BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Tuesday, June 11, 2013

yksi mekko, kolme asua

N: Tein tossa talvella postauksen peplumeista ja siitä miten perus peplumista saa yhdisteltyä erilaisia asuja eri tilanteisiin. Nyt kun sain meidän yhteistyökumppanilta sheinsidelta aivan ihanan klassisen puuterin värisen mekon, niin mulle tuli heti mieleen että tekisin tästä kans samantapaisen postauksen, kun tykkäsitte viimesestä paljon. Toi mekko on ihan loistava sen takia, että sitä voi oikeasti käyttä missä vain eri asusteiden kanssa yhdistettynä. Tähän postaukseen valitsin kolme eri asua arkisen, asiallisen ja juhlaan tarkoitetun asukokonaisuuden.
1
2
Farkkuliivi yhdistettynä kukkakuvioisiin korkokenkiin ja rannekoruihin on aika varma ja kiva asu arkeen. Farkku on muutenkin semmonen enemmän arkivaate, joten se luo arkisuutta asuun ja sitten noi rannekorut ja kengät tuo väriä sekä lisää kesäisyyttä.
Farkkuliivi Topshop / mekko Sheinside.com (saatu blogin kautta) / rannekorut Glitter / kengät H&M / rannekello Daniel Wellington (saatu blogin kautta) / aurinkolasit JC3
4
Tässä ois sitten mun vähän asiallisempi asu rakennettuna mekon ympärille. Bleiseri tuo aina asiallisuutta ja on siisti ja hyvän näköinen. Kannattaa hankkia vähintään yksi hyvin istuva bleiseri vaatekaappiin, minkä voi sitten yhdistää melkeen minkä tahansa kanssa.
bleiseri JC / mekko sheinside.com (saatu blogin kautta) / rannekello Daniel Wellington (saatu blogin kautta) / kengät Dinsko5
Sitten siihen viimeiseen eli juhla-asuun. Klassiset mustat korkokengät vähän kapeammalla korolla ja kultainen ketju kaulaan. Mulla on tosi vähän kultaisia rannekoruja, mutta jos mulla ois edes joku näyttävää niin musta se sopis tohon kyllä kanssa tosi hyvin.
mekko sheinside.com (saatu blogin kautta) / kaulakoru H&M / kengät Zara

>> Tästä voitte mennä katselemaan mekkoa. <<

6
Viimeisessä kuvassa näkyy vielä mun viimeisin mekko, jonka sain oasap.comilta. Olen ihan tyytyväinen, vaikkei se olekaan ihan sellainen kuin kuvittelin. Selkä on ehkä hieman liian paljastava, mutta muuten tosi kiva ja kevyt mekko.

75 comments:

  1. oot upea !! ja ihania asuja ♥

    ReplyDelete
  2. upea uusi banneri! <3 oot tosi kaunis, ihanat mekot c:

    ReplyDelete
  3. Ihania nuo kummatkin, mutta etenkin tuo musta mekko :)
    Ps. Ihana uus ulkoasu ja banneri!
    http://behappybeee.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  4. Tosi kivoja asuja ja tykkään teidän uudesta bannerista! :)

    ReplyDelete
  5. Ihana toi teiän uus banneri! :-)

    ReplyDelete
  6. Tää uus ulkoasu on aivan ihana!!! WAU! <3 ja kiva postaus muutenki :)

    ReplyDelete
  7. Tosi kivat asut! Tykkään varsinki tuosta missä on bleiseri :> Teillä on ihan mahtava blogi ja kuvat on aina kivoja, myös instassa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos paljon (: positiivinen palaute inspiroi aina (:

      Delete
  8. noi kaikki asut on tosi kivoja! pakko myös sanoa, että tää teidän nykyinen ulkoasu on IHANA, se on niin simppeli, mutta samalla tosi kaunis ja teidän näköinen, i like! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos paljon tykätään molemmat kanssa ihan sikana kun saatiin vihdoin ja viimein kaikki palaset kohdalleen ku julia teki (:

      Delete
  9. ihan kiva postaus. kovaa kellon mainostusta ;) :D uus banneri ei ole yhtä kiva kuin edellinen, tykkäsin pelkästä tekstistä enemmän. liisa selvästi tahtoo olla ekana;) mut liisan ilme tuossa bannerissa... hieno mekko tuo sheinside.com! teettekö meikkifirmojen esim. oriflame kanssa yhteistyötä? go for it!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha no mulla ei oo muita kelloja ku noi kaks :D toivon tosin että saisin jonkun uuden ei danielin ihan vaihtelun vuoksi :D ja ei meil oo nyt tullu mitää meikki firmojen kans yhteistöitä toistaseksi ainakaan ! ehkä tulevaisuudessa (;

      Delete
  10. Aivan ihana postaus! Ja ihana ulkoasu ♥ oon ihan rakastunu tähän, miten osaatte tehä näin hienoja!? :)

    http://emilynblogi.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  11. voi tää tein uus ulkoasu on aivan ihana! <3

    ReplyDelete
  12. hitto oot kaunis... ku itekki ois tommone:(

    ReplyDelete
  13. tosi kiva postaus:)

    http://hellosailor-lumimari.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  14. ihana ulkoasu! ja iha mahtava postaus :)

    ReplyDelete
  15. woah tää ulkoasu on tosi upee :o miten osasitte tehä tän? esim. toi sivubannerikuva joka vaihtuu on upee! miten ootte saanu tohon ylös noi tollaset linkit facebookiin yms? riippuuks se siitä "tyylistä" tms vai...? ja siis oon yrittäny googlaillaki mut en löydä :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. niinkuin sivupalkissa lukee niin Julia on tehnyt tän meijän ulkoasun :)

      Delete
    2. täää oli kiva postaus, tee vaa enemmän jos viittit:) hieno ulokoasu on nyt!

