BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Friday, January 11, 2013

perjantain viettoa

b2
nahkatakki H&M, neule Lindex, farkut carlings, huivi zara, kello Daniel Wellingtonb3 b6
takki JC, huivi Cubus, neule H&M, paita sheinside.com, kengät converse, housut carlingsb4
NL: Tiiättekö kuinka hyvä tunne voi olla pumpin ja saunan ja hyvän ruuan jälkeen? voidaan kertoo et me ainaki tiietään :D vietetään siis rauhallista koti-iltaa Noralla. Ajateltiin loppuillasta katella vanhoja videoita ja kuvia, jotka löydettiin kovalevyltä eilen illalla! kattoo nyt jos jokunen pätkä meidän teinivuosista päätyis tänne bloginkin puolelle sen verran mitä me noita ollaan jo katottu niin ainaki laulaminen, tanssiminen, yleinen jääkiekkoilijoiden ja jalkapalloilijoiden häirintä ja muu sekoilu oli meidän arkipäivää, silloin joskus neljä vuotta sitten!

7 comments:

 1. ihana asu! ja koti-ilta kuullostaa parhaalle :) JA jatkakaa tätä postaustahtia, huippuu!

  ReplyDelete
 2. ootte niin hemmetin kauniita(:! mul ois yks pyyntö teille. Voitteks te kans kertoo vaatteiden hinta samal ku kerrotte mist ne on?(:

  ReplyDelete
 3. jooo niin todellakin laittakaa joku vanha video tänneki ! rakastan teidän blogii ja te ootte vaan jotenkin nii täydellisiä, et palan halusta nähä millasii olitte pari vuotta sitte, haha :D !

  ReplyDelete
 4. juuu videoo!! :-D

  ReplyDelete
 5. teinivuodethan jatkuu vielä!:)

  ReplyDelete
 6. Iiiihana blogi! Voitko Liisa (oliko se sun nimi, se vaaleahiuksinen) näyttää miten tollanen poninhäntä tehään?

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi herranjestas kai jokanen nyt poninhännän osaa tehä? ihan normaalisti mut sit vaan jättää löysemmäks tai löysää sitä tollai et menee...:--D ähh ei voi olla nii yksinkertanen.

   Delete