BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Sunday, December 29, 2013

L: On se kumma miten paljon pelkästään keli voi masentaa ihmisen mieltä. Koko joululoman aikana ei oo kertaakaan paistanu aurinko ja puhumattakaan edes lumesta. Ulkona on pilvistä ja taivaalta tulee pelkkää vettä. Mua ei innosta mikään.. ei ulos lähteminen, ei kuvien ottaminen ei mikään. Odotan vaan joka päivä aurinkoa taivaalle ja lunta maahan.
Tänään alkoi taas valmennukset ja oli kyllä aika rankkaa herätä aamulla herätyskellon pirinään, ku koko loman aikana oon nukkunu pitkään ja unirytmikin on menny ihan sekasin. Tänään voisin yrittää jättää ne illan pleikkari pelit ja leffojen katselut ja mennä aikaisemmin nukkumaan, jotta huomenna pääsisi aikaisemmin sängystä ylös ja saisi edes jotain aikaiseksi. Mutta ehkä tämmönen löhöily tekee välillä ihan hyvää.:) Saatte nyt  näitä jouluaaton kuvia, ku mulla ei parhaillaan muita ole. Kameraa en oo jaksanu kantaa mukana ja kännykän kuvamuisti on täynnä... :-D
IMG_2923[2]IMG_2960[1]IMG_2928[1]IMG_2961[1]

10 comments:

 1. vooiii en kestä ootte niin söpö pari! :) voisitko muuten tehä vaikka jonku kysy waltterilta postauksen tai sitte muuten vaa teistä jonku postauksen esim että miten tapasitte tai jotain? :)

  ReplyDelete
 2. Hei sullahan on iphone? nii paljonko siihe mahtuu kuvia, ku oon itekki miettiny ostavani iphonen, mutta mietin, että mahtuukoha siihe paljon kuvia, ku siihen ei saa muistikorttiakaan? :--)

  ReplyDelete
  Replies
  1. no mul on täs tosi pieni muisti ..:/ oisko ollu joku 8giga.. eli tähän mahtuu joku 400 kuvaa, joten jos ostat iphonen niin suosittelen ostamaan semmosen mis on ainakin se 16gigaa :)

   Delete
 3. i love these pictures :)
  greets from germany, i love your blog!

  ReplyDelete
 4. minkä ikänen valtteri on? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. täytti eilen 19 :) eli musta vuoden, yhden kuukauden ja yhden päivän vanhempi :D

   Delete