BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Tuesday, October 1, 2013

my day

L: Päätin nyt tulla nopeesti lisäämään tänne maanantai päivän kuvia tämmöisessä my day -postauksen muodossa. Tästä vähän näätte samalla miltä mun arkipäivät näyttää.:)
2013-10-01T15-14-28_5
1. Mun aamu lähti pitkästä aikaa käyntiin liikunnan parissa. Tarkoituksena oli mennä puoli seitsemältä jumppaan,mut päätinki sit loppuen lopuks mennä ihan vaan salille. Salin jälkeen oli heti huomattavasti pirteämpi olo ja siitä olikin sitten ihanaa jatkaa aamun puuhasteluja.
2013-10-01T15-14-28_02013-10-01T15-14-28_6
2&3. Pyöräilin rauhassa kotiin ja tajusin, että mulla ei oo minnekkään mitään kiirettä. Söin rauhassa aamupalaa ja postailin samalla sunnuntai-päivän kuvia.
2013-10-01T15-14-28_7
4. Meikkasin kaikessa rauhassa.
2013-10-01T15-14-28_2
5. Heitin mukavat vaatteet päälle...
2013-10-01T15-14-28_1
6. Pakkasin koululaukun tayteen tavaraa 7. Hyppäsin pyörän satulaan ja lähdin polkemaan koululle. Oli ihanaa mennä pitkästä aikaa kouluun vasta kymmeneltä, sillä silloin ei oo todellakaan niin kylmä ku aamu kahdeksalta.
2013-10-01T15-14-28_8
8. Koulua mulla oli 10-15.30, mutta koulupäivä vierähti kaikesta huolimatta todella nopeasti. Vaihdettiin koko päivän lakanoita ja pestiin toisiamme sekä nukkeja siellä sun täällä.
2013-10-01T15-14-28_3
9&10. Koulun jälkeen lähdin Jeminan kanssa vaihtamaan vähän kuulumisia. Käytiin Veetin kanssa pienellä lenkillä..
2013-10-01T15-14-28_4
11. ..ja jatkettiin siitä sitten matkaa vielä  cafe makuun nauttimaan kaakaosta ja tietenkin hyvästä seurasta. 12. Kävin myös pikaisesti vero modasta hakemassa ton ihanan topin, johon ihastuin ensisilmäyksellä ja sen jälkeen lähdin kiirreellä kotiin syömään.
2013-10-01T15-14-28_10
13. Sitten oliki TAAS valmennukset... valmennusten jälkeen meillä oli vielä pieni valmentaja palaveri, jonka jälkeen menin vielä kotiin viimeisillä voimilla siivoomaan huonetta ja palkkioksi pääsin loppuillasta vielä nauttimaan Walttrin seursta.

41 comments:

 1. Tosi kiva postaus ja toi toppi on ihana! :)

  ReplyDelete
 2. hei pakko kysyä XDDD siis oon nyt lähihoitaja opiskelija ekalla vuojella ja en oo kuullukkaa et pitäs toisia pestä? pesittekö tyyliin bikinit päällä vai what? oon vaa kuullut että nukkeja pestään mutta en että toisia luokkalaisia?

  ReplyDelete
  Replies
  1. pestii bikineil vuotees ja sit kans ihan kylpytilas :D

   Delete
  2. what etkö oo enää lukios? mult menny ihan ohi! onks joku postaus tästä vaihdoksest?

   Delete
  3. Otin tänä vuonna lukion lisäks amiksen eli teen siis sitä kaksoistutkintoo tai mikä liene paketti onkaa :) oon tänä vuonna siis 2. Ja 5. Jaksot amiksessa ja muuten sit ihan normaalisti lukiossa :) ja mul on siel amiksessa se sosiaali- ja terveysala

   Delete
  4. Ite opiskelen lähihoitajaksi ja meillä kysyttiin ihan että halutaanko että pestään toisia luokkalaisia vai niitä nukkeja :D Meillä kukaan ei oikein innostunu ajatuksesta ni pestiin pelkkiä nukkeja :)

   Delete
 3. Miks tää postaus oli postattu myös sinne vanhaan In Wonderland-blogiin? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. koska olin niin ajatuksissani ja väsyny, et postasin vahingos sinne :D

   Delete
 4. mitä kolmea blogia kirjotat?

