BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Wednesday, September 4, 2013

Kamala aamu

L: Mulla oli eilen ihan hirvee aamu! Kaikki alkoi siitä, et mä nukuin pommii. Heitin nopeesti jotain päälleni ja lähdin tasan kahdeksalta polkemaan kouluun. Olin niin väsyny, et kaikki mammatki pyöräili ohi ...:D No, mut sit ku mä vihdoin pääsin koululle asti... niin huomasin, et mul ei oo pyörän lukkoa mukana. Onneksi sain Jeminaan yhteyttä, kävin hakemassa häneltä avaimet, pistin meidän pyörät yhteen lukkoon ja kiiruhdin tunnille. Mä en tietenkään ehtiny aamulla syömään aamupalaa ja ajattelin, että meen hakemaan riisifrutin heti seuraavalla välitunnilla, koulum vieressä olevalta huoltoasemalta. Mun tuurilla ne riisifrutit oli tietenki loppu.. Päivän pelasti kuitenkin lyhyt koulupäivä ja päiväunet, jonka jälkeen lähdin jäähallille valmentamaan. Siinä olisi vielä muutama kuva eilisestä asusta.
aq
paita h&m, housut carlings, kengät h&m, kännykkäpussukka bikbok, aurinkolasit cubus, kello* daniel wellington
2013-09-04T11-09-04_3

12 comments:

 1. Jos mä valitsisin kiireessä noin kivat vaatteet, elämä ois huomattavasti mukavampaa! Kivannäköinen asu, ja toi DW:n kello on kyllä ihana!

  ReplyDelete
 2. Onks sun dr.denimit kestäny iha hyvi käyttöö :) ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. jotkut kestää ja jotkut ei ..:D edelliset dr. denimit ei kestäny kauaa..:/

   Delete
 3. sun kiireasu näyttää kivemmalta kun muitten pitkään mietitty haha :D

  ReplyDelete
 4. etkö millään voinu syödä mitään muuta? :Ddd huhhuh taas

  ReplyDelete
  Replies
  1. no huonoina päivinä pikkuasiatki ärsyttää :D ja siin vaihees mua ärsytti tosi kovin, et en saanu sitä riisifruttia, mitä miettisin koko äikän tunnin ajan :D

   Delete
  2. kyl mä ainaki huonoina päivinä suutun lisää jos tiedän tarkkaan mitä haluun syödä eikä sitä oo ni kyllähän siin veetuttaa :-D et huhhuh itelles

   Delete
 5. ootko robinin uudessa videossa?

  ReplyDelete
 6. miten muuten sun kaksoistutkinto juttu on lähteny käyntiin? :) etkös sä ottanu myös soten siihen lukion rinnalle? :) mä ite teen kaksoistutkintoa, ja kiinnostaa vaan että onko se rankkaa sulla?:)

  ReplyDelete
 7. Heii sähän ostit lindexsistä lasten puolelta sen neuletakin ja oon nyt miettiny et tilaisin sen netistä ni mikä koko sul on ja onko hihat sopivat vai lyhyet? Kiitti jos viitit vastata!! :)

  ReplyDelete