BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Thursday, October 25, 2012

sekopäät

XD zcollage z8 z5a z6a z4a z7a z3a zzcollage
Meijän piti mennä ulos ottaa molemmille uus fb profiilikuva, mut innostuttiin hyppii tramboliinilla! :D:D:D:


L: Kirjotan nyt vähän molempien puolesta. Meijän syysloma on nyt ohi ja loman viimeiset päivät vietettiin kavereiden kanssa. Perjantaina oltiin Paimiossa pienissä pirskeissä ja Lauantaina oltiinki sit Jassulla viettämässä tyttöjeniltaa. Syötiin, katottiin leffaa ja loppuen lopuks, kun yli puolet tytöistä lähti niin jäätiin nelisten sinne ja seottiin ihan täysin... niin kuin viimeisestä kuvasta huomaakin:D:D:D En oo ikinä nauranu niin paljon ! Otettiin maailman tyhmimpii kuvii ja videoit, mut ei siitä sen enempää ... Viikko on lähteny hyvin käyntiin ja huomenna onki jo torstai! JES! Tää postaaminen on vähän jäänny, mut se johtuu ihan vaa siitä, et ei oo energiaa/aikaa tulla koneelle. Tää teksti tökkii nyt pahasti, joten ehkä mä tästä meen ihan suosiolla vaan nukkumaan. Hyvää yötä !

17 comments:

 1. Hahah noi kaks viimistä kuvaa. :-D

  ReplyDelete
 2. ihania kuvia :)

  ps. kaikki jotka tän kommentin näkee niin viitittekö käydä tykkäämässä mun kuvasta Bring Me To 1D -kilpailussa :)? Kuvaa saa myös jakaa eteenpäin jos tykkäätte siitä :>

  http://www.sub.fi/onedirection/#e/5086dbca6bd911.46608326

  ReplyDelete
 3. :D Hyvä postaus! :) vaihteeks vähä erilainen :)

  http://sara-nora.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 4. miten saatte laitettuu silleen että te molemmat voitte kirjottaa tätä blogia eri tunnuksilla tai ku tehtiin kavereitten kaa blogi mut me kaikki ei voida kirjottaa siihen nii miten sen saa silleen että kaikki voi kirjottaa?

  ReplyDelete
 5. jos yrität tos yhes hypys toukkarii tehä nii polvet suoraks, nilkat ojennuksee, selkä suoraa, kädet vaakatasoo... :D vaiks et kyl varmaa sitä yrittänykkää tehä mut jooooo (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. MIT VIT !?! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD joo ei yritetty mitäään kyllä mut silti KIITTI INFFOOOSSTTT

   Delete
 6. anteeks mut miks ootte laittanu liisa ku eihän sun oikee nimi ees oo liisa ?? :O sori ku kysyn.. :D ku aattelin vaa ku löysin sun profiilin fbst :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Veikkaan et se on vaa kutsumanimi ku ja sitte Lisa otettu ''Liza''sta, if u know what I mean... Monillahan on sillain että yleensä kutsumanimeä sitten käytetään.

   Delete
 7. Millä ohjelmalla ootte saanu teijän banneriin ton tekstin pohjan tollaseks läpikuultavaks? :)

  ReplyDelete
 8. hauska postaus !! :D:D:D, mitkä noi siniset valot on, vaik kuin nätit ! (:

  ReplyDelete
 9. Mistä katsotte pretty little liarsia?:)

  ReplyDelete
 10. ootte nii sairaan kauniita♥ ihania kuvia

  ReplyDelete
 11. ihania kuvia niinku aina :: )

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  ReplyDelete
 12. No joojoo, mut ihmettelin vaa:-)

  ReplyDelete
 13. haha sain päivän naurut noist tramppakuvist XDD ootte ihanii!

  ReplyDelete
 14. Anteeks vaa, mut mun mielest teijän blogi on niin kuihtunut ! aluks tää oli paras blogi ikinä, mut nyt mua ei enää kiinnosta olla tedän lukija koska ei edes ole mitään luettavaa kun postaatte niin vähän... teitä on kuitenkin kaksi, ymmärrän kyllä että teillä on muutain elämäää kuin blogi, mutta teksitte vaikka niistä muista menoista my day:ta. sori nyt vaan mutta taidan klikata itseni pois lukija listasta ! Ei teissä ole mitään vikaa ja teidän postauksista ei enää löydy sitä punaista lankaa. ja kaikki jotka tuutte tähän kommentoimaan että : "noralla ja liisalla on muutakin elämää" niin kuin jo aijemmin mainistin niin ymmärrän sen kyllä mutta miksi sitten pidätte blogia ? kiitoshei !

  ReplyDelete
 15. toi tramppakava..niihn toi toka..hahha liisä näyttää supermaniltä :DD kiva hehe

  ReplyDelete