      Delete
  16. Miksei jasminin blogeja pysty lukeen? Ps. Teidän uus ulkoasu on tosi tosi ihana ja toi vaihtuva sivukuva on tosi kiva:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. ne on vaan kirjottajien näkyvissä toistaiseksi katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan (: ja kiitos!

      Delete
  17. Hei mikä on jasminin uus blogi osote? Ja aivan ihana ulkoasu!!<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. se ei valitettavasti oo kaikkien nähtävillä :( ja kiitos :)

      Delete
  18. vitsi et on ulkoasu!! rakastan tätä teidän blogii <3

    ReplyDelete
  19. Kiva postaus jälleen :) uus ulkoasu on toosi hieno!! Ainoo mikä vähän vois olla hienompi nii toi kamera-kohta, se näyttää vähän kömpelöltä :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tää ei oo vielä lopullinen :) laitettiin vaan näkyvin jo ettei se oo nii kauaa suljettuna ja joo sivupalkkiin tulee vielä muutoksia (: ja kiitos!

      Delete
  20. Wau, upee tää uus ulkoasu !! Ja tosi kivoja noi erilaiset asut mitä ton mekon ympärille rakensit, tosta saa inspistä omaanki pukeutumiseen :-)

    ReplyDelete
  21. Ihana toi banneri, mutta toi facebook ei mahu tohon riville niin se vähän häirihtee mua:D Voi tosin johtua koneestakin

    ReplyDelete
  22. wou tosi hieno tää uus ulkoasu ! :)

    ReplyDelete
  23. lol miks ette julkase kaikkia kommentteja ?-.-

    ReplyDelete
  24. Ihania nuo mekot ja oot todella kaunis:)

    http://musicismylife1998.blogspot.fi/

    http://hashtagdontcare.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  25. ihanat asut ja tosi kiva ulkoasu!! :)

    ReplyDelete
  26. Ihanat asut ja vau mikä ulkoasu :)

    ReplyDelete
  27. tosi kiva postaus tämmösiälisää! :-) ite tykkäsin vanhasta ulkoasusta enemmän koska se oli teille sopiva klassinen mustan ja valkosen leikki ku ootte itekki vaalee ja tummatukkaset.. :)

    ReplyDelete
  28. tää uus ulkoasu on ihan jees, mutta lähes jokaisella "kuuluisalla" bloggaajalla on tuo "by" ja sitten omanimi siinä, se edellinen oli omaperäsempi.

    ReplyDelete
  29. Oottepas sulosia teijän uudessa bannerissa! :) Ihana!

    ReplyDelete
  30. upee toi uus banneri !!

    ReplyDelete
  31. Upee nainen ja upee tyyli ! :-)

    ReplyDelete
  32. nää kuvat ois much better edes vähän isompina ! :-)

    ReplyDelete
  33. däääm! Sanattomaks vetää.. Ensimmäisen kuvan asu silkkaa rakkautta 8D

    ReplyDelete
  34. Tää ulkoasu muistuttaa niin paljon ruotsalais- ja norjalais bloggareita :D en edes uskoisi, jos sanoisitte, että ette oo hakenu mitään ideaa sieltä. suomalaiset, ne ei vaan osaa keksiä mitään omapeäräistä. Massa ulkoasu, mutta kuitenkin parempi (mielenkiintoisempi) kuin edellinen täysvalkoinen lähes. :)

    ReplyDelete
  35. ihana mekko! ja mun mielest tää ulkoasu on iha kiva! :)

    ReplyDelete
  36. Toi mekko on aivan upea, ja sun tyyli on todella ihailtava! Oon sun kans samaa mieltä tosta mustasta mekosta siinä, et se selkä on ehkä hieman liian paljastava, mut kyllä se sulle sopii muuten ihan täydellisesti! :) Tää ulkoasu on kans mun mielestä tosi kiva, etenkin tuolla oik. yläkulmassa oleva " more info" oli tosi kiva ja jännä idea. Harmi vain, et etenkin juuri tuolla oikealla olevat muuten kivat, mutta hieman vaaleahkon väriset fontit ei oikein ainakaan mulla näy kunnolaa, et saa täällä ruudun toisella puolella nousta seisomaan! Mutta sekin on vain pikku-juttu, ja muuten onkin todella kiva ja aivan ihana blogi! :)

    ReplyDelete
  37. ootte ihan superkauniita !! :)

    ReplyDelete
  38. ootte superkauniita ja teiä postauksia on aina kiva lukea !! :)

    ReplyDelete
  39. voitko antaa tuohon mekkoon suoran linkin, tosi ihana!:)

    ReplyDelete
  40. ei vitsi tää uus ulkoasu on ihana! tykkään tosi kovaa :) olin ihan peloissani kun en päässy teidän blogiin että ettekai oo lopettanut mutta nyt ymmärrän syyn miksi tänne ei päässy hetkeen :) Ihana toi mekko kans ja aivan upeita yhdistelmiä :)

    ReplyDelete
  41. muuten ulkoasu ihan kiva, mutta ton bannerin teiän kuvat ei oo mun mielestä mitenkään hirveen onnistuneita, näytätte ehkä vähän unisilta :D ja sitte kans näyttää vähän hassulta ku on vaalee tausta ja vaaleet paidat, mut tää on vaa mun mielipide.. :-D

    ReplyDelete
  42. huiii ot tosi laiha!

    ReplyDelete
  43. Ja taas vaan mainostusta?:(

    ReplyDelete