liikkeitä ja nyt se on VIHDOIN valmis !  Koko viime viikon on ollut ihana keli ulkona ja siitä ei nyt voi ainkaan valittaa, paitsi jos joutuu kävelemään tuolla pakkasessa vähän pidemmän matkan ilman kunnon toppavarustuksia..:-D Aurinko on kyllä piristäny erittäin paljon mun mieltä, mutta pakkanen on valitettavasti tuottanu mulle vähän flunssaa! Oon ollu koko viikon kipee, mutta siitä huolimatta en ole suostunut olemaan koulusta, enkä valmennuksista pois. Viikonlopun vietin rauhallisesti raskaan viikon ja tän flunssan takia, mutta siitä huolimatta pääsin viettämään Emman ja Noran kanssa ihanaa leffailtaa (valitettavasti leffa oli aivan surkea, mutta pääasia että seura ja ruoka oli hyvää! xD)
c1a15a4a9c2a11a16c3

9 comments:

 1. Oi ihanan talvisia kuvia! Nää pakkaset on kyllä jotain aivan kauheeta, mikä siinä on et aina ku talvisin paistaa aurinko niin on iha tosi kylmä :(
  quitesimple-oona.blogspot.fi/ click!

  ReplyDelete
 2. Hei miten lataatte nää kuvat tänne, otatteks siitä flickrin koodista sen original-koon ja pienennätte sitten ite vai kuinka? Mä oon tehnyt tolla nyt eikä nää tunnu näkyvän enää ollenkaan, vihaan tuota uudistusta :c

  ReplyDelete
 3. Ihania talvikuvia! Valmennatko muuten niitä ihan pieniä luistelijoita vai minkä ikäisiä/missä ryhmässä luistelevia? :)

  ReplyDelete
 4. Moni on aikasemmissa postauksissa valitellut sitä että f secure ei päästä teiän blogiin, niin mulla se alko kun luin jotain joulukuun postausta (varmaan 18 tai 19 päivä kirjoitettua jos oikein muistan?) ja koitin päästä kommentteihin, sit alko suojaus herjaamaan ja mä sit menin kumminkin, ja sitku sain kommentit auki niin mun koneelle oli latautunut joku troijan (tai siinä tiedostossa luki toi) ja oletan että oli virus, f secure onneksi poisti sen mutta sen jälkeen en oo päässy millään koneella teiän blogiin missä on se f secure.. Tosi tylsää teille tällanen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, mullakaan se ei päästä teiän blogiin!!

   Delete
 5. ihania kuvia, oot niin upee! :)

  ReplyDelete
 6. teil on kiva blogi ja ootte nättei molemmat :) Halusin vaan tulla vinkkaan, ku teil näyttää usein olevan postausideat vähissä ja ootte aika ärtyneitä niiden mainitsemisesta, niin esimerkiksi äskeiseen postaukseen olisi esimerkiksi voinut lisätä elokuvan nimen ja vähän infoa siitä, miksi se oli huono. Valmennuksesta voisit kertoa yksityiskohtaisemmin, miten lapset käyttäytyivät, oliko joillain huono päivä tms. Mielenkiintoisia tai hauskoja yksityiskohtia elämästä sen sijaan, että kerrotte päivän kulun, olisi mukavampi tietää ja saisi postauksista hauskoja ja erilaisia. Ja postausideoista tykkäisin koulu-aiheisesta postauksesta (motivaatiosta, lukutekniikasta, mihin aineisiin keskitytte, mitä haluatte kenties lukion jälkeen, miksi). mutta hyvää jatkoa teille molemmille! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. oon samaa mieltä !:)

   Delete