BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Tuesday, January 1, 2013

2012!

TAMMI
1. Minä 2. Kävin useesti viikonloppuisin kattomassa jääkiekkoa, kun ei muutakaan keksiny 3. Vuoden pakollinen pulkkamäki reissu tehtii heti vuoden alussa 4. Kylmät päivät viikonloppuisin vietettiin yleensä kavereiden kanssa sisällä änäriä pelaten.. Kuukausi vierähti nopeasti ja mitään erikoista ei oikeastaan tapahtunu.
HELMI
1. Rinkun yllätys synttäreitä vietettiin vähän isommalla porukalla 2. Käytiin Siljan kanssa kattomassa Suomi -Venäjä jääkiekko ottelua olympia stadionilla 3. Vietettiin muutama tyttöjen ilta parhaassa seurassa
4. Juhlittiin Jarnon ja Julian yhteisiä synttäreitä. Kuukauteen mahtui paljon kaikkea kivaa, kuten mun omat synttärit, kavereiden penkkarit ja parhaanystävän wanhojen tanssit. Tämä oli vuoden yksi parhaimmista kuukausista, vaikka ulkona olikin kylmää ja pimeää :(
maalis
1. Pääsiäinen 2. Koulun kautta järjestetty himos reissu.. kerran vuodessa pitää käydä laskettelemassa... :D 3. Viikonloput vierähti mukavasti kavereiden seurassa 4. Lumet alko pikkuhiljaa sulamaan ja alko tulla ihanat keväiset ilmat.
huhti
1. Kouluhommia oli paljon... ysi luokan päättökokeisiin piti lukea, vaikka motivaatio oli nollassa.. 2. Aloin käyttämään instagrammia ja kamera jäi taka-alalle... 3. Ulkona alko olla ihanan lämpimät ilmat ja päästiin jo kavereiden kanssa ulos istuskelemaan ja käymään jätskillä 4. Osallistuin luistelu näytökseen ja roolina oli pelle.. Kuukauteen mahtui myös pientä draamaa, jolloin harkitsin blogin lopettamista, mutta onneksi en kuitenkaan lopettanu ja kaikesta huolimatta kuukauteen mahtui myös paljon hyviä muistoja!
touko
1. Avattiin tyttöjen kanssa grillikausi 2. Oltiin luokan kanssa Pärnussa ja oli kyllä aivan mahtava reissu ! 3. Seurettiin ahkerasti jääkiekon MM-kilpailuja, jolloin Venäjä vei voiton! Wuhuu! 4. Vietettiin vappuna Nooran ja Alisan yhteisiä synttäreitä. Kuukausi oli täynnä ihania juttuja.. Olin jo ihan kesäloma fiiliksissä, joten koulu jäi taka-alalle,..
kesä
1. Anapan lämmössä olin kaksi ja puoli viikkoa 2. Kuvassa näkyy hymypojan- ja hymytyttöpatsaan saajat. Vietettiin ysiluokan päättäreitä. 3. Käytiin Emilian kanssa laivalla 4. Lisää kuvia Anapasta. Kesäloma alkoi mukavasti! Oli ihanaa olla ulkomailla lämpimässä kun suomessa satoi vettä ja oli kylmä.
heinä
1. Minä ja Silja rentouduttiin poreissa 2. Unohtumaton summer up! Mun ja Siljan matkaan mahtui kyllä paljon jännitystä, mutta niistä selvittiin hyvin ja reissu oli loppuen lopuksi onnistunu. 3. Vietettiin parit synttärit heinäkuussa 4. Valvottiin Noran kanssa monta kesäyötä. Heinäkuu oli täynnä iloa, kavereita ja hauskanpitoa!
elo
1. WEEKEND FESTIVAL! 2. Kyläilin serkun luona Helsingissä ja kävin samalla tuhlaamassa mun kesätyö rahoja. 3. Nauttisin niistä harvoista helle päivistä. 4. Kavereita<3 Kuukausi vierähti nopeasti ja puolessa välissä pitikin palata lomalta takaisin kouluarkeen...
syys
1. Syyskuussa koulu lisäksi juhlittiin synttäreitä ja rentouduttiin viikonloppuisin kavereitten seurassa. 2. Saatiin sheinsidelta yhteistyö ehdotus. 3. Lukion ensimmäinen koeviikko...... 4. Big ass partyt! Koulu vei  melkein kaiken ajan, mutta viikonloppuisin juhlittiin ja rentouduttiin, kunnes koitti se ensimmäinen lukion koeviikko....
loka
1. Minä 2. Silja sai autokortin ja me päätettiin lähteä heti Turkuun shoppailemaan. 3.Vietettiin Siljan 18-vuotias synttäreitä 4. Tutustuin lukiossa uusiin ihmisiin ja Jenni oli yksi heistä
marras
1. Minä 2. Innostuttiin kavereitten kanssa käymään Salon uudessa kahvilassa. 3. Ja aloitettiin Noran kanssa käymään hanhivaaran salilla ja jumpissa 4. Käytiin kanustamassa Venäjää Karjala Cup -turnauksessa. Marraskuu oli synkkä ja pimeä, mutta kyllä sinne mahtus myös niitä ilosiakin hetkiä.
joulu
1. Santa ja kaksi blondia 2. Minä ja Nora matkalla syömään 3. Iidan synttärit 4. Minä. Joulukuusta mulle jäi päälimmäiseksi mieleen joululoma, joka onnistui täydellisesti sekä tietenkin uusi vuosi !

