BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Sunday, May 26, 2013

härskit sillit

25
1
paita H&M
shortsit oasap.com (saatu blogin kautta)
kengät Vagabond73
6
N: Vietin mun viikonloppua aika rauhallisissa merkeissä lähinnä vaan Jasminin kanssa. Ei tehty oikein mitään järkevää... Perjantaina istuttiin alkuillasta vaan meillä ja sitten lähettiin metsästämän noita bonbonin härskejä sillejä, koska ne vaan on niin hyviä ja meidän oli pakko saada niitä. Käytiin Salon kaikki huolto asemat läpi, jotka vaan oli enää auki kunnes törmättiin Siljaan ja mentiin Siljan kanssa Kivihovillekin metsästämään noita... no jäätiin sitten ilman niitä ja jouduttiin tyytymään turkinpippureihi. Loppu ilta ja yö oltiin Siljan ja Juuson seurassa. Ei tehty oikeestaan mitään normaalista poikkeavaa (oltiin niin väsyneitä että se näky meidän jutuissakin ja varmasti myös ohikulkijatkin huomasi sen). Käveltiin kaupungilla ja ajeltiin. Oli mukavaa viettää pitkästä aikaa taas oikeen kunnolla Siljankin kanssa laatuaikaa! Lauantai päivällä käytiin sitten isin kanssa serkun 14-vuotis synttärikemuissa syömässä hyvää ruokaa ja nauttimassa sukulaisten seurasta ja koko loppuillan olinkin sitten Jasminin kanssa taas istuttiin vaan koko ilta Jasminilla. Syötiin ja naurettii mahat kippurassa maailman tyhmimmille jutuille :D ja löydettiin kun löydettiinkin meijän namut.

12 comments:

 1. Kun se sun kaveris Jasmin teki nyt oman blogin nii oisin halunnu liittyy lukijaks mut en pääse siihen blogiin ku siihen tulee et "vain kutsuttujen käytössä" nii voiks se jasmin laittaa sen näkyviin kaikille? :)

  ReplyDelete
 2. Millä muokkaat näitä kuvia? :)

  ReplyDelete
 3. muute nora pakko kysyy mut siis käytäks viel pidennyksii? :) jos käytät nii minkä pituset sun omat hiukset on ja onks sul klipsipidennykset vaai?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu on mulla vielä :) ja clipsit on !

   Delete
  2. ookeei :) osaat kyl tosi hyvin laittaa ne omien hiusten sekaan ja oli pakko tulla erikseen kysymään et käytätkö vielä! ootte kyllä tosi kauniita liisan kaa :)

   Delete
 4. täälläpäin myydään ainekiin niitä bonbon karkkipusseja missä on noita härskejä sillejä ja niitä muita karkkeja sekotuksena :3

  ReplyDelete
 5. saako esittää postaustoivomuksen? musta on ihana seurata teijän blogia, ootte ihania ♥ mut must olis myös tosi kiva lukee et miten, mitä ja kuinka usein treenaatte ja mitä syötte yms. jos vaan mahdollista :)

  ReplyDelete
 6. ää noi shortsit, ihan älykivat!! :-)

  ReplyDelete
 7. Ompa ihania kuvia :) Mistä muuten noita karkkeja saa! Parhaita :D

  ReplyDelete
 8. banneria vois välillä muokata ;)

  ReplyDelete