BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Monday, October 14, 2013

Classic southampton lady

DWEMMADWEMMA1
CLASSIC SOUTHAMPTON LADY * (<<click)
N: Nyt ois taas aika esitellä tän kuukauden Daniel Wellington -kello. Valitsin tällä kertaa vähän värikkäämmän, koska yleensä kaikki kellojen remmit on joko mustia tai ruskeita. Tää tuo helposti vähän väriä ankeisiin päiviin ja värittömiin asuihin. Oon ihan hurahtanu noihin kaikkiin Daniel Wellingtonin kelloihin. En voi käsittää miten kellot voi olla noin kauniita ja samalla yksinkertaisia.

(*saatu blogin kautta)

28 comments:

 1. ihana kello ! saatteko te nää kellot yhteistyön kautta ? paljonko tollanen kello maksaa ? :)
  http://nelliuu.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. kyllä, saadaan nämä kellot yhteistyön kautta :) ja hinnat näkyy tuolt nettisivult :)

   Delete
 2. jjos saan kysyä, niin kuka idiootti maksaa KELLOSTA 200€, vain sen takia että se olisi 'merkkiä' ja että jos on merkki kello, se on coolia... i don't get it :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. me ei olla näitä maksettu. Kellot on tullu yhteistyön kautta ja mun mielest se on kivaa välillä säästää johonkin merkki esineeseen rahaa. Esim niinku nora säästi siihen LV:n laukkuun :)

   Delete
  2. Jotkut haluuaa merkkikelloja toisin kui jotain hm 25€ kelloja. Ja ei siinä varmaan ole mitään coolia jos on merkkituotteita vaan haluaa vaan hyvää ja kestävää!

   Delete
 3. saatteko noita ilmatteeks?

  ReplyDelete
 4. oi vitsit , niin kivoja noi kaikki DW kellot !! tehkää joku kysymys postaus jos teitä innostais (: ois tosi kiva jos vaikka vastaisitte osiin kysymyksiin videolla !

  ReplyDelete
 5. saatteko joka kuukausi uudet kellot?

  ReplyDelete
  Replies
  1. meil on semmonen kuuden kuukauden yhteistyö sopimus :)

   Delete
  2. Tarkottaakse et saatte kerran 6 kuukaudessa kellon?:O ku et vastannu tohon kysymykseen hirveen selkeesti, et kuin usein saatte?:)

   Delete
  3. Kerran kuukaudessa ja yhteistyö kestää 6kk. Eli kumpikin saa kolme kelloa :)

   Delete
 6. saatteko joka kuukausi uudet kellot:O?

  ReplyDelete
 7. miksette vaa arvo tollasta kelloo , kuitenkin teiltä löytyy jo entuudestaan noita.

  ReplyDelete
  Replies
  1. mietin vähän samaa, koska kuka ihan oikeesti tarvii kuusi kelloa ja voisitte välillä yllättää lukijat muutenkin kuvan vaan niillä perus -20% kun käytätte tätä koodia -jutuilla

   Delete
  2. eikö olisi järkevämpi arpoa ne kuusi kelloa teidän kuudelle lukijalle? :) tietenkin oma on asianne, oma on yhteistyönne ja bloginne, mutta suuri osa lukijoista varmasti kavahtaa näitä materialistisia postauksia ja etenkin niitä joissa blogaajat saa 200€ kelloja ja lukijat -10/-15/-20%-alennuksen :D

   Delete
  3. Toi on kyl hyvä idea, mut meijän yhteistyöhön kuuluu aina jokasen kellon kans kaksi eri asupostausta, jossa kello näkyy:) siksi tämä idea ei oikein onnistuisi:/

   Delete
  4. Nää anonyymit taitaa vaan ite havitella noita kelloja ja siks haluaa niistä arvontaa :D

   Delete
 8. monta lukijaa pitää olla että nuo alottaa yhteistyön?

  ReplyDelete
  Replies
  1. en usko että riippuu pelkästä lukijamäärästä, vaan kävijämäärästä nimittäin joillain monen sadan lukijan blogeillakin saattaa olla suurin osa vaan semmosia "kinuamalla" saatuja lukijoita jotka ei loppupeleissä lue koko blogia :)

   Delete
 9. mitä teette noin monella kellolla, kuusi kelloa puolessa vuodessa? yksikin riittäisi. :)

  ReplyDelete