BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Monday, December 24, 2012

Hyvää joulua!

a1 a7 collage a5
L:  Huomasin äsken, et mä oon ollu aika hiljainen täällä blogin puolella. Mul on ollu jo lomaa melkein viikon ja se on vierähtäny mukavasti kavereiden seurassa. Alku viikosta tehtiin joulusiivousta kotona, torstaina oltiin tyttöjen kans Turussa shoppailemassa, perjantaina vietettiin Iidan synttäreitä, perjantaina pidettiin pienet pikkujoulut meillä, lauantaina vietin laatuaikaa serkun kanssa ja tänään oonki viettäny elämäni erikoisimman joulun... Sillä oon viettäny tän vuoden joulun ilman perhettä. Mun vanhemmat ja pikku sisarukset lähti Venäjälle ja mä päätin jäädä kotiin. Onneks meil on tapana muutenkin saada ne suurimmat lahjat pakkasukolta uutenavuotena, niin ei toi sillai ees harmittanu mua. Testailtiin äsken Siljan uutta kameraa ja päätin tulla lisäämään heti pari kuvaa tänne blogiin. Toi on kyllä yllättävän hyvä ja harkitsen nyt itsekkin tommosen hankkimista! :) Enään viikko tätä ihanaa vuotta jäljellä, joten muistakaa pitää hauskaa ja hyvää joulua nyt vielä kaikille! :)

18 comments:

 1. onko sun suku venäjältä vai miks ne sinne meni? toivottavasti sullakuitenki oli kiva joulu :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. onon :) itekki oon syntyny venäjällä!

   Delete
  2. Vähä siistiä määki oon syntyny! (:

   Delete
 2. mistä toi paita on ? (-:

  ReplyDelete
 3. miks ne meni venäjälle?

  ReplyDelete
  Replies
  1. moikkaa sukulaisia ja kavereita pitkäst aikaa:)

   Delete
 4. mikä kamera toi on ? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samsung NX1000 mikrojärjestelmäkamera:)

   Delete
 5. ihanii kuvia, ootte molemmat niin kauniita :)! mitäs sitten tänään puuhailit? olitko kaverillas syömässä vai vaan olit?

  ReplyDelete
  Replies
  1. olin serkuilla ja illalla tulin tänne siljalle yöks :)

   Delete
 6. Näyttääpä muuten yllättävän hyvältä toi laatu tossa kamerassa :) Mutta ihan uteliaisuuttani ei millään pahall kysyn että miks ostaisit tollasen kameran kun sullahan on jo järkkäri? :) Hyvää jouluu molemmille! ♥

  ReplyDelete
 7. Do you add effects to your photos or what? Where do you edit them? Programs? Internet pages? It would be very helpful, I love your photos :)

  ReplyDelete
 8. minkä ikäsii oottte?(:

  ReplyDelete
 9. Mitä muokkausta käytät näissä kuvissa? :-)

  ReplyDelete
 10. Which Camera is it ? (:

  ReplyDelete