BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Monday, October 28, 2013

281013

1
2
housut Zara, neule Carlings, kello* Daniel Wellington
N: Tulin julkaisemaan tän päivän tosi yksinkertaisen, mutta toimivan asun. Mulla oli siis tosi lämmin tummansininen neule ja valkoset housut. Kelloja siirrettiin sunnuntaina ja se tarkoittaa sitä että pimeä tulee aikaisemmin... Tänään kun päästiin koulusta niin oli jo hämärää(?) Mulle se tarkottaa sitä että en saa todennäköisesti kuvattua niin paljoo enään ulkona tai ainakin pitää kaivaa lisäsalama esiin, jotta saa hyviä ja julkaisukelpoisia kuvia. Nää kuvat on nyt otettu sisällä, sillä täällä Salossa on alkamassa myrsky... Täällä mä nyt oottelen en niin innolla tulevaa syysmyrskyä ja yritän ahertaa niitä kouluhommia. Ihanaa alkavaa viikko teille! :)

*saatu blogin kautta yhteistyössä

18 comments:

 1. noi daniel wellingtonin kellot on kyllä niin ihania!

  On My Way

  ReplyDelete
 2. Ei vitsit sun tukka on näissä ihanan näkönen!! Ja no, ei missään muussakaan oo mitään vikaa :-D

  ReplyDelete
 3. ihanan simppeli asu ja toi nuttura on jotenki tosi söpö! :)

  ReplyDelete
 4. miten sait tosta nutturasta tommosen löysän? :) Mulla on suunnilleen saman mittaset hiukset kun sulla ja en saa niitä ikinä tollee smoothisti ilmavasti menee D:

  ReplyDelete
  Replies
  1. sotkin vaan sen ponnarin kanssa jotenkin :D se onnistuu jotenkin aina silloin kun sen ei tarvis onnistua esim silloin kun pesee meikkejä, mutta sitten kun pitäis koulun laittaa niin ei sitten millään tuu kivan näköistä....

   Delete
 5. tää ei nyt liity tähän postaukseen mitenkään mut onks sul ios 7?:D

  ReplyDelete
 6. voi että miten kiva neule! :)

  ReplyDelete
 7. paljon toi superihana neule maksoi? :)

  ReplyDelete