BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Wednesday, September 11, 2013

pure daydream

12347658
N: Tänään on niinkin turha päivä kun mun toisen nimen nimipäivä eli Alexandran päivä, mutta sain silti poikaystävältä ihania vaaleanpunaisia ruusuja piristämään päivää ja äitiltä pari lehteä. Tänään oli rento päivä koulun kun pukeutumisenkin puolesta. Musta on ihanaa mennä välillä kouluun huppari päällä. Huomenna vika kunnollinen koulupäivä ennen koeviikkoa ja ihanaa viikonloppua, jonka vietän kokonaan mun tyttöjen kanssa ihanissa merkeissä.

29 comments:

 1. oot älyttömän kaunis ! :) Rakastan lukea näitä sun postauksia !

  ReplyDelete
 2. mistä noi ihanat farkut on? :)

  ReplyDelete
 3. Tykkäsin ennen teijän blogista paljonkin, mutta yks tuttu salosta kerto nyt uudessa koulussa, että ootte ylimielisiä ja just semmosii joilla on joku oma pöytä kouluruokalassa mihin kenelläkään muulla ei oo asiaa. Naurettavaa melkein täysikäsiltä ihmisiltä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. vaikka salo onkin pieni paikka ja kaikki on lähes kaikkien tuttuja nii tää sun tuttus ei oo nyt kovinkaan luotettava lähde. Sillä se ei tunne meitä jos se pystyyy sanomaan tommosia asioita meistä. Ja joo on meillä "oma pöytä" mutta niin on lähes kaikilla lukiossa. Ei me omisteta sitä pöytää :D kokoonnutaan siihen vaan välitunneksi ja ruokalun ajaksi vaihtamaan kuulumisia yms. Ihan niinkun kaikki muutkin omiin porukoihin ja pöytiinsä. Ei kannata tehä johtopäätöksia ja luoda ennakkoluuloja jos joku sun "tuttus" sanoo tommosta. En voi ymmärtää tommosia ihmisiä ketkä luo inhottavia ennakkoluuloja asoista joista ei oo varma vaan on vaan "kuullu".

   Delete
  2. tässä tulee just ison ja pienen lukion ero. Pienemmässä lukiossa ihmiset istuu yleensä yhdessä isossa pöydässä, kaikki on kaikkien kavereita jne mutta isommissa lukioissa muodostuu näitä kaveriryhmiä joissa ollaan. Itekkin kun menin pienemmästä lukiosta isompaan (50 hengen lukiosta siis yli 200 hengen lukioon) niin luulin että kaikki on semmosia ylimielisiä ja puhuu omissa ryhmissään toisista "ryhmistä" paskaa, mutta sitten tajusin että noi kaveripiirit on vähän niinku välttämättömyys koska ei kaikki 200 ihmistä pysty hengaan yhdessä :D

   Delete
  3. Sitä paitsi Salon lukios kaikki on omis pöydissää eikä siin oo mitää kummallist.. Se o paljo helpompaaki ku sit esim. ruokailus tietää mihi pöytää istuu ettei tarvii poukkoilla siel ettimäs kavereit..:)

   Delete
 4. ihana postaus!!:)

  www.onestepcloseriikka.blogspot.fi

  ReplyDelete
 5. Tosi kivoja välillä tämmöset lifestyle painotteiset postaukset! (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos, se on kivaa kuvailla välillä jotain muutakin kun vaan asuja :)

   Delete
 6. Kui monet dr.denimit sulla on ja onks hyvät ?:) ku mietin ostamista ku moni on sanonu et ne on tosi hyvii mut moni on kans sanonu että ne löystyis käytössä ja menis rikki helposti. Ja onks sulla mikä koko ja minkä pitunen oot? Ku ite oon kans tosi hoikka mut oon 169 cm pitkä nii mietin et onks joku XS liian lyhyet ku haluisin et ne ois tarpeeks tiukat :D Ja mietin netistä tilaamista eikä oo carlingsia ihan lähimailla nii en vois sovittamassakaan käydä :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. hmm mulla on varmaan kuudet :D ja joo oon tykänny tosi paljon! Ne on niin mukavat ja helpot käyttää :) Ja joo niistä on vähän ristiriitaista kommenttia tullu eri kavereilta ja ihmisiltä kenellä on myös näitä. Ja mulla ei oo ainakaan ikinä löystyny käytössä eikä menny rikki, mutta aika moni mun kavereista on onnistunu saamaan ne rikki. Varsinkin haaroista ja sitte niistä vyölenksuista ku niitä joutuu nostelemaan aina pitkin päivää. Oon 161 cm ja mulla on yhet kokoa xxs ja ne on ihan täykyt, mutta niitä ei löydy kaikista housuista :( ja sitten mulla on parit S kokooo ja loput xs. En oo ihan varma mutta joku mun kamuista sano että ne kaikki housut on yhtä pitkiä koosta huolimatta, joten kannattaa kysyä apua sieltä liikkeestä! Ne on tosi mukavia ja ystävällisiä ja avuliaita myyjiä ja auttaa mielusti löytämään sen oman koon :) ei kannata ostaa liian isoja, koska ne tippuu sitten päältä... jos oot tilaamassa ni joo xs on hyvä :) ja jos ei oo ni ne voi aina palauttaa :)

   Delete
 7. ihania kuvia ! millä & miten muokkaat kuvas?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos :) ja muokkaan ne pixrl.com ohjelmalla lisäämällä vähän eri sävytteitä :)

   Delete
 8. Montako jaksoa teillä on lukuvuoden aikana jos teillä alkaa jo nyt koeviikko? :)

  ReplyDelete
 9. Ketä kaikkia teitä viikonloppuna hengailee?

  ReplyDelete
 10. Replies
  1. hyvää toisen nimen nimipäivää sullekin :) aika monen toinen nimi on Alexandra tai Aleksandra :)

   Delete
 11. Ihania kuvia! tosi upee toi essien tummanpunasen lakan sävy :-)

  werablee.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos :) ja joo löysin sen alennuskorista anttilasta ja tykkään tosi kovin ! tällä hetkellä toi koreilee mun kynsissä ;)

   Delete
 12. Voi sun poikaystävä on symppis! :)

  ReplyDelete