BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Sunday, January 6, 2013

Daniel Wellington

1 2 3 4
NL: Tehdään pientä yhteistyötä Daniel Wellingtonin kanssa ja saatiin valita molemmat omat kellot Damiel Wellington mallistosta. Pakko myöntää, mikä valinnan vaikeus! Mutta päädyttiin molemmat tuttuun ja turvalliseen mustaan, mikä sopii melkeen kaiken kanssa. Kellot on todella tyylikkäitä ja laadukkaita, joten jos on aikomuksessa hankkia kello niin suosittelemme Daniel Wellingtonia. Ollaan molemmat niin ihastuksissaan noista, että varmaan kulkee melkein joka päivä ranteessa.

 Onnistuttiin siis myös saamaan myös teille, meidän lukioille alennus koodin "onestep", jolla saa 15% alennusta Daniel Wellingtonin sivuilta. Alennuskoodi on voimassa tammikuun loppuun asti.

We are having a small cooperation with Daniel Wellington. It was really difficult to choose which watches we want because all of them are so adorable but we chose both black ones because black fits with almost everything. Watches are very elegant and stylish. If you are going to buy a watch we really recommend Daniel Wellington. We are in love with these watches and they are probably going to hang in our wrists almost every day.

We also got a discount code for you readers! "onestep" gives you 15% off until the end of january at danielwellington.com

danielwellington.com

33 comments:

 1. kumpi on kumman? :)

  ReplyDelete
 2. ihania!:) tollanen ois tosi kuva, mut en osais päättää että musta-kultanen vai musta-hopee...:D

  ReplyDelete
 3. tuol on peräti 10 vaihtoehtoa!

  ReplyDelete
 4. I really like your new design and the fact that you have translated your text into english (:

  ReplyDelete
 5. tosi söpöt! (:

  ReplyDelete
 6. woah, varmaan mukavaa tehdä yhteistyötä tommosten firmojen kanssa, kun sieltä saa yleensä jotain ;) Kivat kellot, vois ittellekin kattoa

  ReplyDelete
 7. Mulla on kanssa canonin 1000D, mut laatu ei ole läheskään noin hyvää! mitä putkia käytätte ja muokkaatteko kuvia mitenkään? :)

  ReplyDelete
 8. Mulla on canonin 1100D :) se on aiis uudempi versio , liisalla on se vanhempi

  ReplyDelete
 9. Noi on kyllä kivoja kelloja, noi dw:t! Vois tilailla itellekin, kun on uuden kellon puutetta... ;P oliko teillä muuten niitä nimikaulakoruja? Mietin et onks ne kestäny hyvin, ja onko ne värit yhtään kuluneet niistä? :-) semmonen(kin :D) pitäisi tilata, oi että!

  ReplyDelete
 10. miten teette yhteistyötä ton kanssa ? kertokaa enemmän

  ReplyDelete
 11. kuinka paljon toi kello mahtaa maksaa Euroina xD

  ReplyDelete
  Replies
  1. 1.ton sivuston voi vaihtaa suomen kielelle, niin se antaa hinnan euroilla :)
   2.netissä on valuuttalaskuri, jolla voi muuttaa hyvin dollarit euroiksi :)

   Delete
 12. teil on ihanii kuvii mul on canon eos1100d mut oon ihan onneton niide asetusten kanssa,help me!

  ReplyDelete
  Replies
  1. noooh mä käytän aika paljon ihan perus automaattia jos otan esim asukuvia päiväs aikaan! mutta sitten illemmalla ja muulloin kun on aikaa niin säädän av ja p asetuksia tai joitain muuta ja oikeen huolella otan kuvat :D mutta canonin 1100D on hyvä kyllä siinä mielessä että se on niin helppo käyttöinen ja siinä kerrotaan jokaisen kuva-asetuksen kohdalla mihin sitä käytetään, että en ymmärrä miten voi niin onneton olla :D okei en mäkään mikään elektroniikan ihmelapsi oo, mutta kannattaa tutustua kameraan ajan kanssa jotta löytää hyvät asetuksen ja käyttöohjekin on mukava kapistus, sekä kuvaukseen tarkotetut kirjat! Ja sitten sitä kuvien laatua saa paremmaksi vähän paremmilla objektiiveilla. Meillä molemmilla on esimerkiksi käytössä canonin 50mm putki joka on meidän molempien lemppari, sillä se sumentaa kivasti taustaa ja on niin valovoimainen ja kuvataa sillä tosi paljon ja sitten mulla on käytössä canonin lisäsalama joka tuo kans laatua ja tekee kuvista kivempia. Liisa on kanssa tilaamassa nissinin lisäsalamaa. Se on aika kiva kapistus varsinkin nyt pimeinä aikoina. Toivottavasti sait jotain apua!

   Delete
  2. kiiitos kun vaivauduit auttaa tälläteetä avutonta tyttöö:-)

   Delete
 13. Ihania kelloja! Voisin ite yrittää säästää rahaa ja tilata tollasen, jos nopeesti keräis sais vielä ton -15% :)

  ReplyDelete
 14. It's hard to find educated people in this particular subject, but you sound like you know what you're talking about!
  Thanks
  Here is my site for more info

  ReplyDelete
 15. Olen niin syvästi pettynyt teidän blogiin. Te lisäätte tänne vain kuvia itsestänne (kiinnostaisi nähdä välillä muidenkin naamoja kuten ennen. Miten jaksattekaan kehuskella joka postaus urheilusuorituksistanne.. voiko vähempää kiinnostaa hölkkäsittekö tunnin vai kaksi. Välillä myöskin tuntuu, että pidätte tätä blogia vain tulevien yhteistyökumppaneiden ( ja aina niin ihanien lahjojen) takia. Hävettääkin myöntää, että joskus jopa tykkäsin tästä blogista ja teistä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo, mutta kun ihan kaikki ei välttämättä halua että mä tai me laitetaan tänne kuvia niistä, kun yli 3000 ihmistä näkee ne ja ei siinä mitään, mutta niitä kuviä kans kopioidaan ja väärin käytetään mm. feikki fb tilien muodossa, juuri tämän takia en tee mitään koti postausta missä esittelen meidän taloa tai perheestä kuvia. Ja joo o tä on meidän blogi ja me päätetään sisällöstä ja siitä mistä me halutaan postata ? ja me ei pidetä tätä blogia yhteistyökumppaneiden takia, mutta kyllä ne silti motivoi aina ja piristää tätä perus arkea! ja jos mä haluun kertoa siitä miten paljon ja missä muodossa ja kuinka kauan urheilen nii sen ei pitäis sua hetkauttaa ? (: ja aina ei voi pitää kaikista, mutta onneksi kukaan ei pakota sua seuraamaan meidän arkea täällä :)

   Delete
  2. This comment has been removed by the author.

   Delete
 16. komppaan tota anoo^
  blogi oli ennen parempi

  ReplyDelete
  Replies
  1. komppaa vaan joten sama vastaus sulle :D

   Delete
 17. kummal on toi kultanen ja kummal hopee?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Liisalla hopea ja mulla kultainen

   Delete