BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Monday, December 30, 2013

cozy outfit

L: Täällä taas! Mulla ei ole oikeastaan mitään asiaa teille, sillä nora vei sanat suustani tossa edellisessä postauksessa. Mulla pyörii täysin samat asiat päässä, kuten se että olen innoissani tulevista vanhojentanssiharjoituksista ja en yhtään niin innoissani huomisesta, sillä kaikki suunnitelmat ovat vielä ihan auki... mutta eiköhän me johonkin tulokseen vielä päädytä. Mua kuitenkin kauhistuttaa se, että torstaina pitäisi olla koulussa jo kahdeksalta?!?! Aivan kamalaa! Loma loppuu ihan liian äkkiä.
No, mutta en höpötä turhia enempään. Tänään siis jaksoin herätä pitkästä aikaa aikaisemmin ja lähteä tonne ulos kuvaamaan vähän päivän rentoa ja erittäin mukavaa asua. (Kuvista puuttuu kaulaliina... en tiiä miksi :-D) Sen jälkeen eksyin taas vaihteeksi jäähallille muutamaksi tunniksi valmentamaan, jonka jälkeen käppäilin salille odottamaan Waltteria ja sieltä mentiin kavereiden kanssa tankkaamaan mahat täyteen kebab ruokaa. Nyt nautin vielä hetken kullan seurasta ja toivotan teille kaikille oikein mukavaa uutta vuotta! Palaillaan todennäköisesti sitten vasta tulevana vuonna.
collage1IMG_3127collage2
takki h&m, neule h&m, paita lindex, housut dr. denim, kengät dinsko, kello* daniel wellington


(*saatu yhteistyössä blogin kautta)

11 comments:

 1. aivan mahtavia kuvia! (:

  ReplyDelete
 2. http://onesteptoourlives.blogspot.fi/2013/11/sunrise.html#comment-form << mistä ton postauksen laukku tai se valkoinen saman tyylinen? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. lindexistä ja se valkonen on h&m:stä =)

   Delete
 3. luin tos sun formspringii nii sanoit et elias on sun paraskaveri nii ootko enää, ja mitä sil kuuluu ku et oo puhunu siitä enää ja ootko sen kans tekemisis ja miten silja :o ootko jasminin kanssa missää tekemisissä? tuntuu et oot vaa ton waltterin kans :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. kyllä me eliaksen kanssa yhteyttä pidetään, mutta valotettavasti ei niin paljoo, ku ennen. Siljan kanssa pidetään leffailtoja silloin tällöin, käydään salilla, nähdään jäähallilla ja muutenkin aina välillä.=) Siljalla on töitä ja treenejä ja mulla on kouluu ja valmennuksia niin paljon, et meijän aikataulut ei oikein täsmää:/ mut parhaamme mukaan yritetään aina nähdä,:)

   Delete
 4. Great post! Love your pictures so much :)
  And by the way: your blog is unique and jolie - keep that! I love your blog :)

  ReplyDelete
 5. pyllysi näyttää aina niin isolta.

  ReplyDelete