BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Tuesday, October 2, 2012

You were my everything

collage1 a5 cubus 19.90€ a1 dinsko 59.90€ a4 a2 dinsko 59.90€ a3 a7 H&M a8
sokos 89.95€ perus musta talvitakki, josta en nyt saannu parempaa kuvaa

L: Nää pari viimeistä päivää ei oo todellakaan ollu mun elämäni parhaimpia päiviä. Maanantai päivänä vaan makasin sängynpohjalla ja miettisin asioita. En ollut edes koulussa. Tänään päätin jo kuitenkin raahautua kouluun, mut ei siitä mitään tullu. Nukuin pommii, myöhästyin tunnilta, löin sormen tuoliin ja se vuos verta koko ensimmäisen tunnin, sanakoe meni päi peppua, sain englannin kokeesta 5-, suomen kielen kokeesta 9+, mun matikka pari vaihto pitkän matikan pois ja olin ihan pihalla siellä tunnilla! Onneks omistan maailman ihanimman perheen, joka jaksaa aina piristää mua! Maanantaina pikkuveli toi mulle suklaata ja tänään päätettiin lähteä myllyyn. Käytiin vähän shoppailemassa ja sen jälkeen ikeassa syömässä. Myös jotkut kaverit on piristäny mun päivää ihanasti pienillä teoilla! Ja oon tullu siihen tulokseen, että Omistan maailman ihanimmat vanhemmat ja sisarukset, vaikka välillä olenkin ihan eri mieltä! 

19 comments:

 1. oooooi aiva ihanat noi matalat kengät! :)

  ReplyDelete
 2. Voi miten suloinen postaus ja rupesin kyllä miettimään samankaltaisia asioita mitä tuossa sun tekstissäkin avauduit. Elämä tuntuu paljon helpommalta kannettavaksi, ku on rakkaita ihmisiä ympärillä - ja se jos mikä on paras voimavara ikinä! ♥ :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. En tiiä mitä tekisin ilma mun rakkaita ihmisiä !:(

   Delete
 3. ketä sun perheeseen kuuluu ? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Äiti, isi, pikkusisko ja pikkuveli :)

   Delete
 4. wooow miten sul onkaa varaa noin paljoo noin kalliisee, mut iha upeit noi kengätki <3 aah, saaakos udella mistä toi sun sininen toppi on? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Äiti makso pienen osan ostoksista :) ja toi sininen toppi on tallinnan new yourkerista :)

   Delete
 5. miks nora ei oo postannu pitkään aikaan ? tää blogi jää pelkästään sun harteille ? mut ihana blogi ja ihana postaus <3

  ReplyDelete
 6. haluun nähä kuvaa ku toi takki on sun päällä! :)

  ReplyDelete
 7. onks noi dinskon kengät(ekat kuvissa) niin aitoa nahkaa? ja minkälainen sisältä, onko esim. talveks tarpeeks lämpöset?

  ReplyDelete
 8. perhe on paras<3 ja kunnon kamut kans:-)ihania nää sun ostokset! ja ihana biisi..

  ReplyDelete
 9. ihania kuvia! Oot niin uskomattoman kaunis! :c

  http://biteofmylife-pauli.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 10. ää liisa älä sure mäki oon paska enkus :( en ees haluu tietää mitä sain täst kurssist.. mut pää pystyyn vaan ja panostat siihen mis oot hyvä!:)

  ReplyDelete
 11. vooi ihana postaus ja kivoja ostoksia!:)

  ReplyDelete
 12. Ihanat noi matalapohjaiset kengät! Ja kannattaa tsempata siihen enkkuun kun vielä voi ja ehtii, mua jännittää ihan hirveesti enkun yo, ku se on mulle kaikkein vaikeinta ja pakko kirjottaa se... Toivottavasti tänään on ollut jo parempi päivä! :)

  ReplyDelete
 13. Vähän ihana kun sanot tollei, tosi harvoin kuulee keltään :-)

  ReplyDelete