BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Sunday, December 9, 2012

kuvia kuluneilta päiviltä

4 1 5 2 6 3
N: Viikonloppu on menny mukavasti vaikkei se ihan suunnitelmien mukaan mennytkään. Perjantaina mentiin Emman kanssa katsomaan se Painajainen merellä ihan vaan sen takia kun ei tässä kaupungissa oikeestaa muutakaa tekemistä... haha siis ei sitä voinu ottaa oikeesti tosissaan... sen jälkee mentiin Antonioon syömään taas hyvää ruokaa. Heräiltiin hitaasti ja lauantaina mentiin Elinan synttäreillä käymään, jotka päätty lyhyeen joten jatkettiin siitä toisiin pirskeisiin ja matkalla jäätiin jumiin mun kotteron kanssa ja siin kohtaa meinas kyllä kieltämättä tulla parku ku oltiin keskellä ei mitään jyrkässä mäessä eikä päästä ylös ja alaskaan ei kannattanu lähtee ja kaiken lisäks meil oli molemmil melkee puhelimien akut loppu... nooh onneks parit kamut eksys samaa paikkaa ku me ni saatii työnnettyy se pois ja päästii pirskeisii asti. Mun on kyll pakko myöntää et jos se oisin ollu mä ketä oisin vuokrannu sen paikan ni en tiiä mitä oisin tehny, varmaa vaan lähteny itkie sielt pois :D se oli ihan hirvees kunnos meinaan se mökkeli.. kaikki oli melkee tuhottu :D ja pitsaa lens yläkerrast alakertaa ja toisinpäi, pesuainetta oli lattialla, oksennukset ovissa ja kaikkee muuta... säälin niit ketkä joutuu siivoomaan siellä :( ja ää ens viikolla alkaa koeviikko -.- ja pitäis saada kaikki työt ja aineet palautettuu... kiirettä pitää siis! Nyt kuitenkin käyn kirjojen iloiseen seuraan ja sen jälkeen bodypumppiin.

25 comments:

 1. voisitko nyt ystävällisesti kertoa mistä noin kolmepostausta alempana oleva huivi on? :) oon sitä sun vastausta odotellu yli viikon.... :d

  ReplyDelete
 2. toi eka kuva on ihana ♥

  ReplyDelete
 3. kui teil vast ens viikol koeviikko? :o

  ReplyDelete
 4. ihan pakko kysyä että mistä toi takki on?:)

  ReplyDelete
 5. ihana takki,mistä se on?

  ReplyDelete
 6. kuunteletko guns n' rosesia?:)oot tosi nätti!!

  ReplyDelete
 7. kai sä myös kuuntelet Guns'n'Rosesia etkä vaan piä niitten paitaa

  ReplyDelete
 8. sun hiukset on nii jumalaisen ihanat, mäki haluisin noin pitkät ja paksun näköset hiukset! :-)

  ReplyDelete
 9. kun käyt salilla nii miten sä treenaat, voitko tehä jonkun treeni postauksen jossa kerrot mitä teet ja miten teet:)

  ReplyDelete
 10. kauheen feikki irvistys melkee joka kuvas... :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. voisitteks te yrittää päivittää tätä blogia vaik esim. joka toinepäivä vähintää?:)

   Delete
 11. Oot niiiiin kaunis <3

  --
  http://vilmajajutta.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 12. mistä toi adidaksen kassi on? :)

  ReplyDelete
 13. mmmmm kai sää kuuntelet Guns n rosesii etkä vaan pidä niiden paitaa koska se on niin vitun cool............

  ReplyDelete
  Replies
  1. mitä ihmettäää.. hey please kaikki saa pitää mitä paitaa lystää vaikka millä perusteella että nyt kuules suuta soukemmalle>:o ja on muute sika khuuul paita;-)

   Delete
  2. tottakai, mutta se on niin helvetin noloa kun ihmiset ostelee just HM näitä bändipaitoja ihan esimerkkinä nyt vaikka beatles. Ne ei tiedä koko vitun bändistä mitään, on ehkä joskus just ja just kuullu jonkun kappaleen ja pitää sitä paitaa vaan koska se on niin hieno.

   Delete
 14. voi vitsi sun hymy on niin kaunis :)

  ReplyDelete
 15. miten ootte saanu ton silleen että kun tos nyt toi ylin postaus "sunday, December 9, 2012" on samalla korkeudella kun tuolla oikeassa reunassa toi "contact" C:

  ReplyDelete
 16. miten teet ton et postauksen alus laitatte ain jonkun biisin, mut siit ei näy sitä koko videoo vaan tollee jännästi vaan toi alareuna? (:

  ReplyDelete
 17. vau en ois arvannu sua gunnarien faniks!

  ReplyDelete
 18. onko sulla mimmoset pidennökset

  ReplyDelete