L: Mulla oli mielestäni todella hyvä vuosi. Vuoteen mahtus vahän huonoja asioita, mutta paljon hyviä asioita ja loppu peleissä olen todella tyytyväinen. Toivottavasti tulevastakin vuodesta tulee yhtä hyvä tai ehkä jopa parempi. En tiedä mitä mun ois pitäny kertoo jokaisesta kuukaudesta ja olen aika varma, että jotain tärkeetä jäi kuitenkin mainitsematta.

40 comments:

 1. Mil nää kuvat on muokattu?:)

  ReplyDelete
 2. Why are you living in Finland? When did your family move to Finland? Where do you like the best - Finland or Russia ? Why do you have a Finnish name ? Please talk about it a little :):)

  ReplyDelete
  Replies
  1. I don't speak english :D:

   Delete
  2. Miksi asut Suomessa? Milloin perheesi muutti Suomeen? Kummassa on parempi, Suomessa vai Venäjällä? Miksi sinulla on suomalainen nimi? Kerro näistä vähän? :):)

   Delete
  3. miksi asut suomessa? millon muutitte suomeen? kummasta pidät enemmän - suomesta vai venäjästä? miksi sulla on suomalainen nimi? ole kiltti ja kerro jotain :):)

   Delete
  4. Liisa are you kidding me...?? Oot lukiossa etkä osaa vastata tollasiin kysymyksiin mitä opiskellaan neljännellä luokalla?!

   Auta armias :D

   Delete
 3. Siis mikä on toi Venäjä-juttu? Oletko venäläinen vai oletko vain asunut siellä? ;) kuinka vanha olet? Jaa heiiiii sulla on ihana tyyli!

  ReplyDelete
  Replies
  1. oon syntyny ja asunu venäjälllä 4 vuot.. eli joo, olen venäläinen :D ja oon 16 :)

   Delete
 4. vitsit miten nätti oot ja ihania kuvia!! ja millä ohjelmalla teit noi värikkäät keskiympyrät kollaaseihin? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. picmonkey.com ohjelmalla ja kiitoksia !:)

   Delete
 5. ihana postaus ja mä tykkään aina teidän kuvist ja ne on muokattu ihanast! (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos ! on ihanaa kuulla että joku tykkää :)

   Delete
 6. hahaha tosi kiva postaus ! mut ei suomalaisenn mitää venäjää kuulu kannattaa ;)
  kyl suomi vie !;)

  ReplyDelete
 7. laskekko suksilla vai laudalla :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. suksilla :D koska käyn vaa kerran vuodes laskettelemas jos ees sitäkää :D

   Delete
 8. onko sulla jotain vinkkejä miten hiukset saisi kasvamaan paremmin ja nopeammin:) oot tosi kaunis ja ihana postaus:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei oo mitään vinkkejä :D harjaan ja pesen hiukset XD ja kiitoksia :)

   Delete
 9. olitteko summer upissa yötä? (:

  ReplyDelete
 10. Olipa ihana postaus ja oot hurjan kaunis Liisa! :)

  ReplyDelete
 11. Voi että ihana postaus! Oot tosi kaunis ja vaikutat tosi mukavalta persoonalta!:) sun hiukset on kasvanu hullun lailla, jos vertaa vaikka tammikuun ja elokuun kuvia!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitoksia :) ja kyl ne aika nopeest aina kasvaa vaik en ees hoida niit mitenkää erikoisesti :D

   Delete
 12. Miksi olet asunut Suomessa? Milloin perheesi muuttaa Suomessa? Mistä pidät parhaiten - Suomi vai Venäjä? Miksi sinulla on suomalainen nimi? Hyvä puhua hieman :) :)

  google translate :D:D:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. no noihin on vaikeet vastata enkuks kyl mä ymmärrän mitä siin lukee :D

   Delete
 13. sä olet vaan niin saatanan täydelline!

  ReplyDelete
 14. Mitä shampoota ja hoitoainetta käytät? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. mitä milloinki :D mut siis ihan perus jotai kaupan shamppot ja hoitoainet :)

   Delete
 15. Hei kysyisin vaan että millä ohjelmalla muokkaat kuviasi? :)

  ReplyDelete
 16. miten musta tuntuu että sun elämä on pelkkää bilettämistä oot jokaises kollaasis jossai pippalois XD haha kade mä

  ReplyDelete