BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Monday, August 19, 2013

the bag

N: Mietin todella kauan että teenkö tästä postausta ollenkaan, mutta koska oon saanu monia kommentteja tästä niin aattelin nyt kuitenkin että julkaisen pari kuvaa ja kerron mun ostopäätöksestä vähän! Kaikki mun tosi läheiset ystävät tietää että oon kuolannu tätä laukkua jo puolivuotta ja säästäny siihen rahaa. Helppoa se ei ollut, ainakaan mulle, koska oon maailman huonoin säästämään, mutta sainhan mä viimein rahat kokoon. Kyse on siis mun aivan ihanasta Louis Vuittonin neverfull laukusta, joka on kooltaan MM eli keskikokoinen ja tumman ruskea hologram. Mietin kauan otanko vaalean vai tumman ja päädyin sitten tohon tummaan sen takia että se ei menis niin helposti likaiseksi (haha ihan ku mä kierisin sillä jossain mudassa) ja punaisen ja ruskean yhdistelmä mielytti enemmän mun silmää! Mun piti alunperin ostaa toi Helsingistä ennen koulun alkua, mutta kun oltiin siskon ja äidin kanssa Ruotsissa päivä Tukholmassa risteilyllä ja meille sattui jäämään ylimmääräistä aikaa niin päätettiin kävästä Louis Vuittonin liikkeessä. Mutta kun sain olalle ni en voinu enää luopuu siitä, joten ostin sen sieltä sitten mukaani. Se tuntu ihan uskomattomalta että yli puolenvuoden säästämisen ja monien vuosien ihailun jälkeen kävelin LV:n liikkeestä kyseinen laukku paperipussissa ja hymy korvissa.
12345

29 comments:

 1. Oon itse kans aivan rakastunut tuohon laukkuun. Itselläni kyseinen laukku toimii lukio laukkuna mutta vaan isommassa koossa! Pieni varoituksen sana kuitenkin! Nuo laukun nahkauset sangat sekä tuo reunan nahkanauha halkeilevat helposti. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen omassa laukussani oli pieni halkeama sisä taskua vastapäätä olevalla reunalla. Onneksi kuitenkin pystyin vaihtamaan laukun uuteen kun kävin näyttämässä sitä helsingissä! TOivottavastu sulle ei käy samaa kuin mulle! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Apuaaaaa :o toivottavasti mulle ei käy niin ! :( mutta aivan upea laukku on kyllä ja kiitos :)

   Delete
 2. IHANAIHANAIHANA ♥♥♥ kuinka paljon toi laukku maksoi? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) ja Ruotsissa tolla oli hintaa 670e :)

   Delete
  2. Hui, miten ihmeessä kukaan raaskii laittaa melkein 700e LAUKKUUN :o

   Delete
 3. Voi mikä unelmien täyttymys! Kyllä mullekkin kelpais! :-)

  ReplyDelete
 4. Voi vitsit! Ite oon pitkään kuolannu ton neverfullin perää ja yrittänyt ottaa tavotteeks että jonain päivänä mä ostan sen! Munkin pitäs vrm alkaa nyt säästämään, että voin kotiuttaa ton ihanuuden! ♥ Muuten ootko sä jossain töissä, ku sait jo puoles vuodes jo rahat kasaan vai auttoko sun porukat vähä maksamisessa? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. säästäminen oli kyllä vaikeeta... ja en ollu missää töissä silleen olin kyllä mummolla ja vaarilla autamassa ja sain siitä vähän vaivan palkkaa äidiltä ja mummolta vaikka en ois edes tarvinnut ja sitten kaikki viikkorahat oon säästäny ja synttäreistä pari sataa jäi jaa sitten kirppikseltä melkein 300 euroa säästin :) ja ei auttanut yhtään :) ihan itse maksoin kokonaan :)

   Delete
 5. Upee laukku ! Onhan hinta aika karu, mut kauan harkittu ja laatumerkki antaa luvan, ainakin mun mielestä ! Tommosen ku saisin, ni en kyllä uskaltais käyttää!

  ReplyDelete
  Replies
  1. no en itekkään uskalla kauheesti :D mietin aika tarkkaan minne otan sen :) ja kiitos!

   Delete
 6. aivan ihana! :) kalliitahan nuo ovat mutta varmasti sen arvosia :)

  ReplyDelete
 7. Käytätkö koululaukkuna? :€

  ReplyDelete
  Replies
  1. joskus niinä päivinä kun ei oo liikuntaa enkä uskalla jättää sitä minnekkää :)

   Delete
 8. hui ku kallis laukku :o en ikinä uskaltais ostaa noin kallista laukkuu koska oon niin hyvä rikkomaan tavaroita.... mut hienohan toi on :)

  ReplyDelete
 9. Mä haluisin kanssa ton laukun, etri värissä tosin. Oon vaan hirveesti lukenut ihmisten huonoja kokemuksia, niin en oo vielä mun kesätyörahoja uskaltanu tohon tuhlata. Jos sä voisit kertoa muutaman kuukauden päästä sitten että miten toi laukku on kestänyt ja millaisessa käytössä, mä meinaan haluisin (niinkun varmasti kaikki muutkin) että jos ostan noin kalliin laukun niin se kestää kunnolla :)

  Upee laukku on! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo katotaan :) ja tottakai haluu rahoilleen vastinetta kun kuitenkin aika kalliss....

   Delete
 10. On se ihana<3 toivottavasti tollanen keikkuu munkin olalla vielä joku kaunis päivä :)

  ReplyDelete
 11. cool! ja kiva kuulla et oot itse säästänyt sitä varten eikä oo mikää et porukat maksaa. :) ihanaa syksyy sulle!

  ReplyDelete
 12. Ihana laukku! Korjaisin vain että tuon värin/kuosin nimi on Damier Ebene :) Iselläni on samassa kuosissa Speedy 35 ja Neverfull GM onkin seuraavana ostoslistalla ;)

  rolssi.blogspot.com

  ReplyDelete
 13. eikö kirpassu ollenkaan ku ostit? :D

  ReplyDelete
 14. miten säästit rahaa?:-D Teitkö kotitöitä vaii ?

  ReplyDelete
 15. Mulla on kans toi sama laukku <3 On muuten täydellinen! Ja mulla ainakin kestänyt ehjänä. Kaiverrutitko nimikirjaimes tohon? :)

  ReplyDelete