BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Friday, July 20, 2012

ei kaikki ole sitä miltä näyttää

8a 2a 1a collage 5a 7a 3a 9 4a L: Oon huomannu, että blogin perusteella saa helposti semmosen kuvan, että ihmisen elämä olisi täydellistä. Niin ei kuitenkaan ole. Itse monesti katson muitten blogeja ja ihailen , että ihmisellä on kaikki hyvin ja kaikki näyttää täydelliseltä. Totuus on  kuitenkin se, että bloggaajat ovat normaaleita ihmisiä ja heilläkin on ongelmia. Niistä ei vaan kerrota täällä. Mullaki näyttää menevän hyvin , pidän hauksaa ja elämä hymyilee, mutta ei hymyile jokaisen asian kohdalla. Meijän perheen läheinen sukulainen ei voi kauheen hyvin .. Se on mullekkin tosi läheinen ihminen, joten joka ilta nukkumaan mennessä ajattelen ja toivon hänelle kaikkea parasta! Päivällä kuitenkin yritän jättää asian taka alalle ja pitää hauskaa kavereitten kanssa.
Tänään oli pitkästä aikaa aurinkoinen päivä ja päätettiin mennä illalla, töitten jälkeen Siljalle rentoutumaan. Voisin viettää vaikka jokaisen illan tämmöisissä merkeissä ! Ihanaa! Nyt menen tästä kuitenkin kauneusunille ja huomenna aamulla taas reippaana töihin.

25 comments:

 1. http://guesswhat-jaanika.blogspot.fi/

  mun blogissa on sulle haaste :)

  + tosi kivoja kuvia!

  ReplyDelete
 2. voi luoja teil oli varmaan kivaa! ja ihania kuvia :)

  ReplyDelete
 3. vähä tyhmä kysymys, mut satutko tietämään mist toi poreallas on ? XD

  ReplyDelete
 4. Aaa ihanan houkuttelevan näkönen tuo poreallas ja toi pirtelökin houkuttelis :))

  http://biteofmylife-pauli.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 5. Mitkä on sun ja Noran toiset nimet? :))

  ReplyDelete
 6. mäki oon kelannu usein et ei vitsi ton elämä on täydellistä blogin perusteella, mutta eihä kenenkään elämä oo :D tsemppiä sulle ja tosi kivoja kuvia muute!

  http://emma-susanne.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 7. näin sut tänää myymäs mansikoit :-D en tiiä näiks ku siit meni ohi ihminen kenel oli kirkkaan pinkit farkut ja valkone paita :-D oisin halunnu tulla ostaa mansikoit ja kehuu tätä blogii :-D

  - nea

  ReplyDelete
 8. ihania kuvia jälleeen! ja tottahan toi juttu varmasti :sss jaksele!

  http://ourstreetdreams.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 9. miten oot muokannu noi kuvat? esim. Toi eka?

  ReplyDelete
 10. aloin just tällei kelaa tätä teijä blogii jo ennen ku avasin tän postauksen mut sit aloin kelaa vaan enemmän. toi on oikeesti totta että ihmiset luokittelee sut melkeenpä ylimieliseks vaan koska sä kirjotat sun omasta elämästäs ja et näytä sitä että sua sattuu jokasen anonyymin paskakommentti.
  en ees ymmärrä ketkä niitä kommentteja jaksaa jaella.

  ReplyDelete
 11. Anonymous : en tiiä must toi poreallas on :Ddd

  Anonymous : no mul ei oo toista nimer mut mun oikee nimi on elizaveta ja tää liisa on tavallaa kutsumanimi tai semmonen lyhyt versio todt mun nimest :Dd et mus ei koskaan kutsuta elizavetaks xd ja noran toinen nimi on alexandra :)

  Anonymous -nea: en myista mut oisit tullu vaa juttelee :Dd ku oon siel ihan tylsistyneebä jos ei oo asiakkaita ja jutteleb vaa niil mammoil xd

  Anonymous: no yleensä alotan pixlr.com/editor sit lidään siihen sen kuvan painan säädit ja sielt vslotusta ja painan ok. Sit päinan taas säädöt -> käyrät-> valitsen cross proces blue ja painan ok . Sit tallennan kuvan ja avaaan sen pixlr.com/express paikassa. Painan effect ja sielt valitsen jonkun kivan vätisävyn siihen ja välil lisään ihan haalerna niit kaikkii väri pilkkui kuvaa tai srmmosii ja sit lopuks otan kontrastii vähän pois ja lisään valoitusta :)) ompas tylsä työpäivä ku jaksan tämmöstäki kirjottaa täd kännykäl xd

  Ja kiitos kaikille ymmärryksestä :))

  ReplyDelete
 12. kuka otti teistä nää kuvat? :)

  ReplyDelete
 13. voi ihania kuvia!! jaksamisia :-)

  ReplyDelete
 14. oi tosi kiva postaus ja voi ku ootte nättejä ja nam toi pirtelö<3

  ReplyDelete
 15. mul tulee ain teijä blogist just semmone fiilis et teil on kaikki mitä saattaa haluu. mut tietenki kaikil on jotai ongelmii elämässää. jaksamisii !

  ReplyDelete
 16. Vitsi, itse kyllä jaan huolet ja murheetkin. Ihmisiä kiinnostaa myös aitous, suorapuheisuus, inhimillisyys ja että voi samaistua jonkun toisen ongelmiin/huoliin, ja jakaa niitä :-) Itse ainankin tykkään lukea blogeja, jossa tunneskaala on LAAJA ja AITO :)

  ReplyDelete
 17. voi vittu... on vähä isompiaki ongelmia kuin se et joku perheen läheinen hamsterinkissanserkku ei voi hyvin... vittu oot kyl pinnalline :D

  ReplyDelete
 18. selasin vaan weheartit:tiä nii teijä kuva tuli siihe :) http://weheartit.com/entry/31983574

  ReplyDelete
 19. mitä kaikkee tos juomas on? :)

  ReplyDelete
 20. ano mikä saatanan ongelma sullaki on? jos sua ei kiinnosta että liisa kertoo muistakin jutuista kun sen elämän hyvistä puolista, niin miks sit luet? liisalla on täys oikeus päättää mitä kirjottaa tänne, eikä siinä oo mitään pahaa jos kertoo huolistaan. sitä paitsi läheinen sukulainen on vähä eri asia kun joku vitun eläin jonka keksit ite.

  voimii liisa, älä välitä tollasista pelleistä! ♥

  ReplyDelete
 21. Teillä ja teidän kavereilla ei näytä olevan rahasta pulaa, asutteko jossain rikkaitten alueella?:o
  oon niin kateellinen teidän molempien elämille. Totta puhut siiinä että blogeissa bloggaajien elämä näyttää aivan täydelliseltä. Teidän nimenomaan!
  Vaikka on joitain murheita joskus, mutta teillä on bileitä missä ootte ja ootte jokapäivä kavereiden kanssa. Sekin on jo täydellistä. Mä en todellakaan ole joka päivä kavereideni kanssa. Koska asun maaseudulla eikä mulla ole paljoa kavereita, vaikken mikään yksinäinen sillai olekaan.:-) Mutta niin. pointti oli se, että nauttikaa teidän elämästä ja muistakaa se että sekään ei ole mikään itsestään selvyys että on kavereita joiden kanssa olla joka päivä.

  Kivaa kesän jatkoa!:-)

  ReplyDelete
 22. aivan ihania kuvia ja toi viimenen on niiiiin kiva ku ootte niin ilosia!! :)

  ReplyDelete