BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Wednesday, January 8, 2014

ihana aamu

L: Tässä teille muutama kuva ihanasta maanataiaamusta. On ihanaa nukkua pitkään ilman herätyskelloa ja vielä kaiken lisäksi hyvässä seurassa. Maanantaina oli loppiainen ja sen takia myöskin vapaapäivä. Oli aivan mahtavaa herätä silloin ku huvitti, syödä aamupalaa sängyssä, kuunella musiikkia, juoda lemppari mehua, meikata kaikessa rauhassa ja ihan vaan olla. Tämmöisiä aamuja saisi olla ehdottomasti paljon enemmän!
Minkälainen on teidän lemppari aamu? :) IMG_3437collageIMG_3432IMG_3433

8 comments:

 1. oon ite ostamassa mahdollisesti noita kuvan kuulokkeita niin suositteletko? peittääks ne sillai koko korvan vai tuleeko ne ns. korvan päälle ? jos kauan kuuntelee niin sattuuko korviin et painaako ne? ja mitä oot muute mieltä nistä , kiiitos jo etukäteen jos vastaat! :) teillä on supermahtava blogi ja ootte tosi kauniita molemmat! (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. itse oon tykänny näistä erittäin paljon ja en oo oikeastaan nähny näissä mitään vikaa. Nää kuulokkeet peittää mun korvat juuri sopivasti ja vaik nää on tämmöset isommat kuulokkeet, niin nää ei oo kuitenkaan liian isot :) Waltteriki tykkäs näistä ja sempä takia ostin hänelle omat tämmöset mustana synttärilahjaks :) Suosittelen;)

   Delete
 2. Mistä toi peili on?

  ReplyDelete
 3. Mist toi ihana meikkipussi on? Oon ettiny jotain ton tapaista pienen ikuisuuden hahah :-)

  ReplyDelete