BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Monday, January 21, 2013

winter

1ab 2a 4ab 3a L: Aamulla jäin sängyn pohjalle makamaan, koska vattaan sattu niin kovin, et oli pakko jättää koulu välistä. Menin 12 aikaa mun pikkusiskoa vastaan hänen koululle ja siinä samoihin aikoihin Silja tuli moikkaa mua ja päätettiin ottaa muutama kuva. Siinä nyt ois niitä julkaisu kelpoisia kuvia. Illalla olinki sit valmentamassa taas pikkusia, mutta muuten oon pysytelly vaan kotona. Mun ilta oli täynnä jotain turhaa draamaa, mut nyt oon ehtiny sulatella asiaa ja mua oikeastaan naurattaa koko juttu. Mut hyvä niin!

15 comments:

 1. Vähä siisti toi aurinkolasi kuva !

  ReplyDelete
 2. tosi söpöt iphone kuoret :-)

  myhigherdreams.blogspot.fi

  ReplyDelete
 3. tosi ihanat kuoret puhelimessa! :)

  ReplyDelete
 4. sika upeet noi iphone kuoret!! ♥

  ReplyDelete
 5. Voi miten talvisen fiilisiä kuvia! :-)

  ReplyDelete
 6. Mistä nuo ihanat i phone kuoret on? :)

  ReplyDelete
 7. voi ei, ihanaa kun aurinko paistaa!!♥

  ReplyDelete
 8. Moi ! :D
  Mikä malli teillä on täs teijän blogissa ?
  Niinku simple,waterpark tai semmone ! :)

  ReplyDelete
 9. aww mitä kuvia =) !!
  http://purposeofmylife-sara.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 10. en missään nimessä tarkota tätä pahalla, te ootte tosi kauniita ja teillä on ihana blogi, mitä oon jo kauan seurannut!! mut tuntuu et ootte lellittyjä kakaroita. saatte lähes kaiken. tienaatteko ite rahaa tai siis käyttekö töissä, vai saatteko kaiken porukoilta? ja jos "Vatta kipeä", ei muutaku buranaa nassuun ja kouluun, eikä tollasen asian kanssa kotiin jäädä!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. itse maksan kaikki mun vaatteet ja tavarat ite.. sekä kk kortin salille/jumppiin... eli vanhemmat maksaa vaan koulukirjat, puhelinlaskun, ruuat yms :D joten ite en ainakaa oo mikään lellitty kakara... En myöskään saa mitään viikko rahaa tai kuukausi rahaa:D hankin omat rahat työllä ..:D:D

   Delete
 11. hei nää on upeita kuvii, jotenki sellasii tosi hempeitä ja talvisii ! millä asetuksel kuaat tai miten tai ees missä muokkaat? c:

  ReplyDelete
 12. hiuka kivoi kuvii ! (: ja iha tällee btw, millee sun sukunimi lausutaa? tuli vaa äskö mielee xd ei oo pakko vastat se vaa jotenki häirii mua

  ReplyDelete