BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Thursday, August 29, 2013

poika raidallisessa pyjamassa

1
paita* sheinside << click2345
N: Tällä hetkellä mua ärsyttää ihan suunnattomasti se, että kun lähtee aamulla noin kahdeksan aikaan kouluun niin on ihan JÄÄTÄVÄN kylmä ja sitten kun lähtee koulusta niin aurinko porottaa pilvettömältä taivaalta ja ulkona on parikymmentä astetta lämmintä. Ei saisi valittaa näistä viimeisistä lämpimistä päivistä, mutta kun en vaan tiiä enään, että mitä kuuluu pukea tämmösinä päivinä päälle ? Onneksi huomenna on ihana päivä kun vasta kympiksi kouluun, että mä rakastan perjantaita! Niinkun kuvissa näkyy niin oon vaihtanu TAAS kasvojen hoito sarjaa, koska mikään ei vaan yksin kertaisesti oikein tahdo toimia mun naaman kanssa. Toivottavasti tää laadukas sarja nyt tekis mun naaman kanssa yhteistyötä, jotta ei tarvisi metsästellä enää uutta. Mutta ei siitä sen enempää, aattelin että tekisin mun ihon/kasvojen hoidosta sitten vähän myöhemmin postausta kun oon kokeillu tota sarjaa vähän pidemmän aikaa ja jos toi toimii. Miltä semmonen postaus kuulostaisi teidän korville? Mulla on tosi hyvä olo nyt ollu jo pari viikkoa. Huomaan nyt oikeesti kuinka paljon urheilu vaikuttaa ihmisen hyvään oloon. Eilen mulla tuli jopa semmonen olo, että NYT haluun lenkille. Ennen se on vaa ollu semmosta että sinne pitää raahautua. Vaikka oon liikkunu vasta pari viikkoa nyt aika pitkän tauon jälkeen niin huomaan tosiaan eron ihan mielentilassa kuin fyysisestikkin. Huomaa jo nyt, että jaksan pidempiä lenkkejä ja kovempaa.

*saatu blogin kautta yhteistyössä

40 comments:

  1. Samaa kirjaa luen kouluun just :--)

    ReplyDelete
  2. Toi on niin hyvä mutta surulline kirja ! Itkin lopussa ihan tajuttomasti :'( lukisin kyl silti milloinvaa uudellee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi ei... surulliset kirjat on niin surullisia :( no katotaan itkenkö mä...

      Delete
    2. Surulliset kirjat on surullisia :D ihana toi sun koru !!

      Delete
    3. :DDDDD haha, kiitos paljon :)

      Delete
  3. Joo tee vaan jonkin näkönen postaus sitten noista tuotteista!:) Video ois tietty kiva jos saat sen toteutettua jotenkin, mut sit voisit tehä kans vaikka arkimeikki videon?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jooo meikki video tulossa, mutta ei ihan heti :) ja kattellan mitä tosta ihonhoitopostauksesta syntyy :)

      Delete
  4. Käytkö juoksemassa vai kävelemässä vai..? Itekin oon alottelija nii kuin usein käyt et ehtii palautua?:) Ja miten pitkiä lenkkejä? Mäkin oon huomannu et ihana olo tulee lenkin jälkeen <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. molempia :) ja aluks oli lihakset kipeet mutta palautusjuomaa vaan nassuun ja venyttelyä :) ja käyn vähintään 3 kertaa viikossa ja enintään 5 kertaa, riippuu ihan viikosta :) ja kävelylenkit ei oo todellakaan mitää laiskottelua vaan reipasta kävelyä :) ja jos on lihakset pipit nii sitten meen kävelemään ja joo kyllä tulee hyvä olo !! :))

      Delete
  5. Varotan toi kirja on ihan hirveen surullinen! :< Tiistaina tulee tohon kirjaan perustuva leffa telkusta ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. apua... ja joo näin mainoksen telkussa :) mutta en aio katsoa ku haluun lukea! :)

      Delete
  6. Mistä oot ostanu/tilannu noi ihonhoitotuotteet?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kämpistä, mutta saa myös nykysin Helsingin stockmannilta :)

      Delete
  7. Kiehl'sin tuotteet on täyttä rakkautta! Putsari varsinkin ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hyvähyvä :) toiminu ainaki mitä oon koittanu nää pari päivää :))

      Delete
  8. miksei sul oo enää mautoo ?

