BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Thursday, August 1, 2013

viimeinen työpäivä

collagea L: Viimeinen työpäiva vierähti käyntiin tänään yhdeksältä ja täällä mä vaan istun, myyn mansikkaa ja postaan kännykällä. Tavallaan jäi vähän harmittaa, et niin iso osa mun lomasta meni töihin, mut samaan aikaan oon onnellinen, että sain vihdoin kerättyä rahaa uutta kameraa ja tulevia wanhojen tansseja varten. Onneks tässä on kuitenkin vielä vähän päälle viikko aikaa nauttia lomasta! Mulla on parhaillaan monta kuvaa kamerassa, joita oisin voinu jakaa teidän kanssa, mutta en oo vaan ehtiny muokata ja tulla lisäämään niitä tänne. En oo avannu konetta moneen päivään ja siks en oo myöskään välttämättä ehtiny vastaamaan teidän kommentteihin. pahoittelen asiaa .:) Aamulla päätin kuitenkin avata koneen ja siirtää nopeasti pari eilistä kuvaa kännykkään ja siinä ne nyt on. Joidutte tällä kertaa valitettavasti tyytymään näin huonoon kuvasaldoon, sillä kännykässä ei oo parhaillaan enempää kuvia. Nauttikaa lomasta nyt, ku sitä vielä on !:)

13 comments:

 1. oot nii kaunis en kestä! epistä :-D

  ReplyDelete
 2. Oot niin ihana! Näin sut yhtenä päivänä kun olit töissä ja olit niin ilonen ja pirtee, tulin itekkin niin iloiseksi <3 pidä hauska loppu kesäloma!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ihanaa kuulla , et oon saanu jonkun iloseks tietämättä :D pidä sinäkin hauska loppu loma! :)

   Delete
 3. mun mielestä on loistavaa, että kerrot että säästät esim wanhojentansseihin yms, koska helposti tämmösistä täykkäriblogeista saa kuvan että porukat maksaa kaiken jne! :) Ootko muuten millasta mekkoo ajatellu?

  ReplyDelete
  Replies
  1. mä oon tottunu siihen, et maksan kaikki omat huvit, tavarat ja vaatteet ite :d ja oikeastaan tuntuu välillä kamalalta jos joutuu pyytää/kinuu vanhemmilta rahaa:D mut en pahemmin oo miettiny mun mekkoo:) tiedän vaa, että väriks valitsen todennäköisesti sinisen :)

   Delete
 4. minkä kameran aijot ostaa? :)

  ReplyDelete
 5. Liisa, ootko sä venäläinen? :) Jos oot, niin onko sulla sitten molemmat vanhemmatkin venäläisiä, vaan vain toinen? Onko sulla venäläinen sukunimi? Ootko sä syntyny siellä vai aina asunut suomessa? :) Ei ole tarkoitus loukata näillä kysymyksillä, kiinnostaa vain, koska en tunne ketään ulkomaalaistaustaista. Oot meinaan tosi sievä! :-)

  ReplyDelete
 6. http://ask.fm/noraliisa55 Onks teil tunnus ask.fm:ssä vai oisko feikki profiili?

  ReplyDelete
 7. http://www.draugiem.lv/sindushaa/ <--- ei oo vissii Nora itse ? D:

  ReplyDelete
 8. mistä toi sun paita on ja mahtaako löytyä enää? :/ sulla ja noralla on maailman ihanin blogi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. se on ostettu 2vuotta sitten monkista eli tuskin noita enään saa:/ ja kiitoksia! :)

   Delete