BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Sunday, January 26, 2014

DW

L: Nyt olisi taas vuoro esitellä kuukauden Daniel Wellington kello, joka oli tällä kertaa tämä ihana Classic Bristol kello. Tämä kyseinen kello on siis miesten mallia, jossa tietenkin kellotaulu on vähän isompi ja näyttävämpi, kuin naisten kelloissa.

Tässä (<<click) vielä linkki kyseiseen kelloon.

Jotta tää koko postaus ei jäisi pelkästään uuden kellon esittelyksi, niin tässä olisi vielä teille kaikille alekoodi: ''noraliisa'', joka toimii  helmikuun loppuun asti ja sillä saatte näistä unelma kelloista 15% alennusta. 
IMG_3400IMG_3399IMG_3397
www.danielwellington.com
(saatu yhteistyön kautta)

15 comments:

 1. noi on vaan niiiiin hienoja! pakko kyllä kohta varmaan laittaa oma tilaukseen :D

  On My Way

  ReplyDelete
 2. Oikeesti monta teillä jo on noita kelloja?

  ReplyDelete
 3. Miten saatte yhteistyökumppaneita, ja mainoksia blogiinne? :)

  ReplyDelete
 4. Ihana blogi!! Lataatteko kuvat tänne flickrin kautta? :)

  ReplyDelete
 5. saatteko joka kuukaus uuet kellot?

  ReplyDelete
 6. mitä teette joka kuukausi uudella kellolla?:D naurettavaa

  ReplyDelete
 7. Voi miten kiva kello! :-)


  www.herstylishlife.com

  ReplyDelete
 8. Tosi kivan näköinen kello! Itselläni on melko samanlainen :) Ja oletteko (tai jompi kumpi teistä:)!) koskaan ajatellut tehdä sellaista kokoelmapostausta noista kelloista, tuntuu että teillä molemmilla on niitä useampi upea kappale! :)

  ReplyDelete
 9. Ihana kello!! :) onko toi sulle vai Waltterille? (:

  ReplyDelete
 10. Ihana kello, haluisin kyllä itekki tollasen mutta niin kalliita :( Oisko mahollista saada joku kiva arvonta tänne kelloihin liittyen, jos tekin kerta saatte joka kuukausi noita? :o

  ReplyDelete
 11. kuukauden kello, saatteko niitä joka kuukausi?

  ReplyDelete
 12. noi DW:t on kyllä ihania! nyt pakko kysyä, että minkä kautta lisäät kuvat tänne? Kun mä siirrän flickerin kautta ja muutan sit siinä blogin tekstikentässä sielt html osiosta ne leveydet ja korkeudet oikeiks, niin noissa pystysuorissa kuvissa kun laittaa leveydeks sen mitä on vaakasuorissakin (eli siis kuvasta tulee aika iso, niinkun sulla toi toinen kuva)niin se kuva muuttuu ihan sumeeks semmoseks pikselikasaks D: Eli muutatko noi koot jo kun muokkaat noita kuvia vai miten saat noi pystysuorat isot kuvat noin hyvälaatusina tänne?

  ReplyDelete
 13. Noralla ja liisalla on 6kk sopimus, kellojen tulee näkyä tietyssä määrässä postauksia, ja kumpikin saa 3kelloa, eli kuusiyhteensä! Kateus on ihmiset turhaa, kannattaa nauttia ja ihastella kun jotkut tekevät sitä mitä osaavat ja saavat siitä jotain ihanaa palkaksi!:)

  ReplyDelete