BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Wednesday, October 31, 2012

Guess what? I don't give a shit

N: hohhoijjaa... tulin päivittelemään vaan ettei tää ois ihan kuollu paikka haha! :D mutta voin sanoo ihan meijän molempien puolest et tää viikko on ollu ihan tuskaa... meil on viimenen viikko menossa ennen opettajien lomautuksia ja joka päiväl ollu joku koe tai jotai töitä on pitäny saada palautuskuntoon. Me kärsitään molemmat stressistä ja se tuntuu vartalossaki ku yrittää aamul päästä sängyst ylös ni ei saa itteään millää ylös ja tekis vaan mieli jäädä lämpimän peiton alle nukkumaan. Mun oli tarkotus kuvatat tänään asukuvia mut pääsin puol neljältä koulusta ja sitte tein yh uutisanalyysiä ja kun piti mennä kuvamaan ulos ni kappas oli säkkipimeetä... murr! Eilen käytiin Iidan kanssa pakollisessa konserttikäynnillä ja se oli jotain niin järkyttävää :D mun korvat ei oo ikinä kärsiny niin paljo ku eilen ja se oli olevinaan klassista musiikkia. Nyt lukemaan vielä huomisiin ruotsin kokeisiin (:
42 3

15 comments:

 1. voi teitä ! must tuntuu et en halua lukioon mitä oon täält lukenu et se on täyttä tuskaa ja oon iha tuskissani ysiluokalla ku kaikki kokeet kasaantuu peräkkäisille päiville ja motiovaatio nollassa..
  mut tsemppiä teille, ei oo enää kauaa aikaa nii on joulu! ootte ihania kun jaksatte silti pitää blogia kaiken kiireen keskellä! :) ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ykkösluokka on mun mielestä vielä totuttelua lukioon, mutta kakkosluokka on vaikeempi, oikeesti!! :| Mut lukiossa on se hyvä puoli, että kokeet tulee eri päiville ja on koeviikko! :)
   Ps. nää on kivoja nää lyhyetkin postaukset :)

   Delete
  2. lukion vaikeus riippuu ihan siitä kuinka vakavasti siihe suhtautuu

   Delete
  3. Totta. Mut kannattaa miettii et mitä haluu tulevaisuudellaan tehdä. Jos ei haluu opiskella niin amikseen, jos taas haluu lääkäriks jne ja on valmis tekeen töitä niin on pakko mennä lukioon. Elämä ei oo aina helppoo ja kivaa, on tehtävä uhrauksia :D Mut kaikesta oppii ja selviää, alkukankeuksienki jälkeen :)

   Delete
  4. ''Jos ei haluu opiskella niin amikseen, jos taas haluu lääkäriks jne ja on valmis tekeen töitä niin on pakko mennä lukioon.''

   en haluu alottaa taas mitää lukio vs amis sotaa, mut ikävä rikkoo nää harhaluulot siit et amikses ei opiskella. Ja amiksesta on yhtälailla mahdollisuuksia jatkaa lääkäriksi, samallailla kun lukiossa, jos on hyvä motivaatio ja jaksaa jatkaa opintoja.

   Lukio on hyvä valinta, jos haluaa lisää ''yleissivistystä'' ja tietenkin aikoo jatkaa kouluja. Jos ei jatka niin sehän on aika selväks käyny et siwan kassa here i come.
   Amis taas on hyvä valinta jos tietää minkä tapaiseen ammattiin haluaa, minä esimerkiksi opiskelen lähihoitajaksi, eli kun valmistun voin tehdä töitä esim päiväkodissa, sen ohella että opiskelen kirurgiksi.

   Delete
 2. tää on tää rento aika vuodesta ku lähtee kouluun, nii on pimeetä ja ko tulee pois, on taas pimeetä! Kivaa?! :-D

  ReplyDelete
 3. mitä effektiä oot näis kuvis käyttäny?:))

  ReplyDelete
 4. nam ihanan näköstä toi juoma!! <3

  ReplyDelete
 5. ei se haittaa vaikkette postaa nii usein koska sit ainaki on jotai mitä odottaa..... :) ja nää lyhyetki postaukset on oikeesti kivoja ja ootte muutenki nii ihania ♥

  ReplyDelete
 6. en tajua miten jotkut jaksaa vinistä lukion "vaikeudesta"!!! ei siinä kyllä mitään vaikeaa ole. tervetuloa vaan yliopistoon sitten...

  ReplyDelete
  Replies
  1. nooo oikeestaan ketä täällä ei kitise lukion vaikeudesta! ei se nyt ooo niin vaikeeta mut haastavaa ja varsinki raskasta nyt ku meillä ei oo toisessa jaksossa koeviikkoa opettajien lomautusten takia. mut sä et sitä varmaan ymmärrä koska teillä ei varmaankaan ollut lomautuksia sun aikana ja kiva et lukio on ollu sulle ku leikkiä ja kukkaniityillä pomppimista! ei sen kuulu olla helppoa ei siin ois muuten mitää haastetta. ite me se lukio ollaan valittu ja kuka on sanonu et menisin yliopistoon ? et voi sanoa et tervetuloa vaan yliopistoon sitten... sillä et voi olettaa et kaikki tulis yliopistoon! meil on monii muitaki vaihtoehtoja ku se yliopisto.

   Delete
  2. Hah, väittääks toi anonyymi et heti ku se meni lukioon et kaikki suju täydellisesti ja se sai vaa kymppei? Lukio on erilaista verrattuna yliopistoon, kyllä, mutta 16-vuotiaille haastavaa kun on totuttu peruskoulu menoon. Ärsyttää tollasen anonyymit, voisin sanoo takas et tervetuloo lääkikseen, siellä on vähän vitun vaikeempaa ku jossai normiyliopistos ;D Jos siis tollaselle linjalle lähetää... morjes.

   Tsemppii teille lukion kans ja muutenki, kyl te selviitte! Ite menin lukioon 9,6 keskiarvolla, joka heti tippu seiskaan ykkösellä... Mut kakkosella sainki reaaleista pelkkii kymppei ja pitkastä matikasta 8-9 kun opin opiskelutekniikat :) Kuka vaa pärjää ku on riittävän ahkera, älykkyydellä ei oo niin paljoo väliä. Ja älkää lopettako pitkää matikkaa, se oli ykkösellä tuskaa, mut muuttuu myöhemmin ihan ookooks :D ps ihana blogi

   ja sori tämmönen rage mut inhoon tollasii mun ikäsii n. 20 kymppisii jotka on muka nii älykkäitä ja joiden on pakko tulla päteen :D

   Delete
 7. Millä ohjelmalla ootte tehny ton teijä bannerin tekstin läpinäkyvän turkoosin&vaaleenpunasen pohjan? :)

  ReplyDelete
 8. toi juoma näyttää niin hyvältä !:D Ja tää pimeys on kyl niin ärsyttävää :S

  http://puresimpleriina.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 9. Siis mitä noi lomautukset meinaa?

  ReplyDelete