BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Friday, September 6, 2013

Classic Glasgow Lady

L: Daniel Wellington otti meihin taas yhteyttä ja tällä kertaa on tiedossa kuuden kuukauden projekti. Ollaan molemmat todella innoissaan asiasta, mutta se tarkottaa myös sitä, että näitä Daniel Wellingtonin kelloja tulee näkymään aika paljon täällä blogissa, mutta se ei oo mikään uusi juttu, sillä kyseiset kellot roikkuu muutenkin melkein joka päivä meidän ranteissa. Tällä kertaa päädyin tähän ihanaan sinivalkoiseen Classic Glasgow Lady  kelloon. Kello on ihanan rento ja väreistä huolimatta tätä on helppo yhdistellä erilaisiin asukokonaisuuksiin. En malta odottaa, että pääsen käyttämään tota! 
Jotta tää koko postaus ei jäisi pelkästään uuden tavaran esittelyksi niin tässä olisi vielä teille kaikille alekoodi : ''onestep'', joka toimii ens kuun loppuun asti ja sillä tekin saatte näistä unelma kelloista 15% alennusta.

Tässä (<<click) olisi vielä linkki tähän kelloon. 

Daniel Wellington contacted us again and this time there is coming a co-operation project lasting six months.  Here is o discount code to our followers " onestep" when you use it you get 15% off. The code is active until the end of October.
d2 d3 d1
www.danielwellington.com

8 comments:

 1. On kyllä ihanin kello mitä oon nähnyt :)

  ReplyDelete
 2. Oi vitsi vähän kiva toi puolen vuoden yhteistyöjuttu ja toi on ihana!

  ReplyDelete
 3. onko teillä yhteistä askia vai onks se feikki? vaikuttaa vaan ''pikkusen'' feikiltä :)

  ja se on @noraliisa55

  ReplyDelete
 4. Nahkarannekkeiset kellot on mun mielestä vielä ihanempia! (:

  ReplyDelete