BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Monday, December 23, 2013

yksi yö jouluun on ..

L: Ei kyllä siltä tunnu, mutta kyllä se vaan niin on, että jouluun on enään yksi yö. Itselläni ei ole joulufiilistä, vaikka mä kovin yritin luoda sitä tänään. Toivottavasti lunta tulisi edes uudeksi vuodeksi, sillä silloin meillä tulee käymään pakkasukko tuomassa lahjoja. Joulua kuitenkin vietämme serkkujemme kanssa Suomalaiseen tapaan, sillä Suomessahan me asutaan. :) Syödään kinkkua ja saadaan pienen pienet lahjat ihan vain muodon vuoksi. Ei mulla oikeastaan mitään asiaa ollu. Halusin vain tulla lisäämään muutaman kuvan kulunneelta viikolta ja toivottamaan teille kaikille ihanille lukijoille oikein mukavaa joulua! :)
IMG_2752collageIMG_2756collcollageIMG_2753

16 comments:

  1. haluun ton huulirasvan, ihana purkki <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. niin on ! :) ite sain ton yhdeltä pieneltä luistelijalta joululahjaksi ! :)

      Delete
  2. Mäki tykkäsin tästä postauksesta tosi paljon!! ja tykkään sun tyylistä Liisa:)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. ekan kuvan kaulakoru on glitteristä ja toi mikä näkyy 6. ja 7. kuvassa on h&m:stä :)

      Delete
  4. Voisitko kertoo lisää sun venäläisestä kulttuurista? :) Miten sun venäläisyys on vaikuttanut sun asumiseen suomessa ja millasia venäläisiä tapoja sulla on? :) oon tosi kiinnostunut venäläisestä kulttuurista ja kielestä ja ois kiva kuulla sulta lisää! Ti otchen krasivaja :)

    ReplyDelete
  5. olisi kiva jos tekisit sun venäläisyydestä postauksen :3 tämä ei missään nimessä ole loukkaava tai rasistinen kommentti, tarkoitan pelkkää hyvää!
    ihanaa joulua kauniille Liisalle :) ♥

    ReplyDelete
  6. oi en tiennykkää yhtään että sussa on jotain venäläisyyttä! :oo heha mun isäni on venäläinen ja äiti suomalainen mutta kotona täällä suomessa vietetään myöskin ihan suomalaista joulua, ilman pakkasukkoa....:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mul on molemmat vanhemmat venäläisiä ja oon syntyny siellä :)

      Delete