BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Wednesday, November 6, 2013

Classic Sheffield Lady

L: Nyt on aika taas esitellä teille kuukauden Daniel Wellington kellon, ja tällä kerralla valitsin itselleni tälläisen mustakultaisen Classic Sheffield lady nimisen kellon. Mulla on ennestään jo tälläinen samanlainen hopeisena ja oonki käytäny sitä melkein joka päivä. Siksi päätinkin ottaa tän, sillä tämä kultainen on varmasti yhtä käytännöllinen.

Jotta tämä koko postaus ei jäisi pelkästään uuden tavaran esittelyksi, niin tässä olisi teille vielä kaikille alekoodi : "xmasNL", joka toimii joulukuun loppuun asti ja sillä tekin saatte näistä unelma kelloista 15% alennusta.

Tässä (<click) olisi vielä linkki kyseiseen kelloon.

Daniel Wellington contacted us again. Here is a discount code to our followers "xmasNL" when you use it you get 15% off. The code is active until the end of December.
2013-11-04T19-54-24_12013-11-04T19-54-24_2
www.danielwellington.com/

11 comments:

 1. Tää ei mitenkää liity tähän postaukseen, mutta kuinka kauan teillä yleensä kestää sheinside tilauksissa? Ja kun siinä tulee se tracking code niin kuinka hyvin se toimii että lukeeko siinä esim että missä kaupungissa se sillä hetkellä on?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. no niis kestää aina joku kuukaus tyylii :D välil tulee kyl nopeempaaki :)

   Delete
 2. kuinka usein saatte noita kelloja daniel wellingtonilta ?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. no meil on täl hetkel 6kuukauden sopimus eli saadaan joka kuukaus yks kello eli molemmat saa siis kolme ton 6kuukauden aikana :)

   Delete
 3. tuutteko helsingin blogipäivään? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei oltu siel :D piti kyl alunperin mennä :)

   Delete
 4. Saatteko siis joka kuukausi ton merkkisen kellon itse valitsemana itellenne ilmaiseksi? Jos saatte nii wau !! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. meil on kuuden kuukauden sopimus ja saadaan joka kuukaus uus kello ilmatteeks yhteistyön kautta :) eli tän kuuden kuukauden aikana molemmat saa kolme kelloo :)

   Delete
 5. haluisitteko vastata :-D

  ReplyDelete