  ReplyDelete
  Replies
  1. yks on tää, toka on joku vanha kokeilu juttu mihin kokeilin jotai ulkoasu juttui ja kolmas on se mun eka blogi :)

   Delete
 5. I love your blogg, it's gorgeus, and yor pictures <3 It's too bad that I don't understand a thing :'D

  ReplyDelete
 6. Replies
  1. käyn lukioo ja nyt toisel vuodel otin ton lähihoitaja paketin :) eli oon 2. ja 5. jaksossa amiksessa ja muut jaksot lukiossa :)

   Delete
 7. hei pakko kysyä miten ehdit tekee noin paljon päivän aikana?:D tai siis mihin aikaan meet yleensä kotiin arkena tai mitä sun "loppuilta" niinko kellossa meinaa?:D anteeks hassu kysymys, mut tämmönen tuli mieleen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pakko ehtii :-D no kyl aika myöhäseks menee aina.. Ja tässä tapauksessa loppuillalla tarkoitin yhdeksästä eteenpäi suurinpiirtein :) ja no yleensä esim tänään tultiin waltterin kanssa salilta meille yhdeksän jälkeen ja sit hän oli meil viel pari tuntii ja nyt pääsen vasta nukkumaan :)

   Delete
 8. Miten sulla meni lukion tokan eka jakso? :) millasia numeroita yleensäkin saat lukios?

  ReplyDelete
  Replies
  1. No tuskin mitään kovin hyviä saa, ainaki ku kattoo noitten yhdyssanavirheiden määrää ::D

   Delete
  2. no ainakin lukion kolmesta ekasta suomi toisena kielenä kurssista oon saanu numeroksi 9... et ei oo kauheest vikaa kirjotelmissa ja muissa tämmösissä. Tottakai täällä blogissa ei kauheesti kiinnitä huomiota oikeinkirjoitukseen .. ja lukion tokan ekast jaksost oon saanu tietää nyt vaan elämänkatsomustiedon numeron ja siit mä sain 9 :)

   Delete
 9. mistä toi 5 kuvas oleva huivi on ? :D myydäänköhä niitä enään?

  ReplyDelete
 10. voi miten ihania noi lehtikuvat :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitoksia! :) itekki tykkään niistä !:)

   Delete
 11. Siis mitääääh, kuinka aikasin sä heräät? O.o Ku katoin et jaa kävit salilla aamulla, ajattelin että sulla alko koulu joskus 15..

  ReplyDelete
  Replies
  1. heräsin klo 5.55 ja ei siin kauaa mee ku pukee vaatteet päälle ja pyöräilee tohon viereiselle salille :) olin siel salilla jo vähän yli 6 :)

   Delete
 12. ootsä siis jonkun joukkueen valmentaja? vai onks se yksäriluisteluu?

  ReplyDelete
 13. Mitä sun vanhemmat tykkää Waltterista? :) ja entä hänen vanhempansa? :) Ootte tosi hyvä pari!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei he oo mitään negatiivista ainakaan sanonu :D emmä tiiä mitä he on hänestä mieltä ja mitä hänen vanhemmat on musta mieltä :D

   Delete
 14. kuin kauan sun täytyy käydä amiksessa tota sosiaali- ja terveysalaa? onkse se 3 vuotta vai lyheneekö ku oot lukioski? :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. lopetan lukion ihan normaalisti samaan aikaan ku kaikki mun kaverit, mut sit lukion jälkeen mä oon vielä vuoden amiksessa :)

   Delete
 15. onko siis salossa vero moda ? =)

  ReplyDelete
 16. mistä toi laukku on ? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. promod nimisestä liikkeestä tallinnassa:)

   Delete
 17. Kertoisitko miten hoidat hiuksiasi, ne on jo nyt kasvaneet noin ihanan pitkiksi!:)

  ReplyDelete
 18. mistä toi nahkatakki on ? (: ihana !

  ReplyDelete
 19. KERRO PLIIS MISTÄ TOI NAHKATAKKI ON ! ois mulle tosi helpotus oon ettiny tota niiin kauan .

  ReplyDelete