BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Monday, June 17, 2013

!"#¤%&/()=?

u4aAa
collageaaaaaaaaaaatakki H&M, huivi H&M, laukku H&M, kello Daniel Wellington, Housut Carlings, kengät H&M
u6au3au10aaa
u9aaaa L: Mul oli tänään pitkä laiskottelu aamu, jonka jälkeen päätin lähteä kaupungille palauttaa leffaa ja samalla kiertämässä pari kauppaa. Mukaan tarttus h&m:n ale tangolta tommonen valkonen takki ja neule. Shoppailujen jälkeen menin kotiin laittautumaan ja sen jälkeen lähdettiin Siljan kanssa moikkaa Waltteria töihin ja sieltä sitten Turkuun tappamaan aikaa. Käytiin syömässä ja pienellä kävelyllä. Nyt tulin kotiin, meen tekemään itselleni pian jotain iltapalaa ja sen jälkeen nukkumaan, sillä huomenna on ensimmäinen työpäivä jos ei nyt tuu mitään muutoksia. Ainiin ! Unohdin kans kertoo, et mä nyt sit ensi vuonna alotan ton sosiaali- ja terveysala paketin, josta mä silloin aikaisemmin puhuinki.

35 comments:

 1. Onko toi sosiaali- ja terveysala paketti siis kaksoistutkinto? :)

  ReplyDelete
 2. teillä on tosi kiva blogi : )

  www.terhisuanto.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. lopetitko siis lukion?:

  ReplyDelete
 4. Pakko sanoo ihan auton omistajaa ajatellen, rekkarista saa edelleen ihan hyvin selvää :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. mun koneel ei ainakaan näy :D

   Delete
  2. En tiiä mikä hypertarkka kone tolla anolla on, mutta mulla ei näy mitään. koko rekkari ihan valkosena :D

   Delete
  3. edellinen ano varmaan tarkoitti tota takana olevaa autoa :)

   Delete
  4. Mitä helvetin väliä nyt taas :D Rekkareita näkee kyllä suht paljon ihan kun sieltä omasta kodistakin ulostautuu. Yhtäläillä voi mennä kaupungille ja alkaa selvitellä joka ohikulkevan auton rekkareita, omg!!!!
   Eri asia, jos ei haluaisi omaa rekkariaan paljastaa jos ei blogissakaan paljasta koko nimeään/paikkakuntaa. Mutta että jos kuvassa näkyy auto rekkareineen Salon(Turun?) keskustassa niin mitä vittua ketään kiinnostaa että Kari Karvajalka on ollut epämääräiseen aikaan autollaan kyseisellä parkkiksella.

   Delete
 5. Nyt on kyllä pakko sanoo että jos et jaksanu pelkkää lukioo niin miten jaksat käydä kahta koulua samaan aikaa?:-O

  ReplyDelete
  Replies
  1. aina voi kokeilla ja kyl kaverit on ainakin sanonu, et siin tulee vähän vaihteluu, ku pääsee välillä lukiosta pois ja siks tuntuuki hiukan rennommalta :)

   Delete
  2. mul lähtee nyt toinen vuosi just sosiaali- ja terveysalan kaksoistutkintoa, ja ei kyllä oo ollu mitää ongelmia. jos yhtään kiinnostaa panostaa kouluun, ni se ei todellakaan ole nii kamalaa mitä siitä puhutaan. tottakai oma motivaatio vaikuttaa pärjäämiseen, mut mulla ei ainakaan oo mitenkään ollu liian raskasta :D ja korostan, että mä en mitenkään erityisen paljon kouluun käytä aikaa/vaivaa. pieni panostus on ainakin mun kohdalla riittänyt.

   Delete
  3. kokemuksesta voin sanoo, että oli aika vaikeaa saada työharjoittelun aikana lukio sovitettua aikatauluun, koska päiväkotiin ei voi aamulla mennä pariksi tunniksi ja lähteä lukioon tunneille ja tulla taas tunnin päästä takasi, koska lapset alkaa ihmetteleen ja menevät sekaisin kun työntekijä lähtee ja tulee. Itse ainakin jouduin, kun muut olivat lomalla olemaan töissä ja korvaamassa tunteja töissä joita jäi lukion takia väliin.

   Delete
  4. Kaksoistutkinto ei ole niin rankkaa, enkä ite oo ees kauheesti kouluun sen enempää panostanut. On kumminkin vaan 4 pakollista ainetta, mihin pitää panostaa, yleensä kaks ainetta per jakso. Ammatillinen puoli millä oon on superhelppo, joten yleensä se on se lukio mikä on stressannu.
   Ainut haittapuoli on hemmetin raskaat koulupäivät, lähes joka jaksossa ma-to 8-16.. kahteen asti ammattiopetusta ja kahesta eteenpäin lukioo.

   Delete
 6. Ihana tää uus ulkoasu! Ja upea asu myöskin:-)

  ReplyDelete
 7. Ihana uus ulkoasu ja muutenkin tosi kiva tä teidän blogi :)
  Kurkatkaa ihmeessä myös mun uutta blogia jos jaksatte :)
  http://sasalechanel.blogspot.fi/?m=1

  ReplyDelete
 8. itekkin vaihoin ekan lukiovuoden jälkeen kaksoistutkintoon kun lukio yksistään tuntu liian raskaalta ja kertaakaan en oo katunu! se on just parasta kun lukiossa täytyy suorittaa vaan pakolliset ja saa kuitenkin osallistua penkkareihin ja wanhojentansseihin ja välillä pääsee amiskalle "rentoutumaan" kun siellä on kuitenkin enemmän käytännönläheistä opiskelua ja vaihtelua :) ja kaiken lisäks sulla on joku ammatti mihin valmistut ja saa helpommin töitä lukion jälkeen tai opintojen ohessa :)

  ReplyDelete
 9. ihani kuvia! millä ohjelmalla muokkaat ne:)?

  ReplyDelete
 10. Hei mikä malli toi kännykkä on? katoinko oikein että se on lumia? Voitko kertoo kokemuksia tuosta?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. sokeeki näkee, että toi on lumia....!

   Delete
  2. toi ei oo mun kännykkä, joten en osaa kertoa tosta mitään :)

   Delete
 11. Sote ei oo rentooo

  ReplyDelete
  Replies
  1. No eipä oikeestaan mikään koulu oo rentoo jos yhtään haluaa panostaa opiskeluun. Mutta kyllä saa aika lusmu olla jos ei lähihoitajakoulusta selviydy, vaikka se onki varmaan yks amiksen "vaikeimmista" tutkinnoista. Terveisin pian kolmannen vuoden lh opiskelija:)

   Delete
 12. Moikka! En tiedä, että kuuluuko tää teijän sheinside yhteistyöhön mut ajattelin vaan ilmottaa, että Noran kuva on tuolla! http://www.sheinside.com/Light-Green-Scoop-Neck-Sleeveless-Asymmetrical-Mid-Waist-Chiffon-Dress-p-93607-cat-1727.html

  ReplyDelete
 13. hei mikä koko sulla on tossa neuleessa :)

  ReplyDelete
 14. Ai no ei siin sit mitää:) ihana tää teijän blogi muuten!! Mun lemppari:)

  ReplyDelete
 15. millä muokkaat kuviin noi tekstit? :)

  ReplyDelete