    ReplyDelete
  9. oot niin kaunis en kestä!! :o en oo oikeesti koskaan varmaan nähny ketään kauniimpaa! ja meilläkin on ollu muuten toi kirja joskus yläasteella luettavana, ja oli mun mielest tosi hyvä vaikka en yleensä mitään kirjoja lue :D! Mut tosi surullinen kyllä tosiaan :( ja hei mul ois yks kysymys, ku tilaset ne niken free runit mitkä liisa sitten sulta osti, niin onko se tennarit.com ihan luotettava sivusto, koska niitä kenkiä myydään siellä niin halvalla? :o ku oisin ite kans kiinnostunu tilaamaan tommoset sieltä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos ihana! :) ja en malta odottaa että pääsen lukemaan! ja noo en tiiä mitenkä luotettava mutta kengät tuli perille ja se on mun mielestä pääasia :)

      Delete
  10. luettiin toi sama kirja viime vuonna, oli oikeesti älyttömän hyvä, mut samalla aika pelottava :D kannattaa kattoo kans se leffa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hyvä! en haluu meinaa lukee tylsää kirjaa :D (ihan ku joku haluis,haha) ja joo ehkä sitte kun oon lukenut :)

      Delete
  11. Oon nähny ton leffan ja se oli iha järkky! Haluisin lukee ton kirjan kyl!

    ReplyDelete
  12. Sori, mut toi bannerin yläpuolella oleva räikeä mainos pilaa koko blogin yleistunnelman... En haluis valittaa, mut kyllä häiritsee tollanen väripilkku, tiian ja voiton blogissa samalla tavalla. :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. jep oon täysin samaa mieltä :D aivan sama juttu esim aadaviolan, in our mindin yms blogeissa. ymmärrän että varmaan todella kivaa päästä just indiedaysin inspiraatioon bloggaan, mutta itse olen saanut ainakin lähiaikoina koko yhteisöstä kuvan, että he vain ns hyväksikäyttävät bloggaajiaan. No tämä mun mielipide ja muutaman muun bloggaajan jotka tuolta indiedaysin portaalista poistuivat, mutta tosiaan ei anna kovin edustavaa kuvaa kun avaa blogin etusivun ja ensimmäinen asia mitä näkee on liikkuva pikkuhousunsuoja :D

      Delete
  13. Täälläpäin on ollut ihan samanlaisia ongelmia ton sään kanssa. Ja kappas vaan kun eilen nous kuume 38,7 asteeseen. : D suosittelen siis laittamaan mielummin liikaa kun liian vähän päälle...

    ReplyDelete
  14. oon niin samaa mieltä sun kanssa ton liikunnan suhteen. 4 viikkoa sitten aloitin crossfit, koska kuntosalilla käyminen rupes tökkimään ja sinn meno oli pakko pullaa.. nyt kun aloitin crossfitin olo on paljon pirteempi ja seuraavia treenejä odottaa jo ! eli treeni into kyl tuli takasi ku kokeilee välillä muuta :)!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se on ihanaa huomata ku olotila vaihtuu :))

      Delete
  15. Muista muuten noissa puhdistusaineiden käytösssä antaa niille se about kuukaus aikaa "testaamiseen", koska iho uusiutuu n. kuukauden välein(saatoitkin tietää) ja yleensä iho reagoi hyviin ja tehokkaisiin puhdistusaineisiin ensin lisäämällä epäpuhtauksia kasvoille :) mutta sulla niitä ei kyllä näytä yhtään olevan että ei sillä ! :) ja en tiedä millä tavalla tarkotat et aikasemman aineet ei oo toiminu sun ihon kanssa ni paha mennä mitään kuitenkaan tässä sanomaan ja tarkemmin neuvomaan :D oot muuten tosi kaunis !

    -kosmetologiksi opiskeleva

    ReplyDelete
  16. Millä muokkaat nää kuvat? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nää on muokattu kännykällä vsco camilla :)

      Delete
  17. http://vimeo.com/user11315183 ???

    ReplyDelete
  18. http://vimeo.com/user11315183??

    ReplyDelete
  19. SUN PIITÄÄ VASTAA MUL!!:3 mikä fontti toi on mil kirjotat :)??

    ReplyDelete
    Replies
    1. En tiiä :/ ku julia on laittanu kaikki ulkoasu asiat :)

      Delete
  20. Underbar bok och fina du. Ha det bra och njut av sista sommardagarna!

    ReplyDelete