BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Wednesday, December 18, 2013

Beige neule Marttilasta

1234
N: Marttila Storen kanssa yhteistyöhön kuului, että saimme molemmat valita meille mieluiset tuotteet kaupasta ja päädyttiinkin molemmat neuleisiin. Valitsin itselleni Marttila Storen suuresta valikoimasta tämän beigen Gantin neuleen*. Tykästyin ton neuleen yksinkertaisuuteen ja väreihin ja tuohon hiekan väriseen yksityiskohtaan saumoissa. Kun Suomen talvet nyt ovat kylmiä, niin neuleet ovat melkeimpä pakollisia vaatekappaleita vaatekaapissa. Mun mielestä tää neule on just sellainen vaatekriisin pelastaja. Tykkään paljon siisteistä, helpoista ja monikäyttöisistä vaatteista ja tämä on ehdottomasti juuri sellainen.

Omanne voitte käydä ostamassa Marttila Storesta ja mainitsemalla meidän blogin nimen "one step to our lives" saatte 10% alennusta tuotteista. Käykää muutenkin ihmeessä tutustumassa liikkeeseen ja sen valikoimaan.

Liisan postaukseen hänen omasta neuleestaan pääsette tästä (<click) ja meidän Marttila Store -esittely postaukseen pääsette tästä (<click), jos kyseiset postaukset on jäänyt lukematta.

P.S. HUOMENNA ALKAA SE KAUAN ODOTETTU JOULULOMA, VIHDOIN!

*saatu yhteistyössä

2 comments:

  1. oi että näyttääpä tuo mukavalta :)

    On My Way

    ReplyDelete
  2. Voi miten kiva neule! Noi saumojen yksityiskohdat on ihanat <3

    ReplyDelete