BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Monday, April 22, 2013

isot pöksyt

e1
q1a
Sweatshirt from Sheinside
L: Meille saapui taas pieni paketti yhteistyökumppaniltamme sheinsidelta. Paketista paljastui kaikkea kivaa ja mulle tuli sieltä tommonen ihanan lämmin ja pehmeä pusero. Tässä samalla kun päätin tulla esittelemään tota puseroa, niin ajattelin myös jakaa tänne ton kuvan, jonka nappasin tänään mun sisaruksista! Piristi kyllä kummasti mun päivää :DDD En tiiä mistä äiti oli ton kokoset housut napannu, mut päätettiin sit änkeä noi kaksi kauhu kakaraa tonne sisään .. ja tässä oliki sit se lopputulos :DD

Mulla on myös pieni ongelma.. Mun nykyiset postaukset on aina tosi lyhyitä ja muutama teistä onkin mulle siitä sanonu.. Joten nyt ois mahdollisuus heittää jotain ehdotuksia siitä, että mitä kuvia te haluaisitte nähdä täällä blogissa eli mitä mä teille kuvaisin yms. :)) 

43 comments:

  1. laukun sisältö video/kuvina ellei sitä oo ollu jo :ooo ja huonepostaus? lempivaatteet video tai kuvina? :)

    ReplyDelete
  2. haluaisin, että esittelisitte teidän lempivaatteita ja kenkiä!:)

    ReplyDelete
  3. videopostaus olis tosi kiva!! vaikka ihan sellanen höpöttelyvideo:) olis myös mielenkiintoista kuulla kun sä puhut venäjää ja nora ruotsia :-)!

    ReplyDelete
  4. sellainen video, missä sun ei tartte puhua mutta kuvaat vaikka sun perus päivän.

    ReplyDelete
  5. huonepostaus ehdottomasti, day with liisa ois kyllä ehdoton ja video ois nyt tietty mut bloggaajana itekki tiiän että siinä on pieni kynnys ruveta puhumaan yksin kameralle... :D mutta nuo ois tosi kivat saada mitä ekana sanoin :)

    ReplyDelete
  6. puhutteko venäjää kotona, miten hyvin sun pikkusisarukset puhuu suomea/venäjää? =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puhutaan venäjää kotona :) ja kyl must tutuu et noi pikkuset puhuu paremmin venäjää ehkä? Mut kyl he suomeeki puhuu tosi hyvin:)

      Delete
    2. Miksi puhuttevenäjää kotona? Onko jompikumpi sun vanhemmista venäläinen? :) mutta totta, sellane videopostaus olis ihan paras missä puhuisit venäjää, ja sit oisit vaik tekstittäny suomeks sun sanomiset!!

      Delete
    3. Molemmat vanhemmat on venäläisiä ja itekki oon syntyny venäjällä:)

      Delete
  7. Aivan IHANA toi housu kuva!! :)

    ReplyDelete
  8. voi ku ihanat sisarukset sulla:) ja hmm videot on aina tosi kivoja, ja jotai postausta missä esittelet kaikkii eri asukokonaisuuksia, jotai niksejä sun muuta:)

    ReplyDelete
  9. AWWW KUINKA SÖPÖÄ ja oot kyllä niin jumalanlahja :p
    <3:http://purposeofmylife-sara.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  10. Oi kun on ihana ja valloittava tuo ensimmäinen kuva!!! Elämänkerta- tai tulevaisuuspostaus voisivat olla hauskoja sekä postaus sinun persoonallisuudesta omilla sanoilla/ kaverin suusta :)

    Ps. Laitan vielä tähän samaan kommenttiin kysymykseni siitä, että minkälainen tuo sinun raidallinen paita on edellisessä asupostauksessa? Mielenkiintoni heräsi etenkin raidoista ja siksi halusin kysyä paidasta hieman tarkemmin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se in ihan normaali mustavalko raidallinen t paita mis on takaosa vähän pidempi:)

      Delete
  11. Jotenkin härski kuva :D

    ReplyDelete
  12. ois siistii jos tekisit joskus venäjäks videon :D

    ReplyDelete
  13. Onks toi sun huone missä sulla on vinyyli levyjä seinällä?:) ois kiva jos tekisit huonepostauksen tai jotain vastaavaa!

    http://lisamarias.blogspot.fi

    ReplyDelete
  14. No, mun mielestä voisitte vastata kommentteihin vähän paremmin. Ainakin sellaisiin, joissa on joku järkevä kysymys :)

    ReplyDelete
  15. Mun mielestä kans venäjänkielinen videopostaus (ainakin osittain) ois mielenkiintonen, koska venäjän kieli on niin mielenkiintosta että ois siistiä kuulla sitä sun puhumana!

    ReplyDelete
  16. Sussa ja sun pikkusiskossa on tosi paljon samaa näköö! Ja nää sun postaukset on just ihanii!♥ Mut voisitte tehä Noran kaa yhessä jonkun kivan videon ;) Jos et yksin haluu :)

    ReplyDelete
  17. todella suloisia sisaruksia, ja ihan samannäköisiäkin kuin sinä, varsinkin tuo tyttö :) video postaus ois kiva!

    ReplyDelete
  18. Eikää ihana kuva toi eka :--D

    ReplyDelete
  19. Nyt kun kesä alkaa olla ajankohtanen ja kaikki haluaa kesällä olla kivannäkösiä, niin voisit tehä postauksen mihin kokoot sun omista vaatteistas vaikka 5-10 asukokonaisuutta (laukut ja korut ym) lämpösille kesäpäiville :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tosi hyvä idea!!! :)))

      Delete
    2. jooo komppaan, tää on tosi hyvä idea:)?

      Delete
  20. söpö kuva mut toi käsi on vähä härskiXD

    oot iha sikakaunis ♥

    ReplyDelete
  21. minkänimisiä sisaruksia sulla on :)

    ReplyDelete
  22. ihana toi kuva!! mut miks toi käsi? :DDD

    ReplyDelete
  23. kannattaa oikeinkirjoitukseen kiinnittää enemmän huomiota, sulla on tosi usein yhdyssanavirheitä, esim kauhukakara on yhteen:-)

    ReplyDelete
  24. voitko tehdä jonkun ihohoito postauksen, sinä ja nora eriksee:--)

    ReplyDelete
  25. Heei liisa tiiätkä sä että näkeekö mistään pretty litlle liarsien kolmannetta tuottarii? Oon saanusellasen kuvan että seuraat sitä sarjaa niin että tiiätkö sä?:) oon ettinny varmaan kuukauden mutten oo löytnyt mistään :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. jos ei haittaa ettei oo tekstejä, nii gorillavid.com:-)

      Delete
  26. ihana toi ylin kuva, niin sulonen :)

    ReplyDelete
  27. video postaus !!!!

    ReplyDelete
  28. videopostaus olis tosi kiva!! vaikka ihan sellanen höpöttelyvideo:) olis myös mielenkiintoista kuulla kun sä puhut venäjää ja nora ruotsia :-)!

    ReplyDelete
  29. videopostaus olis tosi kiva!! vaikka ihan sellanen höpöttelyvideo:) olis myös mielenkiintoista kuulla kun sä puhut venäjää ja nora ruotsia :-)!

    ReplyDelete
  30. toi pusero on täydellinen! ja toi eka kuva sai kyl hymyn huulille. :-)

    ReplyDelete
  31. videota!!! ette oo ikinä tehny nii ois kiva:-)

    ReplyDelete