BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Tuesday, August 13, 2013

paketista paljastui...

L: valkoinen Olympus PEN mini E-PM2. Heti postauksen jälkeen äiti kertoi, että paketti on saapunut postiin ja lähdettiin heti hakemaan tätä uutta rakkautta. Otin tietenkin kameran heti paketista ulos, laitoin akun latautumaan ja kun akku oli täynnä, niin kello oliki jo sen verran, et en kauheasti ehtiny tota testaamaan. Toivottavasti huomenna löydän aikaa tälle pienelle ihanuudelle ja pääsen tutkailemaan sitä paremmin. 
Yksi asia tosta vielä kuitenkin puuttuu.. FlasAir -muistikortti. Joten jos joku tietää paikan, mistä niitä saa halvalla niin saa toki kertoa! :) 
a1a

13 comments:

 1. Niin ihana ! Osaatko yhtään sanoa,kun olen ostamassa ekaa järkkäriä,että olisiko tuo PEN hyvä näin alkuun (: Millanen se hintataso on niihin "kunnon" järkkäreihin verrattuna?

  ReplyDelete
  Replies
  1. mulla itelläni on pen, ja se on ainakin tosi simppeli käyttää ja kuvan laatu ihan yhtä hyvä kun jossain canonin perusjärkkäreissä, vaikka tuo onkin noin kompatti versio. En ole aivan varma onko toi samaa mallia kun mun, mutta miinuspuoli on se, että koska mun kamerassa ei ole sitä ns "aukkoa" mistä voi katsoo (mikä esim canonin järkkäreissä on) vaan kohde katotaan suoraan digiruudun läpi niin aurinkoisella säällä näkymä on aika surkee, koska auringon säteet heijastaa digiruutuun niin että maisema on aika epäselvä nähdä.

   Delete
 2. Ompa se sievän näköinen!:) itse olen suunnitellut hankkivani samaisen kameran, alkaa vanha d40 vedellä viimeisiään :/

  ReplyDelete
 3. missä/miten muokkaat nää kuvat :):)?

  ReplyDelete
 4. Onko tuo siis blogin kautta ilmaiseksi saatu kamera, vai ihan itse ostettu?

  Todella nätti kamera kyllä on!

  ReplyDelete
 5. Mistä tilasit ton kameran? :--)

  ReplyDelete
  Replies
  1. https://www.topshot.fi/product/7805/olympus-pen-mini-e-pm2-valkoinen-14-42mm-ii-r-kit << tuolta :)

   Delete
 6. Vaikuttaa hyvältä kameralta, mistä tilasit:)
  http://fightwiththelife.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. https://www.topshot.fi/product/7805/olympus-pen-mini-e-pm2-valkoinen-14-42mm-ii-r-kit << tilasin sen tuolta :)

   Delete
 7. Tää ei liity tähän postaukseen mitenkään mut haluisitteko Noran kanssa tehä semmoisen postauksen missä kummatki selittäis tavallaan oman tarinan siitä miten ootte tutustunu ja minkälainen toinen on luonteelta tyylii mikä on parasta jne:D en tiiä tajusitko mut semmone ois tosi kiva!:)

  ReplyDelete
 8. tää ei liity tähän postaukseen yhtään, mutta ajattelin kysyy et ku sulla (liisa) on se ig kuva uusista vaatteista ni mistä oot ostanu ne? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ginast, dinskoost, h&m:st, carlingsist ja en muista oliks muita kauppoja:) niin ja turun keskustasta :)

   Delete